Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panos- είπε

Πατάς πάνω στον λογαριασμό και μετά προνόμια. Θα σου εμφανίσει κουμπί ενεργοποίηση αν δεν είσαι στην αυτόματη μετατροπή, ή την ημερομηνία μετατροπής. Αν είσαι στην αυτόματη, τότε απλά πατάς παραμονή σε ταμιευτήριο.

Αυτο ισχύει μόνο για λογαριασμούς απλού ταμιευτηρίου ή τρεχούμενους, όχι Value/Reward μισθοδοσίας/σπουδαζω 

Ειμαι μες την ibank, πατησα λογαριασμο, δεν βλέπω πουθενα 'προνομια'.

• Απαντ. 991
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Για υποχρεωτικοτητα μιλάμε....

Χαλάρωσε λίγο.Αναφερω και την εθνική γιατί μπορεί ο φίλος που ρώτησε να μην το γνωρίζει και να έχει λογαριασμό στην εθνική.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mountains1 είπε

Ειμαι μες την ibank, πατησα λογαριασμο, δεν βλέπω πουθενα 'προνομια'.

τότε μάλλον ο λογαριασμός σου είναι Reward. Δεν επηρεάζεσαι. Τι τύπο λογαριασμού έχεις; 

Δημοσ.

Εκανα αναληψη τα χρηματα μου, διεγραψα τον λογαριασμο μου. Κρατάω αναγκαστικά την πιστωτική επειδή έχω για 9 μηνες ακομα ατοκες δοσεις (έκανα αγορα με 24 ατοκες). Η Τραπεζα παρα τα αρθρα για την κερδοφορια, παραγωγικότητα και άλλα παραπαίει. Το προσωπικό απαντά μετά παό 1-2 μήνες (έχω αποδείξεις για 4 περιπτώσεις). Έχουμε ξένους μετόχους παντού που θέλουν να τα αρπάζουν με οποιδήποτε τρόπο και χρησιμοποιούν κατα την γνωμη μου αθεμιτες πρακτικες. Εφοσον δεν υπαρχει Ελληνικη Τραπεζα (Κρατική, ελληνικών συμφερόντων - μετόχων κλπ) τα φραγκα σε λογαρισμούς στην Ευρώπη (όπως έκαναν οι Έλληνες που αγαπούσαν την Χώρα όταν χρεωκοπήσαμε και τα εστελναν όλα έξω) σε κάποια πιστωτικό ίδρυμα με εγγύηση καταθέσεων, έναν τόκο 2-3% πιστωτική χωρίς συνδρομή και άλλα. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Εκανα αναληψη τα χρηματα μου, διεγραψα τον λογαριασμο μου. Κρατάω αναγκαστικά την πιστωτική επειδή έχω για 9 μηνες ακομα ατοκες δοσεις (έκανα αγορα με 24 ατοκες). Η Τραπεζα παρα τα αρθρα για την κερδοφορια, παραγωγικότητα και άλλα παραπαίει. Το προσωπικό απαντά μετά παό 1-2 μήνες (έχω αποδείξεις για 4 περιπτώσεις). Έχουμε ξένους μετόχους παντού που θέλουν να τα αρπάζουν με οποιδήποτε τρόπο και χρησιμοποιούν κατα την γνωμη μου αθεμιτες πρακτικες. Εφοσον δεν υπαρχει Ελληνικη Τραπεζα (Κρατική, ελληνικών συμφερόντων - μετόχων κλπ) τα φραγκα σε λογαρισμούς στην Ευρώπη (όπως έκαναν οι Έλληνες που αγαπούσαν την Χώρα όταν χρεωκοπήσαμε και τα εστελναν όλα έξω) σε κάποια πιστωτικό ίδρυμα με εγγύηση καταθέσεων, έναν τόκο 2-3% πιστωτική χωρίς συνδρομή και άλλα. 

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας οικονομικός, λογικός, συναισθηματικός, ουσιαστικός, πραγματικός, μαθηματικός λόγος να έχεις λεφτά σε ελληνική τράπεζα. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Και το ξέρουν και οι ίδιες. Για αυτό επέβαλαν σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος τα διάφορα κερατιάτικα, 30% ηλεκτρονικές, pos, μος, iris και όλα αυτά τα "υποχρεωτικά". Επειδή, αν δεν υπήρχαν αυτά τα "υποχρεωτικά" δεν θα είχαν πελάτες ούτε τις μάνες τους, είναι και αυτές ευχαριστημένες με το να μας κατακλέβουν και το κράτος με το να εισπράττει ΦΠΑ αβέρτα (από τους μεγαλύτερους στην ΕΕ). Ειδάλλως, και αν υπήρχε ο στοιχειώδης ανταγωνισμός, δεν θα υπήρχε ούτε ένας να ασχολείται ακόμα με όλα αυτά τα λαμόγια/μαυραγορίτες/απατεώνες. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προχτές μετέφερα τα λεφτά σε άλλους λογαριασμους και μηδένισα τον λογαριασμό για να μην μου αφαιρέσει συνδρομή. Τον μετέτρεψα μετά από blue σε ταμιευτήριο. Κάποια στιγμή θα πάω να τον κλείσω γιατί δεν μπορώ από το ebanking. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panos- είπε

τότε μάλλον ο λογαριασμός σου είναι Reward. Δεν επηρεάζεσαι. Τι τύπο λογαριασμού έχεις; 

Ταμιευτηριου.

Δημοσ.
Στις 2/5/2025 στις 2:10 ΜΜ, panos- είπε

σε εμενα στο ibank,

ο ενας λογαριασμος δεν εχει το κουμπι προνομια οποτε καταλαβαινω οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι , σωστα?

και στον αλλο γραφει αυτο

Ο λογαριασμός σας δεν διαθέτει προνόμια. Αναβαθμίστε τον και κερδίστε στις καθημερινές σας συναλλαγές. 

Αναβάθμιση

Προνόμια λογαριασμού

πρεπει να κανω κατι στον δευτερο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου έστειλε και η Εθνική, τουλάχιστον δεν είναι σαν την Eurobank που η άλλη επιλογή είναι ένας άχρηστος λογαριασμός-κουμπαράς.

Ο απλός ταμιευτηρίου της ΕΤΕ φαίνεται να παραμένει ως είχε μέχρι τώρα εκτός από το ότι αφαιρούν πλέον την συλλογή πόντων με τις κάρτες και το βάζουν μόνο στους λογαριασμούς προνομίων. Κάτι που ίσως από μόνο του όμως να καλύπτει τα 0,80€ τώρα που το σκέφτομαι.

Παρόλα αυτά αν πατήσεις να δεις περισσότερο η σελίδα για τον ταμιευτηρίου δεν έχει ανανεωθεί με το τι προσφέρει, οπότε κρατάω μια πισινή... μην τον μετατρέπει τελικά σε εντελώς άχρηστο σαν της eurobank.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/5/2025 στις 2:39 ΜΜ, spirostolios είπε

Αν θες ακυρώνεις την πιστωτική. Και με ακυρωμένη την κάρτα θα σου έρχεται λογαριασμός με τις δόσεις που έχουν απομείνει μέχρι να εξοφλήσουν.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nitro912gr είπε

μου έστειλε και η Εθνική, τουλάχιστον δεν είναι σαν την Eurobank που η άλλη επιλογή είναι ένας άχρηστος λογαριασμός-κουμπαράς.

Ο απλός ταμιευτηρίου της ΕΤΕ φαίνεται να παραμένει ως είχε μέχρι τώρα εκτός από το ότι αφαιρούν πλέον την συλλογή πόντων με τις κάρτες και το βάζουν μόνο στους λογαριασμούς προνομίων. Κάτι που ίσως από μόνο του όμως να καλύπτει τα 0,80€ τώρα που το σκέφτομαι.

Παρόλα αυτά αν πατήσεις να δεις περισσότερο η σελίδα για τον ταμιευτηρίου δεν έχει ανανεωθεί με το τι προσφέρει, οπότε κρατάω μια πισινή... μην τον μετατρέπει τελικά σε εντελώς άχρηστο σαν της eurobank.

Εστάλη και σε εμένα το συγκεκριμένο e-mail σαν προειδοποίηση, από την Εθνική Τράπεζα. 

Φαίνεται πάντως ότι θα υπάρξει επιλογή απόρριψης "αναβάθμισης" (οπότε και μη χρέωσης μηνιαίας του πακέτου αναβάθμισης), χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Το γράφω αυτό γνωρίζοντας ήδη ότι υφίσταται σχετική επιλογή μέσα από το app, πλην όμως δεν γνωρίζουμε εάν όντως θα είναι ο απλός λογαριασμός όπως ακριβώς ήταν τόσα χρόνια, ή θα μετακυλίσουν ορισμένα από τα... "προνόμια" αναγκαστικά στον "αναβαθμισμένο", οπότε και θα αναγκαστεί ο κοσμάκης εν τέλει να χρεωθεί για... "αναβάθμιση". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου ήρθε από Εθνική μέσω Viber. Οι άνθρωποι είναι κουτοπόνηροι και απατεώνες ακόμα και σε αυτό: Μας "καλωσορίζουν" μεν στον νέο κόσμο κλεψιάς και μηνιαίας χρέωσης για το ΤΙΠΟΤΑ, αλλά στο μήνυμα δεν γράφουν ρητά ότι αν δεν θέλετε, μπείτε και απενεργοποιήστε το. Δηλαδή παρουσιάζεται σαν υποχρεωτικό, δεν λένε ευθέως έχετε δυνατότητα να το βγάλετε. Όταν πας δε στο ebanking και πατήσεις διαχείριση των "προνομίων" για να το βγάλεις, ΠΑΛΙ σου βγάζει το "ενημερώθηκα" με τεράστια γράμματα για να πατήσεις κατά λάθος αυτό και να ισχύσει η "αναβάθμιση"(=υποβάθμιση) σε λογαριασμό "προνομίων". Πρέπει να ΞΑΝΑπατήσεις διαχείριση (με μικρότερα γράμματα) και να κάνεις toggle έναν διακόπτη για να απενεργοποιηθεί η "αναβάθμιση" σε λογαριασμό "προνομίων". Παράδειγμα προς μίμηση, πως να κοροϊδέψετε κάποιον που δεν έχει χρόνο να ασχολείται με όλη αυτή την αλητεία.

Πραγματικά έχουν σπουδάσει και έχουν αριστεύσει σε αυτήν την κουτοπονηριά, με αποκλειστικό σκοπό να μας καταληστεύουν για το τίποτα. Κάντε τους υπολογισμούς 0,80€ Χ εκατομμύρια λογαριασμούς ακόμα και ανενεργούς Χ12 μήνες. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, για πράγματα που κανονικά δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να χρεώνονταν και σε άλλες χώρες ΠΟΤΕ δεν χρεώθηκαν.... Και πόσα παππούδια και γιαγιούλες θα αρχίσουν να πληρώνουν και θα το καταλάβουν 1-2 χρόνια μετά, αφού θα τους έχουν κάνει πλιάτσικο στους λογαριασμούς...

Ενημερώστε όλους τους γνωστούς σας και κυρίως μεγαλύτερες ηλικίες για το θέμα. Είναι έτσι χτισμένο, ώστε και να είναι καλυμμένος ο πωπός τους ότι τάχα "ενημέρωσαν" αλλά και φυσικά να την πατήσει ο κόσμος και να αρχίσουν να βάζουν κι άλλο χέρι στους λογαριασμούς.

Φυσικά αυθημερόν μπήκα και απενεργοποίησα. Όταν το κάνουν και υποχρεωτικό, θα με αποχαιρετήσουν και ως πελάτη οριστικά.

ΥΓ: Τώρα ξαναείδα το μήνυμα και δεν λέει καν ότι θα υπάρχει χρέωση(!!!!). Λέει απλά ότι θα γίνει "λογαριασμός προνομίων" χωρίς να αναφέρει το πλιάτσικο. Ώστε να το δει ο κόσμος, να πει α ωραία με αναβάθμισαν και να μην ασχοληθεί παραπάνω. Αυτό είναι πλέον σχεδόν παράνομο, δεν νομίζω ότι θα σταθεί σαν δικαιολογία ότι "ενημερώσαμε", γιατί ενημέρωσαν μόνο για το ΔΗΘΕΝ "προνομιακό", όχι ότι θα χρεώνουν. Απατεώνες....

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έλαβα και γω αυτό το μήνυμα μέσω viper. δε εχω ebanking αρα με βαση το λινκ πρέπει να παρω τηλ στο contact center 210. απορίες αν γνωριζει καποιος στο τηλ τι ακριβως θα μου ζητήσουν;; αφμ;; κατι αλλο;; ευχαριστω.

Επεξ/σία από johnmayson
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nitro912gr είπε

αφαιρούν πλέον την συλλογή πόντων με τις κάρτες

αφαιρούν τη συλλογή πόντων από τις πληρωμές δεκο, δανείων κλπ που κάνεις μέσω του λογαριασμού που δεν είναι προνομίων. Οι κάρτες συνεχίζουν να συλλέγουν κανονικά πόντους αν είναι παλιές debit consumer ή νέες dual (όχι οι «χρεωστική mastercard» και δεν αλλάζει κάτι σε αυτές 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...