Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ πιο όμορφο το c-hr αν και έχει κάτι παράδοξα. Η αυτονομία είναι ok με τα 500 χιλιόμετρα αλλά φόρτιση σε dc μέχρι 150kw για πιο λόγο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε

Βλέπω να παίζεται δυνατή μάχη στη C-SUV κατηγορία και ειδικά Toyota C-HR+ με BYD Atto 3.

Δυνατη μαχη ποιος θα πουλησει 50 κομματια το χρονο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Δυνατή μάχη της κατηγορίας C-SUV στα αμιγώς ηλεκτρικά στη χώρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

44 στην Αθήνα  3 στην Θεσσαλονίκη και 3 στην υπόλοιποι Ελλάδα..

2 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Δυνατή μάχη της κατηγορίας C-SUV στα αμιγώς ηλεκτρικά στη χώρα.

Οι δυνατές μάχες δίνονται στην παγκόσμια οικονομία όχι στα νούμερα της ψωροκωσταινας..

Δημοσ.
12 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Toyota C-HR+ και νέο bZ4X στην Ελλάδα.

https://www.gocar.gr/news/feed/50817,Ellada_neo_Toyota_C_HR_timh_ekplhxh.html

Μεγάλο πλεονέκτημα η εγγύηση μπαταρίας στα 11 χρόνια ή 1000000χλμ, θα πιεστεί και ο ανταγωνισμός με αυτό τον τρόπο.
Επίσης η τιμή είναι στο εύρος αυτής της κατηγορίας (δεν μιλώ για τη δική μας αγοραστική δύναμη) και πιθανότατα να επηρεάσει και άλλες εταιρίες και ειδικά τις κινέζικες αν θέλουν να κρατήσουν τις πωλήσεις τους.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, andreas-d είπε

44 στην Αθήνα  3 στην Θεσσαλονίκη και 3 στην υπόλοιποι Ελλάδα..

Για τα Atto μιλάς; Βρίσκομαι στην "υπόλοιπη" Ελλάδα και μόνο εδώ κάτω στον νομό Ηρακλείου έχω δει πάνω 10 διαφορετικά Atto 3. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Για τα Atto μιλάς; Βρίσκομαι στην "υπόλοιπη" Ελλάδα και μόνο εδώ κάτω στον νομό Ηρακλείου έχω δει πάνω 10 διαφορετικά Atto 3. 

Ας είναι καλά  ο οπεκεπε εκεί στην Κρήτη με ξένα κολυβα κάνουν μνημόσυνα..

• Haha 6
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Σιγά μην αγοράσουν ηλεκτρικό με τα λεφτά του οπεκεπε.

Navara και cayenne πήραν.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Πρεπει να εχει πουλήσει πανω απο 500 αμαξια γιατι περσυ συνολο ειχε δωσει η βυδ περιπου 1500 ηλεκτρικα. Αλλα λεφτα γιοκ, τωρα το αττο3 κανει 30φευγα. Αν πουλησει τα μισα καλα θα ειναι. Και τοτε δεν υπηρχε ουτε ελροκ ουτε ev3. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, andreas-d είπε

Η πλειοψηφία είναι τόσο μουσκάρια που πάνε και αγοράζουν toyota hilux. Απ' την στιγμή που το χρήμα είναι δωρεάν δεν τους νοιάζουν τα πετρέλαια. . . . 

Να πω βέβαια κάτι που δεν σκέφτηκα παραπάνω. Ίσως και κάποιοι να έχουν έρθει εκδρομή, οπότε και να μην είναι Κρητικά. 

18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Πρεπει να εχει πουλήσει πανω απο 500 αμαξια γιατι περσυ συνολο ειχε δωσει η βυδ περιπου 1500 ηλεκτρικα. Αλλα λεφτα γιοκ, τωρα το αττο3 κανει 30φευγα. Αν πουλησει τα μισα καλα θα ειναι. Και τοτε δεν υπηρχε ουτε ελροκ ουτε ev3. 

Νομίζω το Atto 3 ήρθε μετά από αυτά τα δύο. Δεν ξέρω τώρα αν μπερδεύομαι λίγο με το πότε ήρθε η αντιπροσωπεία στο Ηράκλειο όπου αν δεν κάνω λάθος ήρθε κάπου τον Σεπτέμβριο. Μετά το Σεπτέμβριο είδα το πρώτο Atto 3 στο Ηράκλειο και αργότερα είδα και το dolphin και είπα ..... τι κ@@@ρα είναι αυτή; 💘

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Η πλειοψηφία είναι τόσο μουσκάρια που πάνε και αγοράζουν toyota hilux. Απ' την στιγμή που το χρήμα είναι δωρεάν δεν τους νοιάζουν τα πετρέλαια. . . . 

Να πω βέβαια κάτι που δεν σκέφτηκα παραπάνω. Ίσως και κάποιοι να έχουν έρθει εκδρομή, οπότε και να μην είναι Κρητικά. 

Νομίζω το Atto 3 ήρθε μετά από αυτά τα δύο. Δεν ξέρω τώρα αν μπερδεύομαι λίγο με το πότε ήρθε η αντιπροσωπεία στο Ηράκλειο όπου αν δεν κάνω λάθος ήρθε κάπου τον Σεπτέμβριο. Μετά το Σεπτέμβριο είδα το πρώτο Atto 3 στο Ηράκλειο και αργότερα είδα και το dolphin και είπα ..... τι κ@@@ρα είναι αυτή; 💘

Στην αθηνα κυκλοφορησε το αττο νωριτερα σιγουρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...