Joshua21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, Rebelos2018 said: Για την άλλη μου ερώτηση έχεις κάποια ιδέα; Στην πιστωτική μου της Alpha φαίνεται μέσα από το ebanking πότε θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός, για τις πιστωτικές της Eurobank δεν ξέρω αν φαίνεται. Η Eurobank πάντως ξέρει σίγουρα.
turbat0s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Για την άλλη μου ερώτηση έχεις κάποια ιδέα; Μην αγχώνεσαι άσκοπα. Στο app θα βλέπεις τον λογαριασμό, όποτε και αν αυτός εκδίδεται (δεν σε ενδιαφέρει), και την ημερομηνία πληρωμής. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να εξοφλείς πλήρως το υπόλοιπό σου (και όχι την ελάχιστη καταβολή που εκ του πονηρού σου ζητάει η τράπεζα) ώστε να μην χρεώνεσαι με τόκους υπερημερίας. Αυτά.
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Μην αγχώνεσαι άσκοπα. Στο app θα βλέπεις τον λογαριασμό, όποτε και αν αυτός εκδίδεται (δεν σε ενδιαφέρει), και την ημερομηνία πληρωμής. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να εξοφλείς πλήρως το υπόλοιπό σου (και όχι την ελάχιστη καταβολή που εκ του πονηρού σου ζητάει η τράπεζα) ώστε να μην χρεώνεσαι με τόκους υπερημερίας. Αυτά. Καλά ναι αυτά τα γνωρίζω, αλλά κάνεις και τα λες. 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην πιστωτική μου της Alpha φαίνεται μέσα από το ebanking πότε θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός, για τις πιστωτικές της Eurobank δεν ξέρω αν φαίνεται. Η Eurobank πάντως ξέρει σίγουρα. Δεν έχω καλή εμπειρία με δαύτους.
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, Rebelos2018 said: Το γνωρίζω ότι είχε συνδρομή, αλλά διάβασα πώς είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν εκεί την μισθοδοσία τους, ύστερα από κάποια διαπραγμάτευση. Αυτό ήθελα να μάθω. Sorry δεν βγάζεις άκρη, λες σου το είπανε άλλοι, τώρα γνωρίζεις, τελικά αυτά που υπέγραψες δεν τα διάβασες
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Sorry δεν βγάζεις άκρη, λες σου το είπανε άλλοι, τώρα γνωρίζεις, τελικά αυτά που υπέγραψες δεν τα διάβασες Ήμουν σαφής νομίζω. Γνωρίζω ότι είχε συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα. Όπως γνωρίζω πως είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν λογαριασμό μισθοδοσίας. Και ρώτησα, πως μπορώ να το διαπραγματευτώ αυτό.
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 11 minutes ago, Rebelos2018 said: Ήμουν σαφής νομίζω. Γνωρίζω ότι είχε συνδρομή η συγκεκριμένη κάρτα. Όπως γνωρίζω πως είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν λογαριασμό μισθοδοσίας. Και ρώτησα, πως μπορώ να το διαπραγματευτώ αυτό. Σου έδωσα λινκ που λεει πως πρέπει να έχεις κάποιο πακέτο Εσυ δεν εχεις δώσει αυτό που λεει πως θα πρέπει να είναι δωρεάν Οχι δεν ήσουν σαφής,
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Σου έδωσα λινκ που λεει πως πρέπει να έχεις κάποιο πακέτο Εσυ δεν εχεις δώσει αυτό που λεει πως θα πρέπει να είναι δωρεάν Οχι δεν ήσουν σαφής, Πουθενά δεν είπα ότι πρέπει να είναι δωρεάν. Άλλο ποστ διάβασες μου φαίνεται.
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Just now, Rebelos2018 said: Πουθενά δεν είπα ότι πρέπει να είναι δωρεάν. Άλλο ποστ διάβασες μου φαίνεται. Συγνώμη λάθος μου, εδώ μάλλον ζητάς να πληρώσεις παραπάνω
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, sdikr είπε Συγνώμη λάθος μου, εδώ μάλλον ζητάς να πληρώσεις παραπάνω Ναι τι; τι αποδεικνύει ακριβώς αυτό; Πρόβλημα κατανόησης από την πλευρά σου ίσως;
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 35 minutes ago, Rebelos2018 said: Ναι τι; τι αποδεικνύει ακριβώς αυτό; Πρόβλημα κατανόησης από την πλευρά σου ίσως; Ναι υπάρχει θέμα κατανόησης, όπως και να έχει διάβασε ξανά τους όρους, θα βοηθήσουν
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Ναι υπάρχει θέμα κατανόησης, όπως και να έχει διάβασε ξανά τους όρους, θα βοηθήσουν Το μόνο σίγουρο. Τους όρους το είπαμε, τους γνωρίζω.
Makis38 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Όταν βγάζει πιστωτική κάποιος και φυσικά ξέρει να την δουλεύει πληρώνοντας όλη τη δόση ή το υπόλοιπο, καλό θα είναι να αναφέρει εξαρχής η κάρτα να εκδωθεί ως αυτομάτου εξοφλήσεως υπολοίπου οπότε δεν έχεις να θυμάσαι πότε, τι ποσό κλπ. γιατί εάν ξεχάσεις η τράπεζα δεν θα ξεχάσει σίγουρα, οπότε θα την φας!
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Makis38 είπε Όταν βγάζει πιστωτική κάποιος και φυσικά ξέρει να την δουλεύει πληρώνοντας όλη τη δόση ή το υπόλοιπο, καλό θα είναι να αναφέρει εξαρχής η κάρτα να εκδωθεί ως αυτομάτου εξοφλήσεως υπολοίπου οπότε δεν έχεις να θυμάσαι πότε, τι ποσό κλπ. γιατί εάν ξεχάσεις η τράπεζα δεν θα ξεχάσει σίγουρα, οπότε θα την φας! Τα γνωρίζω αυτά. Η ερώτηση μου ήταν αν θα φανεί μέσα στο περιβάλλον του app, ή θα πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου κάθε φορά.
mitsakos.NRG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Τα γνωρίζω αυτά. Η ερώτηση μου ήταν αν θα φανεί μέσα στο περιβάλλον του app, ή θα πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου κάθε φορά. Ναι θα φαίνεται μέσα στο app και το ποσό που χρωστάς και η προθεσμία πληρωμής. 1
Makis38 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Rebelos2018 said: Τα γνωρίζω αυτά. Η ερώτηση μου ήταν αν θα φανεί μέσα στο περιβάλλον του app, ή θα πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου κάθε φορά. Eurobank είπες έτσι; αυτό είναι από το app της Eurobank. Και μόλις βγει το επόμενο statement θα βλέπεις και πότε θα στα πάρει σε αυτομάτου βεβαίως βεβαίως. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από Makis38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα