Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Άργησες ένα χρόνο. 

Έπρεπε να είχες πάρει κι εσύ το dolphin στα 20k.

Σε ποιον το λες? 😄

Για μένα, εγώ εχω 2 model Y,  δεν ψάχνω. 

Για τον φίλο? Τα 20.000 ήταν όντως καλή προσφορά τότε για το Dolphin, αλλά πρώτον ήταν πριν 1 χρόνο και δεύτερον τον ρωτάς αν έχει 20.000 να δώσει?

Η περίπτωση του μοιάζει πολύ με την περίπτωση της αδελφής της γυναίκας μου, που δεν είχε δυνατότητα να αγοράσει κάτι νέο και ακριβό και έψαχνε για μεταχειρισμένο φθηνό. Τελικά της δάνεισα εγώ τα χρήματα για να πάρει τώρα το Dolphin με 27.400 -3.000 επιδότηση -1.500 απόσυρση ένα Panda 2009 που της είχε αλλάξει τα φώτα στις βλάβες, δηλαδή 23.000 τελική. Όμως δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να ανέβουν budget, ούτε ακόμα κι αν τους βοηθήσει κάποιος συγγενής. 

Οπότε είναι legit η απορία τι είναι καλύτερο να πάρει ένας με περιορισμένο budget. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sattack είπε

Για τον φίλο? Τα 20.000 ήταν όντως καλή προσφορά τότε για το Dolphin, αλλά πρώτον ήταν πριν 1 χρόνο και δεύτερον τον ρωτάς αν έχει 20.000 να δώσει?

27 εννοεις γιατι η επιστροφη γινετε μετα απο καιρο

• Like 2
Δημοσ.
35 minutes ago, zio10 said:

Είδα ένα inster, μια χαρά είναι, κανονικό αμάξι. Είχα στο μυαλό μου ότι είναι κάτι σαν το ami.

Καμία σχέση, βλέπω συνέχεια ένα ami στην πόλη μου και ταράζομαι που το βλέπω και σε επαρχιακό δρόμο μάλιστα… το inster το περιεργάστηκα από κοντά στην άδεια μου και μπορώ να πω ότι είναι τρομερό σε χώρους σε σχέση με το μέγεθος του.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Καμία σχέση, βλέπω συνέχεια ένα ami στην πόλη μου και ταράζομαι που το βλέπω και σε επαρχιακό δρόμο μάλιστα… το inster το περιεργάστηκα από κοντά στην άδεια μου και μπορώ να πω ότι είναι τρομερό σε χώρους σε σχέση με το μέγεθος του.

Κι εμένα έτσι μου φάνηκε. Με μια μπαγκαζιέρα το έπαιρνα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Η αυτονομία των ηλεκτρικών επηρεαζεται αρκστα απο μπαγαζιερες κλπ. Να το εχεις υποψη σου. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, zio10 said:

Δεν ξέρω πόσα άτομα θες να κουβαλάς μαζί. Αν και νομίζω το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, οπότε μικραίνεις-μεγαλώνεις ανάλογα το χώρο πίσω.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, haHa είπε

Η αυτονομία των ηλεκτρικών επηρεαζεται αρκστα απο μπαγαζιερες κλπ. Να το εχεις υποψη σου. 

Δεν το είχα υπόψη αυτό, ευχαριστώ. 

1 λεπτό πριν, oykas2001 είπε

Δεν ξέρω πόσα άτομα θες να κουβαλάς μαζί. Αν και νομίζω το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, οπότε μικραίνεις-μεγαλώνεις ανάλογα το χώρο πίσω.

Από 1 μέχρι 4. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

στην ακριβη εκδοση μονο, για λογους που ειναι ξεκαθαρα να σε σπρωξει να πας σε αυτη. η ακριβη εκδοση υπαρχει μονο στη μεγαλη και ακριβοτερη μπαταρια δηλαδη για να παρεις οντως τον χωρο πισω (χωρις να τα συρεις ειναι ΠΟΛΥ μικρο πισω) πρεπει να πας στην distinctive 48kwh 26,590 euro. 

επισης εμενα με ενοχλησε ο χωρος του οδηγου στα γονατα. ακουμπας μονιμα την κεντρικη κονσολα και επειδη ηδη με ενοχλει στα δικα μου αμαξια που ειναι μεγαλυτερα εκει θα ειναι σχεδον επιπονο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Είδα ένα inster, μια χαρά είναι, κανονικό αμάξι. Είχα στο μυαλό μου ότι είναι κάτι σαν το ami.

Έχω στα χέρια μου ένα Inster για λίγες μέρες.

Θα το πω κι ας με φάτε.

Περίπτερο.

:P

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς είχαμε ανεβάσει στοιχεία του πρώτου εξαμήνου επισυνάπτω αυτά του Αυγούστου. Στη 9η θέση η BYD, πάνω από πολλούς Ευρωπαίους (και όχι μόνο) κατασκευαστές.
image.png.051132f100e5715c99cee526436869dc.pngimage.png.82dbd23d582a6718babc1791d6f8fe78.png

Επεξ/σία από newlynx
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cmaniac είπε

Έχω στα χέρια μου ένα Inster για λίγες μέρες.

Θα το πω κι ας με φάτε.

Περίπτερο.

:P

Κανείς δεν θα σε φάει! Το αυτοκίνητο αυτό φτιάχτηκε ώστε να προσφέρει τους μέγιστους δυνατούς χώρους στους 4 (αποκλειστικά) επιβάτες τους και με δύο επιβάτες να μπορεί να μεταφέρει και ογκώδη αντικείμενα, μέσα σε ένα καθαρά αστικό περιβάλλον. 
για αυτό δεν προσφέρεται με μεγαλύτερες μπαταρίες και έχει χάλια αεροδυναμική. Δεν φτιάχτηκε για να πηγαίνουμε στην εθνική οδό ούτε για Πάσχα στο χωριό. Εν τούτοις, από ότι έχω διαβάσει από κατόχους, κάνει ταξιδάκια των 150χλμ άνετα. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, newlynx είπε

Καθώς είχαμε ανεβάσει στοιχεία του πρώτου εξαμήνου επισυνάπτω αυτά του Αυγούστου. Στη 9η θέση η BYD, πάνω από πολλούς Ευρωπαίους (και όχι μόνο) κατασκευαστές.
image.png.051132f100e5715c99cee526436869dc.pngimage.png.82dbd23d582a6718babc1791d6f8fe78.png

Στο δεύτερο πίνακα γιατί δεν εμφανίζεται;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, majunior είπε

Στο δεύτερο πίνακα γιατί δεν εμφανίζεται;

Αυτό το είδα και εγώ και δεν κατάλαβα τι συμβαίνει. Πούλησε συνολικά 7109 αυτοκίνητα αλλά κάθε μοντέλο ήταν κάτω από  1846 κομμάτια (25η θέση) ή απλά δεν έχουν τα στοιχεία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...