Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε

Εγώ σήμερα το έκλεισα πάντως. Δεν είναι τα 0.60cents το θέμα, είναι να στείλεις ένα μήνυμα.

Ακριβώς 

• Like 7
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα ,μπορουμε να κλεισουμε λογαριασμο μεσα απο το app της eurobank η μονο μεσα απο ebanking απο το pc;

Σε browser μια χαρα το βρηκα σε app απο οτι εψαξα δεν ειδα επιλογη για κλεισιμο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή;

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nickgreck είπε

Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή;

Αν έχεις συνολικά σε λογαριασμούς ως πρώτος δικαιούχος πάνω από 10κ, τότε πιάνει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι πρώτο όνομα. Αν ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας, η έκπτωση πιάνει μόνο τον λογαριασμό που πιστώνεται η μισθοδοσία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό ; Μίλησα με την εξυπηρέτηση τους εξήγησα ότι έχω ένα λογαριασμό >10.000 σταθερά και ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για τον 2ο λογαριασμό, αλλά επέμειναν ότι πάει ανά λογαριασμό . 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/7/2025 στις 10:56 ΠΜ, nikx είπε

Καλημερα ,μπορουμε να κλεισουμε λογαριασμο μεσα απο το app της eurobank η μονο μεσα απο ebanking απο το pc;

Σε browser μια χαρα το βρηκα σε app απο οτι εψαξα δεν ειδα επιλογη για κλεισιμο.

Πλεον μονο με ραντεβου απο κοντα. οτι εκανα εγω σημερα. εκλεισαν τον λογαριασμο που ειχα και ακυρωσαν την καρτα (mastercard). Ανοιξαν νεο λογαριασμο και μου εδωσαν νεα καρτα (cash card cirrus) που ειναι μονο για αναληψη καταθεση. Ουτε ιρις, ουτε μπορει να περαστει στο κινητο ουτε να δηλωθει σε καποιο site. Απο το να μου παιρνουν 0.60 χωρις λογο, καλυτερα.

• Like 4
Δημοσ.
23 ώρες πριν, isspro είπε

Πλεον μονο με ραντεβου απο κοντα. οτι εκανα εγω σημερα. εκλεισαν τον λογαριασμο που ειχα και ακυρωσαν την καρτα (mastercard). Ανοιξαν νεο λογαριασμο και μου εδωσαν νεα καρτα (cash card cirrus) που ειναι μονο για αναληψη καταθεση. Ουτε ιρις, ουτε μπορει να περαστει στο κινητο ουτε να δηλωθει σε καποιο site. Απο το να μου παιρνουν 0.60 χωρις λογο, καλυτερα.

τι καλύτερα, πάλι σε αυτούς τα έχεις τα λεφτά σου και αυτοί τσεπώνουν τους τόκους. Αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά σε αυτόν τον λογαριασμό δεν τοκίζονται ή αν τοκίζονται είναι πολύ χαμηλότερο από τον τόκο που παίρνει η τράπεζα από την ΕΚΤ με την σειρά της.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τύπου λογαριασμού αφού υπάρχει αυτήν η ενότητα μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού; 

Δημοσ.

Αρχισα κι εγω να χρεωνομαι σε 2 καθημερινους λογαριασμους Eurobank, την χρεωση με το blue advantage.

Αρχικα να πω στην Eurobank λαμβανω την μισθοδοσια, αλλα επειδη μπαινει σαν POI πλεον δεν το βλεπει μισθοδοσια, ο καθημερινος λογαριασμος μισθοδοσιας.

Λεω οκ δεν πειραζει θα μετατρεψω τον καθημερινο λογαριασμο που λαμβανω μισθοδοσια, σε αποταμιευω τωρα και ας χασω την δυνατοτητα να εχω καρτα για συναλλαγες online, supermarket κλπ.

Αποτελεσμα; Σημερα ειδα στον λογαριασμο αποταμιευω τωρα (πρωην καθημερινος λογαριασμος) χρεωση 0.60 λεπτα 😄

Επισης επειδη το IBAN δεν αλλαξε συνεχιζω να λαμβανω μισθοδοσια στον αποταμιευω τωρα ενω η Eurobank μου ειπε δεν μπορεις να δεχεσαι εμβασματα στον αποταμιευω τωρα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, simply88 είπε

Αρχισα κι εγω να χρεωνομαι σε 2 καθημερινους λογαριασμους Eurobank, την χρεωση με το blue advantage.

Αρχικα να πω στην Eurobank λαμβανω την μισθοδοσια, αλλα επειδη μπαινει σαν POI πλεον δεν το βλεπει μισθοδοσια, ο καθημερινος λογαριασμος μισθοδοσιας.

Λεω οκ δεν πειραζει θα μετατρεψω τον καθημερινο λογαριασμο που λαμβανω μισθοδοσια, σε αποταμιευω τωρα και ας χασω την δυνατοτητα να εχω καρτα για συναλλαγες online, supermarket κλπ.

Αποτελεσμα; Σημερα ειδα στον λογαριασμο αποταμιευω τωρα (πρωην καθημερινος λογαριασμος) χρεωση 0.60 λεπτα 😄

Επισης επειδη το IBAN δεν αλλαξε συνεχιζω να λαμβανω μισθοδοσια στον αποταμιευω τωρα ενω η Eurobank μου ειπε δεν μπορεις να δεχεσαι εμβασματα στον αποταμιευω τωρα.

Δεχεται εμβάσματα. Έχω στείλει αρκετές φορές μέσω IRIS σε αποταμιεύω τώρα (ο οποίος παλαιότερα ήταν Καθημερινός και μετατράπηκε αργότερα σε Αποταμιεύω τώρα).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PharmChem είπε

Δεχεται εμβάσματα. Έχω στείλει αρκετές φορές μέσω IRIS σε αποταμιεύω τώρα (ο οποίος παλαιότερα ήταν Καθημερινός και μετατράπηκε αργότερα σε Αποταμιεύω τώρα).

ακριβως!! και στο phonebanking τηλεφωνικα μου ειπανε σημερα οτι μπορει στο μελλον να μην μπορω να δεχομαι εμβασματα στον αποταμιευω τωρα. περισσοτερες πληροφοριες βρισκεις στο site τους, παρα τηλεφωνικα.

στην αρχη μπερδευτηκα, γιατι θεωρησα ο μισος λογαριασμος εχει ακομα προδιαγραφιες καθημερινου λογαριασμου γιαυτο τον λογω και χρεωθηκα το blue advantage, αλλα μετα μου εξηγησαν οτι απο τον επομενο μηνα δεν θα χρεωθω επειδη θελει να κλεισει ολοκληρο μηνα αφου εγινε η μετατροπη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...