Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Just now, mariosnik_ said: Συγνώμη, χρεώνουν και τους απλούς αποταμιευτικους λογαριασμούς; Γνώριζα μόνο για τους επαγγελματικους και κάτι άλλους. Εξαρτάται πως ακριβώς αντιλαμβάνεσαι έναν λογαριασμό ως "αποταμιευτικό". Στην συγκεκριμένη τράπεζα οι αποταμιευτικοί όντως δεν χρεώνονται, αλλά δεν σου επιτρέπουν να τους χρησιμοποιήσεις με κανένα άλλο τρόπο εκτός από αποταμίευση (δλδ ανάληψη και κατάθεση), δεν μπορείς να κάνεις καμία απολύτως μεταφορά ή πληρωμή από αυτούς. Οι "καθημερινοί" (έτσι τους ονομάζει) λογαριασμοί από τους οποίους μπορείς να κάνεις μεταφορές και πληρωμές, χρεώνονται κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μα και αυτός που θα μεταφέρει τη μισθοδοσία/σύνταξη του στην Γιούρομπανκ λόγω των 100€ και της μεγαλύτερης επιστροφής το κέρδος του κοιτάει, δεν τη μεταφέρει για να κάνει πλάτες στην συγκεκριμένη τράπεζα. Επίσης να προγραμματίσει τις κινήσεις του μακροπρόθεσμα δεν έχει νόημα γιατί δεν ξέρει τι θα ισχύει αύριο. Σεβαστη η άποψη σου. Αλλά ακριβώς σε αυτό πατάνε οι τράπεζες . Στο να περάσουν μια χρέωση που θα μείνει (και πιθανά θα αυξηθεί ) παράλληλα με μια προσφορά (100€) που θα γλυκάνει το γεγονός της χρέωσης. Το τυράκι και η φάκα που ανέφερα. 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα το ότι δεν δείχνει προσοδοφόρο για το δικό μου μέλλον είναι δικό σου συμπέρασμα και όχι απαραίτητα σωστό, αλλά και να ισχύει ούτε τον ενδιαφέρει ούτε τον αφορά. Το να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και μόνο το συμφέρον του είναι άλλο ένα στοιχείο που βολεύει τις τράπεζες ( και γενικά όλους τους οργανισμούς). Θεωρω πως πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα. Ίσως λόγω ηλικίας έχω δει πολλά παρόμοια γεγονότα και είμαι πλέον υποψιασμένος. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από panoszavra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα το ότι δεν δείχνει προσοδοφόρο για το δικό μου μέλλον είναι δικό σου συμπέρασμα και όχι απαραίτητα σωστό, αλλά και να ισχύει ούτε τον ενδιαφέρει ούτε τον αφορά. προφανώς δεν εννοώ το δικό σου μέλλον. θεώρησα οτι θα το καταλάβεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 hours ago, panoszavra said: Σεβαστη η άποψη σου. Αλλά ακριβώς σε αυτό πατάνε οι τράπεζες . Στο να περάσουν μια χρέωση που θα μείνει (και πιθανά θα αυξηθεί ) παράλληλα με μια προσφορά (100€) που θα γλυκάνει το γεγονός της χρέωσης. Το τυράκι και η φάκα που ανέφερα. Αυτά που έγραψα δεν είναι άποψη, πόσο μάλλον δική μου, είναι γεγονός. Επίσης για να μιλάς για τυράκι και φάκα κάτι πρέπει να έχεις καταλάβει λάθος, η επίμαχη χρέωση δεν αφορά όσους πάνε τη μισθοδοσία/σύνταξη τους στην Eurobank, αυτοί εξαιρούνται. Και μάλιστα αφού πάρουν το δώρο μια χαρά μπορούν να ξαναμεταφέρουν τη μισθοδοσία αλλού εφόσον κρίνουν ότι τους συμφέρει ή έστω για συμπαράσταση στους άλλους που χρεώνονται (εδώ γελάμε). 3 hours ago, panoszavra said: Το να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και μόνο το συμφέρον του είναι άλλο ένα στοιχείο που βολεύει τις τράπεζες ( και γενικά όλους τους οργανισμούς). Θεωρω πως πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα. Ίσως λόγω ηλικίας έχω δει πολλά παρόμοια γεγονότα και είμαι πλέον υποψιασμένος. Αν πραγματικά πιστεύεις αυτό που έγραψες, τότε ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει είναι ονειροπόλος. 3 hours ago, dtk-386 said: προφανώς δεν εννοώ το δικό σου μέλλον. θεώρησα οτι θα το καταλάβεις .... Ενώ εγώ προφανώς εννοώ το δικό μου μέλλον; Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εξαρτάται πως ακριβώς αντιλαμβάνεσαι έναν λογαριασμό ως "αποταμιευτικό". Στην συγκεκριμένη τράπεζα οι αποταμιευτικοί όντως δεν χρεώνονται, αλλά δεν σου επιτρέπουν να τους χρησιμοποιήσεις με κανένα άλλο τρόπο εκτός από αποταμίευση (δλδ ανάληψη και κατάθεση), δεν μπορείς να κάνεις καμία απολύτως μεταφορά ή πληρωμή από αυτούς. Οι "καθημερινοί" (έτσι τους ονομάζει) λογαριασμοί από τους οποίους μπορείς να κάνεις μεταφορές και πληρωμές, χρεώνονται κανονικά. Χμμμ. Θα μπω στο ebanking ενός λογαριασμού μου από eurobank να δω αν τον χρεώνουν. Έχω να συνδεθώ από Νοέμβρη. Μόνο για να στέλνω και να δέχομαι εμβάσματα τον έχω τον συγκεκριμένο. Δεν έχω βγάλει κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 5 minutes ago, mariosnik_ said: Χμμμ. Θα μπω στο ebanking ενός λογαριασμού μου από eurobank να δω αν τον χρεώνουν. Έχω να συνδεθώ από Νοέμβρη. Μόνο για να στέλνω και να δέχομαι εμβάσματα τον έχω τον συγκεκριμένο. Δεν έχω βγάλει κάρτα. Τότε σίγουρα δεν είναι αποταμιευτικός, οπότε είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να τον χρεώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς αλλά διάβασα στα γρήγορα (που σημάινει ότι μπορεί να μην ισχύει) ότι είναι εντολή από τας ευρώπας οι τράπεζες να παρέχουν δωρεαν instant μεταφορές. Οι μεταφορές αυτές χρεώνονται τώρα αλλά το έμβασμα πάει άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε αν όντως ισχύει αυτό, οι τράπεζες θα χάσουν αρκετά από τις χρεώσεις εμβασμάτων. Άρα κάπως πρέπει να το καλύψουν. Άρα οι χρεώσεις σε όλες τις τράπεζες είναι πιο σίγουρες και από το θάνατο. Μην ελπίζετε. πόσο κοστίζει η βενζίνη τώρα; Τι γίνεται με τα διόδια; Τι κοινό έχουν αυτά τα 2 και ρωτάω; Στην αρχή συζητούσαν όλοι για τις αυξήσεις (θυμάστε τι γινόταν με τα διόδια και το κίνημα ε;) και τώρα θεωρούμε τις τιμές κάτι δεδομένο. Έτσι θα γίνει και με τις χρεώσεις των τραπεζών κι ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε. Θα ξεχαστεί και όλοι θα πληρώνουν σα να είναι κάτι φυσιολογικό. Ασχολείται κανείς με τις τιμές των διοδίων; Ασχολείται κανείς με το 1,9€ της βενζίνης; το συνηθίσαμε κι όπως λέει και ο Πασχαλίδης (Σεφέρης).. ....Τον συνηθίσαμε δεν αντιπροσωπεύει τίποτε σαν όλα τα πράγματα που έχετε συνηθίσει και σας μιλώ γι’ αυτόν γιατί δε βρίσκω τίποτε που να μην το συνηθίσατε∙ θα το συνηθίσετε κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ειδικά την βενζίνη στο 1.9 δεν την συνήθισε κανείς αδερφέ. Ο μόνος τρόπος αντίδρασης του κόσμου είναι αν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο που καιει πολύ λιγότερο ή και καθόλου βενζίνη. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisssssss Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Ειδικα στην Eurobank λατρευουν οταν βρισκουν τροπους να τα παιρνουν απο τον κοσμο με οποιο τροπο μπορουν. Ημουν εξωτερικος συνεργατης (προγραμματιστης) σε ενα απο τα κεντρικα γραφεια της και θυμαμαι τους τραπεζικους στα meetings:"Ολα καλα, θα τους παιρνουμε τωρα και το 2ευρακι καθε φορα και θα μαζεψουμε κι απο εκει. χαχανητα" Αναφερομενοι σε καποια νεα χρεωση που εβαλαν και χαιρονταν οι αλητες, εκαναν και πλακιτσα! Επισης, σε καποιο αλλο νεο εργο υπολογιζαν ποσο κοστιζει ο καθε πελατης στην τραπεζα. Δηλαδη, ποσα logins κανει στο ebanking καθε πελατης, ποσες φορες κανει επισκεψεις σε καταστημα, ποσες αναληψεις και πολλοι αλλοι δεικτες. Επομενως, ισως και να τους αρεσει που θα κλεισουν πολλοι λογαριασμοι που δεν τους εβγαζαν κερδος και θα μεινουν μονο αυτοι που θελουν. Οπως και να εχει εγω πηρα τα λεφτα που ειχα εκει και εκλεισα και τον λογαριασμο μου. Δεν νομιζω να τους τσουξει που θα φυγουμε εμεις που ειχαμε λιγα λεφτα αλλα καλο ειναι να τους δειξουμε πως δεν ειμαστε εντελως προβατα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Ο μόνος τρόπος αντίδρασης του κόσμου είναι αν μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο που καιει πολύ λιγότερο ή και καθόλου βενζίνη. Ή να εγκαταστήσουμε υγραέριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 16 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτά που έγραψα δεν είναι άποψη, πόσο μάλλον δική μου, είναι γεγονός. Επίσης για να μιλάς για τυράκι και φάκα κάτι πρέπει να έχεις καταλάβει λάθος, η επίμαχη χρέωση δεν αφορά όσους πάνε τη μισθοδοσία/σύνταξη τους στην Eurobank, αυτοί εξαιρούνται. Και μάλιστα αφού πάρουν το δώρο μια χαρά μπορούν να ξαναμεταφέρουν τη μισθοδοσία αλλού εφόσον κρίνουν ότι τους συμφέρει ή έστω για συμπαράσταση στους άλλους που χρεώνονται (εδώ γελάμε). Αν πραγματικά πιστεύεις αυτό που έγραψες, τότε ο χαρακτηρισμός που σου ταιριάζει είναι ονειροπόλος. Ενώ εγώ προφανώς εννοώ το δικό μου μέλλον; Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε μου... Καλή συνέχεια σου εύχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strat8 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 3/3/2024 στις 8:41 ΠΜ, thanasisssssss είπε Ειδικα στην Eurobank λατρευουν οταν βρισκουν τροπους να τα παιρνουν απο τον κοσμο με οποιο τροπο μπορουν. Ημουν εξωτερικος συνεργατης (προγραμματιστης) σε ενα απο τα κεντρικα γραφεια της και θυμαμαι τους τραπεζικους στα meetings:"Ολα καλα, θα τους παιρνουμε τωρα και το 2ευρακι καθε φορα και θα μαζεψουμε κι απο εκει. χαχανητα" Αναφερομενοι σε καποια νεα χρεωση που εβαλαν και χαιρονταν οι αλητες, εκαναν και πλακιτσα! Επισης, σε καποιο αλλο νεο εργο υπολογιζαν ποσο κοστιζει ο καθε πελατης στην τραπεζα. Δηλαδη, ποσα logins κανει στο ebanking καθε πελατης, ποσες φορες κανει επισκεψεις σε καταστημα, ποσες αναληψεις και πολλοι αλλοι δεικτες. Επομενως, ισως και να τους αρεσει που θα κλεισουν πολλοι λογαριασμοι που δεν τους εβγαζαν κερδος και θα μεινουν μονο αυτοι που θελουν. Οπως και να εχει εγω πηρα τα λεφτα που ειχα εκει και εκλεισα και τον λογαριασμο μου. Δεν νομιζω να τους τσουξει που θα φυγουμε εμεις που ειχαμε λιγα λεφτα αλλα καλο ειναι να τους δειξουμε πως δεν ειμαστε εντελως προβατα. Είμαι 100% σίγουρος πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε κάθε τράπεζα, παγκοσμίως. Εγώ γενικά αποκαλώ τις τράπεζες ως "νόμιμους κλέφτες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ δεν τους αρκεί απλώς "να μπαίνει ο μισθός σε έναν λογαριασμό" για να θεωρείται μισθοδοσίας και να μην χρεώνεται η μηνιαία συνδρομή. Αν πχ ο εργοδότης κάνει έμβασμα κάθε μήνα, ακόμα και αν έχουν τη βεβαίωση εργοδότη και μεταφέρεται απ' αυτόν ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα με αιτιολογία "μισθοδοσία τάδε μήνα", θα χρεώνουν. Έτσι "είναι το σύστημα" είπε η κουκλίτσα. Πρέπει και ο εργοδότης να έχει τη μισθοδοσία του στην τράπεζα και όχι μόνο εσύ, που τελικά πληρώνεις τη συνδρομή, να λαμβάνεις το μισθό σου εκεί. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από konc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Από το e-banking πάντως, δεν με αφήνει να ολοκληρωθεί η διαδικασία κλεισίματος λογαριασμού (έχω έναν μηδενικό και άλλον έναν με 1€) . Φτάνω μέχρι και τον κωδικό που στέλουν, τον βάζω, αλλά βγάζει αποτυχία της διαδικασίας (χωρίς να λέει τον λόγο. Δεν έχω συνδικαιούχο) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 7 ώρες πριν, konc είπε Εντωμεταξύ δεν τους αρκεί απλώς "να μπαίνει ο μισθός σε έναν λογαριασμό" για να θεωρείται μισθοδοσίας και να μην χρεώνεται η μηνιαία συνδρομή. Αν πχ ο εργοδότης κάνει έμβασμα κάθε μήνα, ακόμα και αν έχουν τη βεβαίωση εργοδότη και μεταφέρεται απ' αυτόν ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα με αιτιολογία "μισθοδοσία τάδε μήνα", θα χρεώνουν. Έτσι "είναι το σύστημα" είπε η κουκλίτσα. Πρέπει και ο εργοδότης να έχει τη μισθοδοσία του στην τράπεζα και όχι μόνο εσύ, που τελικά πληρώνεις τη συνδρομή, να λαμβάνεις το μισθό σου εκεί. Πράγματι, πρέπει να στέλνει τη μισθοδοσία μέσω της αντίστοιχης επιλογής ώστε να ενημερώνεται και στον λογαριασμό στις πληροφορίες αυτό που λέει λογαριασμός μισθοδοσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα