rhapsodyoffireandice Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Εμένα με είχαν ζαλίσει από Εθνική να κάνω εγγραφή στο "ηλεκτρονικό κατάστημα", για τη διευκόλυνσή μου βεβαίως βεβαίως. Λέω δε βαριέσαι, ας το κάνω γιατί μου έρχονταν κρίμα οι υπάλληλοι που με έπρηζαν. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κλείσω ένα ραντεβού στο φυσικό κατάστημα(για να πάω με τους γονείς μου) και ενημερώθηκα ότι πλέον δεν έχω δικαίωμα ραντεβού στο φυσικό κατάστημα, γιατί έκανα εγγραφή στο "ηλεκτρονικό κατάστημα"... 2
mountains1 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 9 ώρες πριν, rhapsodyoffireandice είπε Εμένα με είχαν ζαλίσει από Εθνική να κάνω εγγραφή στο "ηλεκτρονικό κατάστημα", για τη διευκόλυνσή μου βεβαίως βεβαίως. Λέω δε βαριέσαι, ας το κάνω γιατί μου έρχονταν κρίμα οι υπάλληλοι που με έπρηζαν. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κλείσω ένα ραντεβού στο φυσικό κατάστημα(για να πάω με τους γονείς μου) και ενημερώθηκα ότι πλέον δεν έχω δικαίωμα ραντεβού στο φυσικό κατάστημα, γιατί έκανα εγγραφή στο "ηλεκτρονικό κατάστημα"... Γι'αυτο κι εγω οταν βλεπω 'πρηξιμο' και τρελο προμοταρισμα με καθε τροπο, για καποιες ηλεκτρονικες υπηρεσιες, πλεον ειμαι υποψιασμενος. Μου δειχνουν το τυρι, κι εγω ψαχνω τη φακα. 2
tryfos Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 19 ώρες πριν, mountains1 είπε Γι'αυτο κι εγω οταν βλεπω 'πρηξιμο' και τρελο προμοταρισμα με καθε τροπο, για καποιες ηλεκτρονικες υπηρεσιες, πλεον ειμαι υποψιασμενος. Μου δειχνουν το τυρι, κι εγω ψαχνω τη φακα. Να ξέρετε ότι όποτε επικοινωνεί η οποιαδήποτε τράπεζα μαζί σας θέλει είτε τα λεφτά σας είτε να χειροτερέψει τους όρους της συνεργασίας βάζοντας νέα κουστούμια ή αφαιρώντας προνόμια κλπ. Ποτέ δεν αφορά το συμφέρον του πελάτη η οποιαδήποτε επικοινωνία με τράπεζα. 3
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 4 ώρες πριν, tryfos είπε Να ξέρετε ότι όποτε επικοινωνεί η οποιαδήποτε τράπεζα μαζί σας θέλει είτε τα λεφτά σας είτε να χειροτερέψει τους όρους της συνεργασίας βάζοντας νέα κουστούμια ή αφαιρώντας προνόμια κλπ. Ποτέ δεν αφορά το συμφέρον του πελάτη η οποιαδήποτε επικοινωνία με τράπεζα. Σε όλα τα πράγματα ισχύει αυτό. 2
tryfos Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 15/5/2025 στις 8:10 ΠΜ, GREGORYMO είπε Σε όλα τα πράγματα ισχύει αυτό. Πρέπει όμως να το τονίσουμε αυτό, γιατί πολλές φορές βλέπω κόσμο στις τράπεζες να ρωτάει τους υπαλλήλους "είναι καλό αυτό το α/κ που προτείνετε" ή "που να επενδύσω τα λεφτά μου" και περιμένουν ειλικρινή απάντηση, νομίζοντας αφελώς, ότι οι υπάλληλοι είναι εκεί για να τους βοηθήσουν και όχι να τους καταληστεύσουν όπως μπορούν με ληστρικές προμήθειες, έξοδα, κάκιστες μονομερείς συμβάσεις κλπ. Κάτι αντίστοιχο με το "να ρωτήσω τον ασφαλιστή μου", ο οποίος είναι απλά υπάλληλος της ασφαλιστικής που έχεις και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει εκεί με οποιονδήποτε τρόπο.
stavros750 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έχει αναφερθεί ξανά παραπάνω, αλλά θα το επιβεβαιώσω για μια ακόμη φορά. Σε ανενεργό λογαριασμό για πάνω από ενα χρόνο, τράβηξε τώρα 6 συνδρομές μαζεμένες, σύνολο δηλαδή €3,60. Συνέβη τώρα το βράδυ μετά τις 12, ενώ είχα προσθέσει χρήματα από το απόγευμα, και γενικώς έχω παρατηρήσει ότι δίνει ενα περιθώριο να επεξεργαστείς χρήματα πριν σε χρεώσει τις συνδρομές. Οπότε αν έχετε σκοπό να φορτώσετε χρήματα τον λογαριασμό και να τον αδειάσετε σε λίγες ώρες, δεν θα προλάβει να σας χρεώσει. Επεξ/σία 17 Μαϊου από stavros750
GREGORYMO Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 17 ώρες πριν, tryfos είπε Πρέπει όμως να το τονίσουμε αυτό, γιατί πολλές φορές βλέπω κόσμο στις τράπεζες να ρωτάει τους υπαλλήλους "είναι καλό αυτό το α/κ που προτείνετε" ή "που να επενδύσω τα λεφτά μου" και περιμένουν ειλικρινή απάντηση, νομίζοντας αφελώς, ότι οι υπάλληλοι είναι εκεί για να τους βοηθήσουν και όχι να τους καταληστεύσουν όπως μπορούν με ληστρικές προμήθειες, έξοδα, κάκιστες μονομερείς συμβάσεις κλπ. Κάτι αντίστοιχο με το "να ρωτήσω τον ασφαλιστή μου", ο οποίος είναι απλά υπάλληλος της ασφαλιστικής που έχεις και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει εκεί με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν διαφωνώ αλλά συζητάμε για την ανακάλυψη τής Αμερικής. Δηλαδή ο πάροχος ρεύματος που αυτή την εποχή έχουν σπάσει τα τηλέφωνα, σε καλεί για προσφορά που συμφέρει εσένα και ΟΧΙ αυτόν? 8 ώρες πριν, stavros750 είπε Έχει αναφερθεί ξανά παραπάνω, αλλά θα το επιβεβαιώσω για μια ακόμη φορά. Σε ανενεργό λογαριασμό για πάνω από ενα χρόνο, τράβηξε τώρα 6 συνδρομές μαζεμένες, σύνολο δηλαδή €3,60. Συνέβη τώρα το βράδυ μετά τις 12, ενώ είχα προσθέσει χρήματα από το απόγευμα, και γενικώς έχω παρατηρήσει ότι δίνει ενα περιθώριο να επεξεργαστείς χρήματα πριν σε χρεώσει τις συνδρομές. Οπότε αν έχετε σκοπό να φορτώσετε χρήματα τον λογαριασμό και να τον αδειάσετε σε λίγες ώρες, δεν θα προλάβει να σας χρεώσει. Ισχύει ότι αν έχεις κάποιον ξεχασμένο 'ανενεργό' λογαριασμό πχ 1-2 χρόνια και ξαφνικά σου βάλουν €, σού κάνουν την 'χάρη' και τσιμπούν ΜΟΝΟ 6 δόσεις...
The_Judas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου για εμάς που έχουμε παλιούς λογαριασμούς όχι advantage τι ισχύει; Θα μετατραπούν υποχρεωτικά σε advantage; εμένα ακόμη έχουν ονομασία ταμιευτήριο και αποταμιεύω είναι πολύ παλιοί. Στις 16/5/2025 στις 3:04 ΜΜ, tryfos είπε Πρέπει όμως να το τονίσουμε αυτό, γιατί πολλές φορές βλέπω κόσμο στις τράπεζες να ρωτάει τους υπαλλήλους "είναι καλό αυτό το α/κ που προτείνετε" ή "που να επενδύσω τα λεφτά μου" και περιμένουν ειλικρινή απάντηση, νομίζοντας αφελώς, ότι οι υπάλληλοι είναι εκεί για να τους βοηθήσουν και όχι να τους καταληστεύσουν όπως μπορούν με ληστρικές προμήθειες, έξοδα, κάκιστες μονομερείς συμβάσεις κλπ. Κάτι αντίστοιχο με το "να ρωτήσω τον ασφαλιστή μου", ο οποίος είναι απλά υπάλληλος της ασφαλιστικής που έχεις και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει εκεί με οποιονδήποτε τρόπο. Πραγματικά κοροϊδεύουν τον κόσμο ειδικά στην eurobank. Εμένα μου έλεγαν ότι τα αμοιβαία κεφάλαια στην eurobank έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3%... ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι εγγυημένα. Μπορεί να είναι τώρα 3% και σε 1 μήνα -1%.
mariosnik_ Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε για εμάς που έχουμε παλιούς λογαριασμούς όχι advantage τι ισχύει; Θα μετατραπούν υποχρεωτικά σε advantage; εμένα ακόμη έχουν ονομασία ταμιευτήριο και αποταμιεύω είναι πολύ παλιοί. Πραγματικά κοροϊδεύουν τον κόσμο ειδικά στην eurobank. Εμένα μου έλεγαν ότι τα αμοιβαία κεφάλαια στην eurobank έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3%... ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι εγγυημένα. Μπορεί να είναι τώρα 3% και σε 1 μήνα -1%. Τι εννοείς ως παλιούς λογαριασμούς; Δεν έχεις μπει ακόμα στο ebanking σου; Αν έχεις λογαριασμό αποταμιευτικο από παλιά. Αυτόν από πέρσι στον έχουν περάσει αυτόματα στο blue advantage και αφαιρούν 0.6 ευρω το μήνα. Τώρα θα σου έχει αφαιρεθεί κανένα 7αρι ευρώ. Αν θες να τον κάνεις απλό αποταμιευτικο ώστε να μην σε χρεώνουν, δεν θα μπορείς μετά να βγάλεις τα λεφτά με έμβασμα σε άλλη τράπεζα, μόνο εντός eurobank. Μετά μπορείς μόνο μια κάρτα αναληπτικη να βγάλεις αλλά θα πληρώσεις το 6αρι στην ανανέωση της κάρτας οπότε πάλι βρίσκουν τρόπο να τα πάρουν. Εγώ έστειλα τα λεφτά σε άλλη τράπεζα και τον μετέτρεψα σε απλο αποταμιευτικό με μηδενικό υπόλοιπο κάποια στιγμή να πάω να τον κλείσω.
GREGORYMO Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε για εμάς που έχουμε παλιούς λογαριασμούς όχι advantage τι ισχύει; Θα μετατραπούν υποχρεωτικά σε advantage; εμένα ακόμη έχουν ονομασία ταμιευτήριο και αποταμιεύω είναι πολύ παλιοί. Πραγματικά κοροϊδεύουν τον κόσμο ειδικά στην eurobank. Εμένα μου έλεγαν ότι τα αμοιβαία κεφάλαια στην eurobank έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3%... ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι εγγυημένα. Μπορεί να είναι τώρα 3% και σε 1 μήνα -1%. Το χαρτί που σου έδωσαν ΔΕΝ έγραφε την γνωστή φράση ότι οι προηγούμενες αποδόσεις ΔΕΝ δεσμεύουν τις επόμενες? 1 ώρα πριν, The_Judas είπε για εμάς που έχουμε παλιούς λογαριασμούς όχι advantage τι ισχύει; Θα μετατραπούν υποχρεωτικά σε advantage; εμένα ακόμη έχουν ονομασία ταμιευτήριο και αποταμιεύω είναι πολύ παλιοί. Πραγματικά κοροϊδεύουν τον κόσμο ειδικά στην eurobank. Εμένα μου έλεγαν ότι τα αμοιβαία κεφάλαια στην eurobank έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3%... ενώ είναι γνωστό ότι δεν είναι εγγυημένα. Μπορεί να είναι τώρα 3% και σε 1 μήνα -1%. Αν ήταν έτσι ποιοί θα έκαναν προθεσμιακη ? Οι 'χαζοί'?
tryfos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το χαρτί που σου έδωσαν ΔΕΝ έγραφε την γνωστή φράση ότι οι προηγούμενες αποδόσεις ΔΕΝ δεσμεύουν τις επόμενες? Βλέπεις γιατί αυτά που είπα παραπάνω δεν είναι η "ανακάλυψη της Αμερικής". Μπορεί για εμάς να είναι αυτονόητα, φοβάμαι ότι για μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού δεν είναι.
nikx Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 ώρες πριν, The_Judas είπε εμένα ακόμη έχουν ονομασία ταμιευτήριο και αποταμιεύω είναι πολύ παλιοί. Αλλάζει η ονομασία από ταμιευτηρίου σε blue advantage η κάτι αλλο στο e-banking να το δούμε η παραμένει stealth;
mariosnik_ Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 4 λεπτά πριν, nikx είπε Αλλάζει η ονομασία από ταμιευτηρίου σε blue advantage η κάτι αλλο στο e-banking να το δούμε η παραμένει stealth; Έχουν γίνει αυτόματα όλες blue advantage. Πρέπει μετά εσύ να το γυρίσεις σε αποταμιευω τώρα και δεν θα μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά.
nikx Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 5 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Έχουν γίνει αυτόματα όλες blue advantage. Πρέπει μετά εσύ να το γυρίσεις σε αποταμιευω τώρα και δεν θα μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά. Δηλαδή δεν άλλαζει η ονομασία φίλε μου παραμένει σε ταμιευτηρίου στο e-banking;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου ο λογαριασμός μου είναι απο 16-5-2011 και τον λεει 0109 Μεγάλο ταμιευτήριο.Πληρώνω το 0,60€ κάθε μήνα,δεν έχει αλλάξει ονομασία.Εχω αφήσει 10€ για όλο το χρόνο .Αν δεν τον χρειαζόμουν για τέλη κυκλοφορίας και παράβολα θα τον είχα κλείσει προ πολλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα