sattack Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, kajwbtfe είπε Όλες αυτές οι τιμές είναι προ φόρων? Φήμες είναι τώρα όλα αυτά. Θα δούμε πόσο θα έρθουν πραγματικά. Όμως έχουμε κάτι να περιμένουμε. Υπάρχει ελπίδα! Και επειδή θα χτυπήσουν δυνατά οι Κινέζοι, δεν τους παίρνει τους άλλους να το ρίξουν στο σορολόπ. Όσο περισσότερος ανταγωνισμός, τόσο καλύτερα για τους καταναλωτές!
nepomuk Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Όλες αυτές οι τιμές είναι προ φόρων? Τα ηλεκτρικα επιβαρυνονται μονον με ΦΠΑ νομιζω , μειον την επιδοτηση οποτε σου επιστρεφεται , δηλ πρακτικα ειναι αφορολογητα ... ενω το πιο απλο αυτοκινητακι για το λαουτζικο φορολογειται αγριως . Αυτη ειναι η Ελλαδα . 1
JLEE Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ θα περιμένω μέχρι τα μέσα του 2026 να δω τι μοντέλα θα βγουν ώστε να πάω προς την ηλεκτροκίνηση. Μένω σε πολυκατοικία αλλά στα 3 λεπτά με τα πόδια έχω σουπερ μαρκετ με θέσεις φόρτισης. Από τα τωρινά μοντέλα μου αρέσει το BYD Atto 3. Αλλά επειδή ο ανταγωνισμός μεγαλώνει θα περιμένω λίγο ακόμη. Από την εμπειρία σας η φόρτιση σε σουπερ μάρκετ γίνεται ομαλά? 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 15 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Όλες αυτές οι τιμές είναι προ φόρων? ολες αυτες ειναι γυμνες εκδοσεις με μπαταριες 38kwh που δεν φτανεις ουτε μεχρι το περιπτερο. βγαινουν μονο για να κανουν ειδηση οτι πιανουν το ψυχολογικο οριο των 25κ. ειμαστε στα 30 ακομα και δεν φαινεται να πεφτουν. 1
haHa Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, lvrysis είπε Φόρτιση στα βενζινάδικα. Εκεί εκτιμώ θα κάτσει η μπίλια. Παντως μεχρι στιγμης στην Αθηνα πιο συχνα βλεπω τον κοσμο να φορτιζει οσο ψωνιζει/τρωει παρα στα βενζιναδικα. Δηλαδη μεγαλυτερη χρηση εχουν οι φορτιστες σε Βασιλοπουλο/εμπορικα κεντρα/εστιατορια, παρα οι φορτιστες σε βενζιναδικα που τους βλεπω συνηθως αδειους. 1
zio10 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 28 λεπτά πριν, haHa είπε Παντως μεχρι στιγμης στην Αθηνα πιο συχνα βλεπω τον κοσμο να φορτιζει οσο ψωνιζει/τρωει παρα στα βενζιναδικα. Δηλαδη μεγαλυτερη χρηση εχουν οι φορτιστες σε Βασιλοπουλο/εμπορικα κεντρα/εστιατορια, παρα οι φορτιστες σε βενζιναδικα που τους βλεπω συνηθως αδειους. Πιστεύω ότι οι φορτιστές στα βενζινάδικα θα έχουν πιο πολύ κόσμο όταν φτάσουμε σε 5λεπτες φορτίσεις. Διαφορετικά οι περισσότεροι προτιμάνε να συνδυάζουν τη φόρτιση με κάτι άλλο από το να περιμένουν απλά.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 58 λεπτά πριν, nepomuk είπε Τα ηλεκτρικα επιβαρυνονται μονον με ΦΠΑ νομιζω , μειον την επιδοτηση οποτε σου επιστρεφεται , δηλ πρακτικα ειναι αφορολογητα ... ενω το πιο απλο αυτοκινητακι για το λαουτζικο φορολογειται αγριως . Αυτη ειναι η Ελλαδα . 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά 2 ώρες πριν, JLEE είπε Εγώ θα περιμένω μέχρι τα μέσα του 2026 να δω τι μοντέλα θα βγουν ώστε να πάω προς την ηλεκτροκίνηση. Μένω σε πολυκατοικία αλλά στα 3 λεπτά με τα πόδια έχω σουπερ μαρκετ με θέσεις φόρτισης. Από τα τωρινά μοντέλα μου αρέσει το BYD Atto 3. Αλλά επειδή ο ανταγωνισμός μεγαλώνει θα περιμένω λίγο ακόμη. Από την εμπειρία σας η φόρτιση σε σουπερ μάρκετ γίνεται ομαλά? Γίνεται βέβαια το αρνητικό στα super market βλέπω συχνά καπετανέους και κυράτζες να παρκάρουν επειδή είναι πολύ κοντά συνήθως αυτές οι θέσεις στην είσοδο. 2 ώρες πριν, nepomuk είπε Τα ηλεκτρικα επιβαρυνονται μονον με ΦΠΑ νομιζω , μειον την επιδοτηση οποτε σου επιστρεφεται , δηλ πρακτικα ειναι αφορολογητα ... ενω το πιο απλο αυτοκινητακι για το λαουτζικο φορολογειται αγριως . Αυτη ειναι η Ελλαδα . Όχι απλά όχι. Πλέον τα 3000€ είναι πολύ λιγότερο απ' το ΦΠΑ και φυσικά υπάρχουν δασμοί και μάλιστα είναι μεταβλητοί ανάλογα την εταιρεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα