7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 πμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, xtrmsnpr said: Δε πιστεύω τιπουτις! Πότε βγαίνουν οι νέες κονσόλες? Να το βγάλουν ριμαστερ εκεί 😝 Ή θα ξεκινήσει πρώτη η MS Νοέμβριο 2026, ή πάμε για μέσα 27 μαζί με Sony. Το 2026 μπαίνει σε μαζική παραγωγή η UDNA της AMD που θα φοράνε και οι κονσόλες. Με CPU μάλλον κάποιον downclocked Zen 5 - 6 X3D. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:56 πμ από 7nisiotis
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 πμ Στις 3/5/2025 στις 1:53 ΠΜ, 7nisiotis είπε Ή θα ξεκινήσει πρώτη η MS Νοέμβριο 2026, ή πάμε για μέσα 27 μαζί με Sony. Το 2026 μπαίνει σε μαζική παραγωγή η UDNA της AMD που θα φοράνε και οι κονσόλες. Με CPU μάλλον κάποιον downclocked Zen 5 - 6 X3D. Οι νέες κονσόλες είναι για 2028 και όχι 2026 👍 δυστυχώς η PC έκδοση θα έρθει μαζί με τις next gen εκδόσεις το 2028,θα πρέπει να περιμένει χωρίς κανέναν λόγο η PC κοινότητα. 1
Clytoceyx Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ Λοιπον θα το πω και ας φαω κραξιμο... Παλιοτερα, η μεταβαση απο τον εναν τιτλο της σειρας στον αλλο, φαινοταν ενα αλμα απο ολες τις αποψεις. Απο το top-down view των GTA 1 και 2 στο 3rd person του 3ου. Απο εκει και υστερα καθε νεο παιχνιδι αναβαθμιζε αισθητα τα γραφικα, αυξανε τους χαρτες και την λεπτομερεια τους και τα εχανες κυριολεκτικα. Ηταν ουσιαστικα η μερα με την νυχτα το καθε παιχνιδι. Στα συν της σειρας διαχρονικα, η σταθερα δυνατη πλοκη και οι χαρακτηρες του καθε τιτλου. Θα βγει, οποτε βγει, το 6ο. Ε και; Θα υποστηριζει ξερω γω 16Κ και 300+ fps. Θα μπορουσαν να κανουν ενα remaster του 5 τοτε, αν και ενα προβλημα το εχουν με τα remaster, βλ. definitive edition, ετσι κι αλλιως εχουν περασει 12 χρονια, το οποιο τεχνολογικα θεωρειται "αιωνας". Ειναι δλδ σαν να εχουμε χτυπησει ταβανι τεχνολογικα και απλα ανεβαζουμε καποια χαρακτηριστικα, τα οποια μπορει και να μην τα δει ποτε στο συνολο τους η gaming κοινοτητα. Για να μην παρεξηγηθω, αν σε καποιον αρεσει η διαδικασια της αναβαθμισης, οι νεες κονσολες κτλ, γουστο του και καπελο του. Απλα, ιδιαιτερα σε σειρες video games αυτο το ταβανι γινεται πιο αισθητο και κλειστοφοβικο. Ενα τυχαιο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο και δειχνει να ξεφευγει αυτο το "ταβανι" ειναι το Resident Evil. Μετα το 6ο, φανηκε οτι κατευθυνονται σε αλλο δρομο, σεναριακα κυριως γιατι τεχνικα το 7 και το Village ειναι τα ιδια παιχνιδια. Και μιλαμε για μια σειρα horror οπου μπορεις να την πας κυριολεκτικα οπου θελεις, πραγμα που δεν νομιζω οτι μπορει να γινει σε τοσο μεγαλο βαθμο στα GTA, στα οποια εχουν ηδη κανει λιγο-πολυ τα παντα. Επισης, με εχει κουρασει σε τεραστιο βαθμο η κυνικοτητα του GTA. Απο τους NPC μεχρι τους κεντρικους χαρακτηρες, σε καποιον βαθμο παντα, ολοι τους ειναι κατακαθια, συμφεροντολογοι, κομπιναδοροι, απατεωνες, εγκληματιες κτλ. Ενταξει, το καταλαβαμε, αλλα ζουμε το 2025 μ.Χ. στην Ελλαδα. Οι ιδιες καταστασεις στα βιντεοπαιχνιδια και στην πραγματικη ζωη, παει πολυ. Βαλε με να σκοτωνω ορδες απο εξωγηινα ζομπι χωρις καμια πλοκη καλυτερα. Δεν ξερω, μπορει να φταιει το γεγονος οτι (σκατο)γερναω και ολα μου φαινονται δυσαρεστα. 1
BlueBlade Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Άρρωστο ρε! Με τα γραφικά κόντεψε να μου πέσει το σαγόνι...Το ίδιο και με τα animations. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και η Rockstar πια δείχνει να μην έχει ταβάνι. Κρίμα που δεν θα βγει σε PC από την πρώτη μέρα, άνετα έσκαγα χοντρά λεφτά για αναβάθμιση για πάρτη του. Θα βολευτούμε αναγκαστικά με Ps5.
comfuzio Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγώ πάλι που το είδα σε 1440P Δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλο άλμα σε σχέση με το 5. Ναι μια βελτίωση οκ αλλά όχι και σαγόνια στο πάτωμα. Δεν ξέρω ίσως είμαι μόνο εγώ αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Να υποθέσω 10 χρόνια μετά θα βγάλουν κάνα remaster όπου θα δείχνει nextgen. Βέβαια αυτό να υποθέσω ότι είναι για ps5 οπότε λογικό. Σε pc ελπίζω να δείχνει πιο καλό.
p4n0s86 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εγώ πάλι που το είδα σε 1440P Δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλο άλμα σε σχέση με το 5. Ναι μια βελτίωση οκ αλλά όχι και σαγόνια στο πάτωμα. Δεν ξέρω ίσως είμαι μόνο εγώ αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Να υποθέσω 10 χρόνια μετά θα βγάλουν κάνα remaster όπου θα δείχνει nextgen. Βέβαια αυτό να υποθέσω ότι είναι για ps5 οπότε λογικό. Σε pc ελπίζω να δείχνει πιο καλό. Κι εγώ δεν βλέπω κανένα τρελό άλμα, σαν V με βαριά mods είναι. Δεν είναι προτεραιότητα για μένα πάντως τα wow γραφικά, αν είναι διασκεδαστικό όπως το ξέρουμε θα είμαι υπερκαλυμμένος. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από p4n0s86
BlueBlade Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Όχι και GTA V με mods βρε παιδιά. Οκ άντε πες εγώ είμαι υπερβολικός, παρατηρήστε λίγο πιο προσεκτικά, τα textures σε κάθε σημείο είναι πεντακάθαρα, από διακόπτες στον τοίχο, χαραμάδες, γρατζουνιές, σκουριά στο αμάξι, μέχρι και κάτι τυχαία κλειδιά στο background. Από εκεί και πέρα σε κάποια πλάνα οριακά ήταν λες και έβλεπα ταινία. Όπως είπα βέβαια, μπορεί να είμαι υπερβολικός ή να μιλάει ο ενθουσιασμός. Θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει με το καλό. Και νέες εικόνες που έδωσαν. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε κιόλας αν οι εικόνες και το trailer είναι από το απλό Ps5 ή από το Pro. Γιατί αν είναι το απλό Ps5 έτσι, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.
naruto14 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Μάλλον όσοι λέτε ότι δεν έχει άλμα από το 5 δεν το έχετε πρόσφατα στη μνήμη σας. Οπτικά είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουν δείξει οι κονσόλες μέχρι σήμερα. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από naruto14 2 1
comfuzio Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 33 minutes ago, p4n0s86 said: Κι εγώ δεν βλέπω κανένα τρελό άλμα, σαν V με βαριά mods είναι. Δεν είναι προτεραιότητα για μένα πάντως τα wow γραφικά, αν είναι διασκεδαστικό όπως το ξέρουμε θα είμαι υπερκαλυμμένος. Καλά ναι απλά κάθε GTA ήταν και ένα τεχνολογικό θαύμα, αυτό ίσως είναι το πρώτο που στον οπτικό τομέα δεν με έκανε να πω τι καλό που είναι κτλ. Ελπίζω να είναι λόγο ps5. 15 minutes ago, BlueBlade said: Όχι και GTA V με mods βρε παιδιά. Οκ άντε πες εγώ είμαι υπερβολικός, παρατηρήστε λίγο πιο προσεκτικά, τα textures σε κάθε σημείο είναι πεντακάθαρα, από διακόπτες στον τοίχο, χαραμάδες, γρατζουνιές, σκουριά στο αμάξι, μέχρι και κάτι τυχαία κλειδιά στο background. Από εκεί και πέρα σε κάποια πλάνα οριακά ήταν λες και έβλεπα ταινία. Όπως είπα βέβαια, μπορεί να είμαι υπερβολικός ή να μιλάει ο ενθουσιασμός. Θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει με το καλό. Τα ρούχα τα είδες; όχι φυσική κίνηση, όπως και στο 5. 2 minutes ago, naruto14 said: Μάλλον όσοι λέτε ότι δεν έχει άλμα από το 5 δεν το έχετε πρόσφατα στη μνήμη σας. Οπτικά είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουν δείξει οι κονσόλες μέχρι σήμερα. Παίζω κάθε μέρα την Enhanced έκδοση, απλά όχι. Ναι οκ για κονσόλες, για pc ούτε καν.
BlueBlade Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Καλά ναι απλά κάθε GTA ήταν και ένα τεχνολογικό θαύμα, αυτό ίσως είναι το πρώτο που στον οπτικό τομέα δεν με έκανε να πω τι καλό που είναι κτλ. Ελπίζω να είναι λόγο ps5. Από περιέργεια, πως ακριβώς το είχες στο μυαλό σου; Γιατί εγώ με αυτό που είδα (και με άλλα παιχνίδια βέβαια που έχουν βγει τελευταία με γραφικάρες) δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο θα ήταν κάποιο μεγάλο breakthrough. Στα δικά μου μάτια φτάνει ταβάνι η όλη φάση με επόμενο μεγάλο άλμα να είναι ξέρω εγώ να βλέπουμε γραφικά σχεδόν αληθινά, σαν ταινίας. (κουβέντα κάνουμε έτσι, σεβαστή η άποψη σου εννοείται).
comfuzio Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, BlueBlade said: Από περιέργεια, πως ακριβώς το είχες στο μυαλό σου; Γιατί εγώ με αυτό που είδα (και με άλλα παιχνίδια βέβαια που έχουν βγει τελευταία με γραφικάρες) δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο θα ήταν κάποιο μεγάλο breakthrough. Στα δικά μου μάτια φτάνει ταβάνι η όλη φάση με επόμενο μεγάλο άλμα να είναι ξέρω εγώ να βλέπουμε γραφικά σχεδόν αληθινά, σαν ταινίας. (κουβέντα κάνουμε έτσι, σεβαστή η άποψη σου εννοείται). Τώρα δεν μπορώ να το απεικονίσω για να δώσω οπτικό παράδειγμα αλλά το πρώτο που μου χτύπησε άσχημα ήταν τα ρούχα τους, όπως είναι και στο 5, δεν έχουν φυσική κίνηση όπως θα είχε ένα ρούχο αλλά είναι σαν κομμάτια ασύμμετρα. Έχει ένα κάποιο eye candy δεν λέω αλλά αν παίξεις το gta v enhanced και βάλεις δίπλα δίπλα το video αυτό, δεν νομίζω να δεις οπτική διαφορά μεγάλη. Τώρα βάλε το GTA V να παίζει και βάλε δίπλα του το 4 να παίζει και πες τι διαφορές βλέπεις. Κάνε το ίδιο από 4 στο 3. Δεν λέω για το 2 και 1 αλλά στα 3D. Από το 3 στο 4 = άλμα. Από το 4 στο 5 = άλμα. Από το 5 στο 6; Εγώ δεν βλέπω κανένα άλμα, ίσως βήμα και αυτό μισό. Αλλά και πάλι κρατάω πισινή για το ότι είναι σε ps5 μάλλον
p4n0s86 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 35 λεπτά πριν, comfuzio είπε Τώρα δεν μπορώ να το απεικονίσω για να δώσω οπτικό παράδειγμα αλλά το πρώτο που μου χτύπησε άσχημα ήταν τα ρούχα τους, όπως είναι και στο 5, δεν έχουν φυσική κίνηση όπως θα είχε ένα ρούχο αλλά είναι σαν κομμάτια ασύμμετρα. Έχει ένα κάποιο eye candy δεν λέω αλλά αν παίξεις το gta v enhanced και βάλεις δίπλα δίπλα το video αυτό, δεν νομίζω να δεις οπτική διαφορά μεγάλη. Τώρα βάλε το GTA V να παίζει και βάλε δίπλα του το 4 να παίζει και πες τι διαφορές βλέπεις. Κάνε το ίδιο από 4 στο 3. Δεν λέω για το 2 και 1 αλλά στα 3D. Από το 3 στο 4 = άλμα. Από το 4 στο 5 = άλμα. Από το 5 στο 6; Εγώ δεν βλέπω κανένα άλμα, ίσως βήμα και αυτό μισό. Αλλά και πάλι κρατάω πισινή για το ότι είναι σε ps5 μάλλον Ντάξει έχουν ψιλοταβανιάσει λίγο και τα γραφικά, δεν υπάρχει και ο τρελός χώρος για να γίνουν τέτοια άλματα από γενιά σε γενιά. Αν το είχαν αφήσει το V όπως ήταν στην κυκλοφορία του όλα αυτά τα χρόνια, θα βλέπαμε αισθητή διαφορά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Άρα αφού δεν έχει τρελές διαφορές με το 5 να υποθέσω θα βγει και σε ps4/xboxone? :3
comfuzio Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 minute ago, xtrmsnpr said: Άρα αφού δεν έχει τρελές διαφορές με το 5 να υποθέσω θα βγει και σε ps4/xboxone? :3 Τεχνολογικά θα μπορούσε μιας που είναι ίδιες αρχιτεκτονικές αλλά με υποβάθμιση στα γραφικά και πολύ υπομονή στο loading μιας που αυτά είχαν HDD. Εμπορικά δεν νομίζω να το βγάλουν σε "νεκρές" συσκευές. 11 minutes ago, p4n0s86 said: Ντάξει έχουν ψιλοταβανιάσει λίγο και τα γραφικά, δεν υπάρχει και ο τρελός χώρος για να γίνουν τέτοια άλματα από γενιά σε γενιά. Αν το είχαν αφήσει το V όπως ήταν στην κυκλοφορία του όλα αυτά τα χρόνια, θα βλέπαμε αισθητή διαφορά. Νομίζω ότι τους παίρνει για κάτι καλύτερο αλλά το ps5 είναι για μένα αυτό που ορίζει τα όρια για το τι θα λάβουμε. Για μένα είναι και αιτία για αγορά PS5 και preorder του παιχνιδιού. Αλλά εξακολουθώ να μην βλέπω άλμα όπως είπα πιο πάνω. Θα ήθελα να κάνω revisit το σχόλιο μου όταν βγει για PC ή για ps6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα