cmaniac Δημοσ. χθες στις 01:42 μμ Δημοσ. χθες στις 01:42 μμ 1 ώρα πριν, teodor_ch είπε Precondition Υπάρχουν δύο precondition. Cabin precondition και battery precondition. Εάν δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα τότε δημιουργείται μπέρδεμα. Επειδή χάθηκε θα το ξαναπώ. Ο κλιματισμός για ψύξη καμπίνας στα ηλεκτρικά καταλήξαμε οτι γίνεται με Αντλία Θερμότητας, ασχέτως marketing όρων. Σε κάποια είναι αντιστρεφομενου κύκλου, αρα εξυπηρετεί και την θέρμανση και την ψύξη της καμπίνας. Σε οσα δεν ειναι αντιστρεφομενου κυκλου για την θέρμανση της καμπίνας έχει τουλάχιστον αντιστάσεις, άρα χαμηλό συντελεστή αποδοσης, γι'αυτό δεν προτιμάται, γιατί γίνεται σπατάλη. Μετά αρχίζει το integration, δηλαδή κατά πόσο και ποια συστήματα χρησιμοποιούνται για θέρμανση και ψυξη μπαταρίας, εάν για την θέρμανση χρησιμοποιείται η πλεονάζουσα ενέργεια απο το regen και άλλα κόλπα. Βλέπε κατι 8οδες βαλβιδες που εχουν τα Tesla (Octavalve). 6
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες δεν ειναι γνωστο καναλι αλλα κανει καλη δουλεια
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν ειναι γνωστο καναλι αλλα κανει καλη δουλεια Φαίνεται σαν να έχει βάλει μεταγλώτηση με AI και λιγάκι με κούρασε και το πήγα στο conclusion αμέσως. Φαίνεται όμως καλό σαν σύγκριση αν και περίμενα να κάνει σύγκριση και μεταξύ των άλλων οχημάτων που έδειχνε στην αρχή.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 27/7/2025 στις 5:55 ΜΜ, cmaniac είπε Για το R5 διάβαζα ότι έχουν γίνει οι παραδόσεις σαλάτα. Στην Αγγλία, τους πηγαίνουν 3 μήνες πίσω όλους. Εμένα τον Ιούνιο μου έδιναν το Iconic σε λευκό από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε μαύρο. Είμαι σίγουρος ότι αν θα πάω τώρα θα ακούσω 2026. Είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βγάζει νόημα, πάντως. Είναι ελαφρύ, όμορφο, το infotainment είναι καλά integrated, έχει ικανοποιητική αυτονομία, λέγεται ότι στο δρόμο είναι ευχάριστο (πίσω πολλαπλοί ε; ) και πολλά άλλα θετικά. Αν πάρεις το R5 σε λευκό ή μαύρο ενώ βγαίνει σε τόσα απίστευτα funky χρώματα, θα σου κάνω μήνυση 1 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα