Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@cmaniac

Θα αγόραζα ποτέ το Ιοniq 6 ? Oχι, σιγουρα, εφ' οσον υπάρχει το "κλάσεις ανώτερο" Seal.

Θα ηθελα αλλη review από σένα ? Ναι αμέ !!! Γράφεις στρωτά, ξερεις πράγματα, αγαπάς το αντικείμενο και οταν σε πιανει ο ενθουσιασμος σου το απογειώνεις. 👋👍

Επεξ/σία από Red_Bear
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Red_Bear είπε

@cmaniac

Θα αγόραζα ποτέ το Ιοniq 6 ? Oχι, σιγουρα, εφ' οσον υπάρχει το "κλάσεις ανώτερο" Seal.

Θα ηθελα αλλη review από σένα ? Ναι αμέ !!! Γράφεις στρωτά, ξερεις πράγματα, αγαπάς το αντικείμενο και οταν σε πιανει ο ενθουσιασμος σου το απογειώνεις. 👋👍

Danke!

Και δεν σας είπα για πορτμπαγκάζ (ρηχό), ούτε για το infotainment / AC control (φέρτε πίσω τα κανονικά κουμπιά για το AC! Η αφή είναι μια χαζομάρα! ).

Το Seal το έχω δει από κοντά, όπως υπονόησα, αλλά δεν έχω δει πώς τσουλάει. Θυμάμαι ότι ήταν υπερβολικά μεγάλο, αλλά όμορφο επί της αρχής. Το U, που έχω μπει λίγο παραπάνω μέσα, μου φάνηκε πολύ επιτηδευμένο. Σαν Seal σε ξυλοπόδαρα.

Άλλο τεστ συμβίωσης δεν έχω εύκαιρο, αλλά αν σου βρίσκεται ένα ID.7 για δύο - τρεις μέρες, θα το έπαιρνα, τώρα που πήραμε το κολάι :P

Έχω ρίξει μια ματιά όπως έχω πει στο R5 - κάποια στιγμή θα πάω για test drive, και έχω κάνει test drive παλιότερα το LBX, το οποίο μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρον, μιας και είναι ένα πολύ βελτιωμένο (αλλά και ακριβό) Yaris Cross.

Έχω στο ραντάρ μου επίσης το Puma Gen-E που είπε ο φίλος πιο πριν, μιας και απ'όσο ξέρω είναι το μόνο Ford σε αυτή τη φάση που δεν πατάει στην MEB της VW (edit: μαζί με την Mustang), αλλά και το EV3 που μου φαίνεται πολύ παράξενο να είναι τόσο οφφ, μιας και το group πλέον έχει αρκετή εμπειρία στα ηλεκτρικά.

Επεξ/σία από cmaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...