Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε

Εγώ σήμερα το έκλεισα πάντως. Δεν είναι τα 0.60cents το θέμα, είναι να στείλεις ένα μήνυμα.

Ακριβώς 

• Like 6
  • Απαντ. 994
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα ,μπορουμε να κλεισουμε λογαριασμο μεσα απο το app της eurobank η μονο μεσα απο ebanking απο το pc;

Σε browser μια χαρα το βρηκα σε app απο οτι εψαξα δεν ειδα επιλογη για κλεισιμο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nickgreck είπε

Καλησπέρα παιδιά! ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση σχετικά με τη χρέωση, πάει ανά λογαριασμό ή ανά πελάτη ; Δηλαδή αν σε ένα λογαριασμό έχω π.χ. >10.000 ευρώ ή είναι μισθοδοσίας και σε ένα δεύτερο δεν ισχύει κάτι από αυτά τότε στο δεύτερο λογαριασμό θα πληρώνω συνδρομή;

Αν έχεις συνολικά σε λογαριασμούς ως πρώτος δικαιούχος πάνω από 10κ, τότε πιάνει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι πρώτο όνομα. Αν ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας, η έκπτωση πιάνει μόνο τον λογαριασμό που πιστώνεται η μισθοδοσία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό ; Μίλησα με την εξυπηρέτηση τους εξήγησα ότι έχω ένα λογαριασμό >10.000 σταθερά και ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για τον 2ο λογαριασμό, αλλά επέμειναν ότι πάει ανά λογαριασμό . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...