GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε Εγώ σήμερα το έκλεισα πάντως. Δεν είναι τα 0.60cents το θέμα, είναι να στείλεις ένα μήνυμα. Ακριβώς 6
nikx Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Καλημερα ,μπορουμε να κλεισουμε λογαριασμο μεσα απο το app της eurobank η μονο μεσα απο ebanking απο το pc; Σε browser μια χαρα το βρηκα σε app απο οτι εψαξα δεν ειδα επιλογη για κλεισιμο.
nickgreck Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή;
panos- Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, nickgreck είπε Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή; Αν έχεις συνολικά σε λογαριασμούς ως πρώτος δικαιούχος πάνω από 10κ, τότε πιάνει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι πρώτο όνομα. Αν ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας, η έκπτωση πιάνει μόνο τον λογαριασμό που πιστώνεται η μισθοδοσία.
nickgreck Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Ευχαριστώ για την απάντηση! Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό ; Μίλησα με την εξυπηρέτηση τους εξήγησα ότι έχω ένα λογαριασμό >10.000 σταθερά και ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για τον 2ο λογαριασμό, αλλά επέμειναν ότι πάει ανά λογαριασμό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα