dsi44 Δημοσ. Σάββατο στις 05:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:53 μμ αμα για 8κ παραπανω πας σε τεσλα τοτε πας σε τεσλα. 1
amvrosiusd Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ 22 λεπτά πριν, Dante80 είπε Ποια είναι η τιμή πώλησης; Και ποια η κατάσταση της μπαταρίας; Δεν εκμαιεύουμε απαντήσεις εδώ, είναι φόρουμ συζήτησης. Δώσε όλα τα δεδομένα. Η τιμή πώλησης είναι 19000,το όχημα είναι σε κατάσταση 9,8/10 από θέμα εμφάνισης τόσο έξω όσο και μέσα,την κατάσταση της μπαταρίας δεν την έχω τσεκάρει και ούτε ξέρω τον τρόπο.υπαρχει κλειστό γκαράζ σε μονοκατοικία.το οδήγησα πρόσφατα και προσωπικά μου άρεσε πολύ. 2
Dante80 Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ 15 minutes ago, amvrosiusd said: Η τιμή πώλησης είναι 19000,το όχημα είναι σε κατάσταση 9,8/10 από θέμα εμφάνισης τόσο έξω όσο και μέσα,την κατάσταση της μπαταρίας δεν την έχω τσεκάρει και ούτε ξέρω τον τρόπο.υπαρχει κλειστό γκαράζ σε μονοκατοικία.το οδήγησα πρόσφατα και προσωπικά μου άρεσε πολύ. Με αυτά τα δεδομένα, κατά την γνώμη μου η τιμή είναι πολύ καλή, θα πρότεινα να το δεις σοβαρά. Υποθέτω πως είναι το πακέτο SHINE full extra. 1
amvrosiusd Δημοσ. Σάββατο στις 06:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:35 μμ 5 λεπτά πριν, Dante80 είπε Με αυτά τα δεδομένα, κατά την γνώμη μου η τιμή είναι πολύ καλή, θα πρότεινα να το δεις σοβαρά. Υποθέτω πως είναι το πακέτο SHINE full extra. Ειναι η έκδοση c cross 2023.
Dante80 Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:38 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, amvrosiusd said: Ειναι η έκδοση c cross 2023. C CROSS είναι η έκδοση (τύπος) του e-C4. SHINE ή FEEL για παράδειγμα είναι η έκδοση εξοπλισμού του τύπου (αυτό που στο εξωτερικό ονομάζουμε trims). Επεξ/σία Σάββατο στις 06:40 μμ από Dante80
amvrosiusd Δημοσ. Σάββατο στις 06:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:44 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dante80 είπε c cross είναι η έκδοση (τύπος) του C4. SHINE ή FEEL είναι η έκδοση εξοπλισμού του τύπου. Αυτή την πληροφορία δεν την ξέρω,στην προσφορά που έχει ο σημερινός κάτοχος αναγράφει έκδοση c cross.το αμάξι πάντως έχει πλούσιο εξοπλισμό τη νέα οθόνη της στελαντισ που υποστηρίζει ασύρματο κάρπλει θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά άλλα Επεξ/σία Σάββατο στις 06:45 μμ από amvrosiusd 1
chek2fire Δημοσ. Σάββατο στις 06:50 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:50 μμ καιμε 19κ χιλιομετρα τελειως καινουργια η μπαταρια
amvrosiusd Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Τη Δευτέρα θα πάω να δώσω προκαταβολή αν είναι.εχω διαβάσει ολόκληρο το νήμα και έχω κατανοήσει αρκετά πράγματα για τα ev.ξερω ότι δε μιλάμε για αμάξι από το πάνω ράφι,αλλά δε μιλάμε και για κάνα αμάξι της πλάκας. 3
sattack Δημοσ. Σάββατο στις 09:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:19 μμ (επεξεργασμένο) Λυπάμαι να ποσταρω άσχημα νέα. Και πολύ πιθανόν να μην υπάρχει κανένα θέμα. Θα γράψω όμως τι κυκλοφορει εκεί έξω. Και ο καθένας ας αποφασίσει μετά μόνος του. Σιγουρέψου τι ισχύει με τις εγγυήσεις. Κάτι λένε ότι αν χάσεις κάποιο τακτικό σέρβις, μετά σου ακυρώνουν όλη την εγγύηση. Τι έχει κάνει αυτός που το πουλάει? Και, του έχει βγάλει τίποτα ζημιές? https://evclinic.eu/category/ev/citreon/ Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 09:21 μμ από sattack
amvrosiusd Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Δυο σερβίς έχει κάνει το αμάξι και τα δύο είναι γραμμένα με σφραγίδα στο βιβλίο του.στο νησί έτσι και αλλιώς τίποτα δε μένει κρυφό,στην αντιπροσωπία που πήγα και ρώτησα για το συγκεκριμένο αμάξι μου είπαν πως ο ιδιοκτήτης είναι πολύ τυπικός και με προηγούμενα οχήματα του.τη Δευτέρα θα πάω να ρωτήσω τι παίζει με το θέμα της εγγύηση και θα επανελθω.
vasioula1 Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ Το byd surf το ονομάζουν ηλεκτρικό πόλης. Άραγε με την 43αρα μπαταρία τι αυτονομία έχει εκτός πόλης; Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι κάποιος το παίρνει μόνο για ταξίδια και δεν μπορεί να πάρει κάτι μεγάλο λόγω κόστους. Η 43αρα μπαταρία πόσα χλμ βγάζει αν πας με 100-120;
sattack Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ 3 λεπτά πριν, vasioula1 είπε Το byd surf το ονομάζουν ηλεκτρικό πόλης. Άραγε με την 43αρα μπαταρία τι αυτονομία έχει εκτός πόλης; Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι κάποιος το παίρνει μόνο για ταξίδια και δεν μπορεί να πάρει κάτι μεγάλο λόγω κόστους. Η 43αρα μπαταρία πόσα χλμ βγάζει αν πας με 100-120; Δεν είναι δυνατόν να πάρεις το Surf "μόνο για ταξιδια"! Ψάξε ένα μεταχειρισμένο Tesla model 3. ΥΓ. Στο youtube ενας τύπος που δοκιμάζει EV σε real life συνθήκες, λέει για το Surf 386χλμ στην πόλη και 173χλμ σε αυτοκινητόδρομο με καλοκαιρινές συνθήκες 16 °C. https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1KrI1K2CXPnSn2vOokbrWBmYdqSzAPBxwMboA8IJ-bgk/htmlview#gid=0 4
teodor_ch Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ 14 ώρες πριν, amvrosiusd είπε Η τιμή πώλησης είναι 19000,το όχημα είναι σε κατάσταση 9,8/10 από θέμα εμφάνισης τόσο έξω όσο και μέσα,την κατάσταση της μπαταρίας δεν την έχω τσεκάρει και ούτε ξέρω τον τρόπο.υπαρχει κλειστό γκαράζ σε μονοκατοικία.το οδήγησα πρόσφατα και προσωπικά μου άρεσε πολύ. Η τιμή του είναι καλή για αυτό που είναι (εταιρία/μοντέλο με θεματάκια). Αν έχει μπόλικη εγγύηση που να περιλαμβάνει τα προβλήματα που βγάζει, είσαι κοντά σε συνεργείο που αναλαμβάνει ηλεκτρικά (και δεν θέλει πλοίο) και είσαι οικονομικά διατεθειμένος να το πουλήσεις πρίν λήξει η εγγύηση τότε προχωράς αύριο! Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα γιατί δεν θέλω να έχω επαφές με συνεργεία! Η τιμή του είναι λογική όμως για αυτό που είναι.
mike15 Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ αφηστε την αγορα και παρτε ηλεκτρικο leasing: https://www.carandmotor.gr/nea/tha-apoktisoyn-ilektriko-aytokinito-me-50-eyro-mina 4 μηνες θα διαρκεσει το προγραμμα ,οποιος προλαβει . 1
amvrosiusd Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Η τιμή του είναι καλή για αυτό που είναι (εταιρία/μοντέλο με θεματάκια). Αν έχει μπόλικη εγγύηση που να περιλαμβάνει τα προβλήματα που βγάζει, είσαι κοντά σε συνεργείο που αναλαμβάνει ηλεκτρικά (και δεν θέλει πλοίο) και είσαι οικονομικά διατεθειμένος να το πουλήσεις πρίν λήξει η εγγύηση τότε προχωράς αύριο! Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα γιατί δεν θέλω να έχω επαφές με συνεργεία! Η τιμή του είναι λογική όμως για αυτό που είναι. Οταν λέτε προβλήματα που βγάζει? Επεξ/σία χθες στις 09:50 πμ από amvrosiusd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα