Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κουζίνα, είναι made in Italy έχει κάποιος κάποια γνώμη για το προιόν, αν δηλαδή είναι αξιόπιστο κτλ?
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχεις πάρει κανείς, κεραμική κουζίνα La Germania? Ξέρω ότι βγάζει καλές αερίου, όπως και η Lofra[νομίζω έχει κεραμική επαγωγική η Lofra], αλλά θα ήθελα γνώμη αν ξέρει κάποιος για τη συγκεκριμένη. Ευχαριστώ
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα, δεν μου έχει απαντήσει κανείς για την συγκεκριμένη, τελικά την έκανα παραγγελία από τοπικό κατάστημα της πόλης μου στα 999€, και την περιμένω από εβδομάδα, όταν την δουλέψω θα σας πω εντυπώσεις, όπως και σε άλλο πόστ περί του ψυγειοκαταψύκτη SMEG ήθελα προιόντα made in Italy, γιατί ας πούμε ψυγειοκαταψύκτες MIELE δεν είναι πλέον made in Germany(τα πλυντήρια τους είναι) αλλά made in Austria, τα AEG, Bosch, Siemens, Pitsos made in Turkey ή China. Όταν θα τα έχω στο σπίτι θα σας ανεβάσω φώτο να τα δείτε κιόλας... 1
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ανάλογα τις σειρές κ την χώρα π απευθύνεται είναι μερικες φορες η χωρα κατασκευής...Η BSc εχει σε καθε ηπειρο εργοστασια/ανταλακτικα..Τελος ,έχει κ την gaggenau, neff αν ήθελες να πέσεις σε περισσοτερες πιθανοτητες γ made in germany Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι λάθος από μια καθαρά gas stone εταιρεία (όπως γράφει το σιτε τους) να πάρεις ηλεκτρική χωρις να βρίσκεις αξιολογησεις Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από kage
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, kage είπε Ανάλογα τις σειρές κ την χώρα π απευθύνεται είναι μερικες φορες η χωρα κατασκευής...Η BSc ειναι σε καθε ηπειρο..έχει κ την gaggenau neff αν ήθελες να πέσεις σε περισσοτερες πιθανοτητες γ γνησιο γερμανικο Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι λάθος από μια καθαρά gas stone εταιρεία (όπως γράφει το σιτε τους) να πάρεις ηλεκτρική χωρις να βρίσκεις αξιολογησεις Καλημέρα, ίσως σε κάποιο βαθμό να έχεις δίκιο, η εταιρία βγάζει ως επί το πλείστον κουζίνες με αέριο, έχει όμως και 2-3 σειρές με κεραμικά μάτια ηλεκτρικά, όπως και η Lofra είναι περισσότερο γκάζι, αλλά έχει και επαγωγικές ηλεκτρικές. Σαν μάρκα η Bertazzoni είναι καλή... επίσης η χρήση που κάνω, είναι φούρνος 3-4 φορές τον μήνα και κατσαρόλα 2-3 φορές την εβδομάδα δεν ψήνω κάθε μέρα, θα μου πείς γιατί τότε κάτι τόσο ακριβό, ε επέλεξα και το ντιζάιν δεν ήθελα κάτι σε inox πχ Bosch. Μόλις την παραλάβω θα ποστάρω φώτο και θα σας πω εντυπώσεις
bill999r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε επέλεξα και το ντιζάιν Φίλε μου καλορίζικα εύχομαι! Και στις 2 αγορές σου πλήρωσες ντιζάιν. Τώρα για αξιοπιστία δεν γνωρίζω, αλλά όπως έχουν γίνει όλα, μάλλον λαχείο είναι πλέον παρά μάρκα. Αν και για τα smeg έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά. Δες κ εδώ μερικές κριτικές https://www.productreview.com.au/listings/smeg-fab32-7-fabs Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από bill999r
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, bill999r είπε Φίλε μου καλορίζικα εύχομαι! Και στις 2 αγορές σου πλήρωσες ντιζάιν. Τώρα για αξιοπιστία δεν γνωρίζω, αλλά όπως έχουν γίνει όλα, μάλλον λαχείο είναι πλέον παρά μάρκα. Αν και για τα smeg έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά. Δες κ εδώ μερικές κριτικές https://www.productreview.com.au/listings/smeg-fab32-7-fabs Το είδα και σε ευχαριστώ πολύ, απλά να σου πώ το 2015 αγόρασα πλυντήριο Bosch 450€ και χάλασε σε 15 μέρες έβγαζε ένα κροτάλισμα όταν έστυβε, μου έστειλε ο Κωτσόβολος τεχνικό δεν δέχθηκα επισκεύη πλήρωσα την διαφορά και πήρα Miele, το οποίο άντεξε 9 χρόνια και χάλασε πριν 1 μήνα, όπου πάλι Miele πήρα 1.099€ το Twin Dos που παίρνει απορρυπαντικά της εταιρίας. Made in Germany. Όλα όπως λές όμως είναι λαχείο, κι αυτό μπορεί να βγάλει πρόβλημα, όλα χαλάνε, απλά τα premium πιο δύσκολα, αντέχουν περισσότερο-συνήθως. 1
johnieXoX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 οκ, το made in Turkey και made in China να καταλάβω ότι δεν το θες.. το made in Italy γιατί προτιμάται από το made in Austria; 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε οκ, το made in Turkey και made in China να καταλάβω ότι δεν το θες.. το made in Italy γιατί προτιμάται από το made in Austria; Κοίτα έχει να κάνει και με το αισθητικό κομμάτι, ήθελα ρετρό κόκκινο ψυγείο και η Miele δεν βγάζει, ξέρω όμως ότι είναι καλά ψυγεία, έχω πάρει πάντως πρόσφατα Miele πλυντήριο με Twin Dos σου βάζω και φώτο, 1.100€ στοίχησε Επιτρέψτε μου να πώ ότι δεν το κάνω για εφέ, ούτε κάνω επίδειξη πλούτου, μου έτυχαν κάτι λεφτά από κληρονομιά κ είπα να πάρω 2-3 πράγματα έτσι να το ευχαριστηθώ, υπάλληλος είμαι με ένα μισθό, τίποτα περισσότερο...
johnieXoX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 δεν είναι θέμα πλούτου ο καθένα ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει, δεν πέφτει λόγος αρκετός κόσμος θα προτιμούσε κάτι που έχει κατασκευαστεί στην Ευρώπη, αντί σε Τουρκία ή Κίνα, ανεξαρτήτως αν θα έκανε σωστά ή λάθος.. για τη διαφορά ανάμεσα σε Αυστρία και Ιταλία αναρωτήθηκα.. αφού η επιλογή ήταν αισθητικής φύσεως, πάω πάσο καλοδούλευτο! 1
phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δεν είναι πολύ πιο χαμηλά απ' τον πάγκο;
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει περιστροφικους διακοπτες για τη κεραμεικη εστια....λιγο old school το 2024 αλλα περι ορεξεως...
a_f_a Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Πολύ όμορφη, με υγεία και καλά μεγειρέματα! Οι περιστροφικοί ειναι μια χαρά και βολικοι! Ελεος με τα κουμπια αφής, εμένα ποτέ δε λειτουργουν και πρέπει να παρεμβαλω ύφασμα για να πιάσουν. Καθώς η κουζίνα σου ειναι ελέυθερη, καλό που επένδυσες σε μια όμορφη συσκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα