vasilisx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το e-shop.gr 6/12/2021 έκανα μια αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα με χρέωση από την χρεωστική μου κάρτα της τράπεζας Πειραιώς. Τον Οκτώβριο του 2023 λόγω εγγύησης το επέστρεψα επειδή χάλασε και μου έκαναν στην κάρτα μου επιστροφή. Μέχρι τώρα δεν έχουν επιστραφεί τα χρήματα μου, καθώς η μοναδικη κάρτα μου που είχα τότε ήταν μια κάρτα που τελειώνε σε 516838XXXXXX9184 ενώ η viva τότε με χρέωσε στο pos ότι έδωσα μια κάρτα που τελειώνε 535558XXXXXX6532 Άρα επιστροφή έγινε στην κάρτα 535558XXXXXX6532, κάρτα την οποία δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου. από τον λογαριασμό μου που συνδέεται η κάρτα μου που τελείωνε σε 9184 μπορώ να βγάλω αναλυτική ότι τον Δεκέμβριο του 2021 έγινε η χρέωση από το e-shop και αναλυτική τον Οκτώβριο του 2023 ότι δεν μπήκαν ποτέ πίσω τα χρήματα. από το eshop που έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές για να βγάλω άκρη, δεν κατάφερα να απαιτήσω να μου βρουν λύση και σε σχετική ερώτηση που έκανε με το viva πήρα την έξεις απάντηση Καλησπέρα σας, Από πλευράς μας εντοπίζουμε πως και η χρέωση και η επιστροφή έγινε με την κάρτα 535558XXXXXX6532. Δεν μπορούμε να εντοπίσουμε κάποια συναλλαγή με την κάρτα 516838XXXXXX9184 που αναφέρει ο πελάτης. Θα χρειαστεί να τον ενημερώσετε πως σε περίπτωση που έκανε την συναλλαγή μέσω digital wallet (Apple Pay Gpay) η κάρτα που θα φανεί στην χρέωση είναι διαφορετική από την πραγματική κάρτα για λόγους ασφαλείας. Για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστείτε παραμένουμε στην διάθεσή σας. με αποτέλεσμα να μιλήσω για πολλοστή φορά με το eshop με μια με την οποία βριστηκαμε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. τι μπορώ να κάνω από εδώ κ πέρα;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μηπως κανεις εσυ καποιο λαθος; Μήπως εχεις αλλάξεις ή ακυρώσεις ή χρησιμοποίησες κάποια άλλη καρτα και δεν θυμάσαι. Παντως άκρη θα βγάλεις μονο με την Πειραιώς το μαγαζί και η κάρτα ειναι καθόλα οκ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από NikosKallithea
ioankav Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από την τράπεζα, βρες τον κωδικό αναφοράς συναλλαγής (transaction reference number) (ίσως το γράφει ως ID συναλλαγής - ID transaction) και δώσε αυτό. Με βάση αυτό θα πρέπει η Viva να βρει εάν η επιστροφή έγινε για τη σωστή συναλλαγή. Εγώ αυτό είχα δώσει από το Google pay στην τράπεζα μου (εξωτερικού) και βρέθηκε η άκρη σε παρόμοιο θέμα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από ioankav
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα