Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατα τη μεταφορά της eSIM


giannis1097

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Κατά τη μεταφορά των δεδομένων μου από το παλιό στο νέο iPhone, και έπειτα από μια μικρή πτώση του παλιού, η οθόνη του έσπασε και μαύρισε. Ωστόσο, το κινητό συνεχίζει να λειτουργεί στο παρασκήνιο (ήχος κατά τη φόρτιση, δόνηση στο κουμπί αθόρυβου κτλ.). 

Ευτυχώς, η διαδικασία μεταφοράς δεδομένων ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το μόνο που μένει να μεταφέρω είναι το προφίλ της eSIM, κάτι που φυσικά δε μπορώ να κάνω χωρίς πρόσβαση στο παλιό iPhone. Αυτό τον καιρό μένω στο εξωτερικό και έτσι επισκέφθηκα το κατάστημα του παρόχου εδώ (Vodafone). Δυστυχώς, η βάση δεδομένων τους δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα του ελληνικού αριθμού μου. Έπειτα από τηλ. επικοινωνία με το customer service στην Ελλάδα, μου επαλήθευσαν ότι οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να γίνει σε ελληνικό κατάστημα. Η διαδικασία που πρέπει να γίνει είναι η εξής:

1. Διαγραφή του προφίλ της παλιάς συσκευής στο κατάστημα.

2. Ενεργοποίηση του προφίλ στη νέα συσκευή. Μου επισήμαναν ότι η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα η διαδικασία να μην ολοκληρωθεί επιτυχώς. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και οι δύο συσκευές να σταλθούν στην Ελλάδα.

Παράλληλα επισκέφθηκα ένα Apple Store και μου επισήμαναν πως οι ίδιοι δε μπορούν να κάνουν κάτι.

Με βάση τα παραπάνω, η εναλλακτική λύση που μου απομένει είναι να στείλω μόνο την παλιά συσκευή σε ένα κατάστημα Vodafone στην Ελλάδα με εξουσιοδότηση, να μου διαγράψουν εκεί το παλιό προφίλ και μετά να μου εκδώσουν νέα φυσική SIM που αργότερα μπορώ να την βάλω στη νέα μου συσκευή.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση, ώστε να μη χρειαστεί να στείλω το κινητό στην Ελλάδα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...