Προς το περιεχόμενο

PlayStation και Xbox κυκλοφορούν τα δικά τους εργαλεία ανασκόπησης για το 2023


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το Xbox δίνει μια λεπτομερή εικόνα για το πόσο παίξατε και ποιους τίτλους προτιμήσατε περισσότερο μέσα στο 2023.

Το 2023 recap δείχνει το συνολικό χρόνο παιχνιδιού σας στο σύστημα κατά τη διάρκεια του έτους, το μήνα που ήσασταν πιο ενεργοί στο Xbox, τα συνολικά σας επιτεύγματα (achievements) και τα κορυφαία είδη σε ένα κυκλικό διάγραμμα. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε γρήγορα μια ιδέα για το αν το γούστο σας στα παιχνίδια έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Φυσικά, θα έχετε και τη δυνατότητα να δείτε μια λίστα με τα παιχνίδια που παίξατε περισσότερο φέτος, ταξινομημένη με βάση τον χρόνο που αφιερώσατε στο καθένα από αυτά.

Το Xbox recap για το 2023 θα σας ενημερώσει επίσης αν έχετε ξεκλειδώσει σπάνια achievements και θα σας συγκρίνει με άλλους gamers όσον αφορά τον αριθμό των ωρών που έχετε παίξει, το gamerscore σας και τον συνολικό αριθμό των επιτευγμάτων σας. Όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την ανταγωνιστική σας φύση και να σας ωθήσουν να παίξετε περισσότερο ή να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε αν το παρακάνετε με το gaming, ξοδεύοντας λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι θα ‘πρέπε. 

image.png.1096f909018c0abb01b211dfd4ef3f33.png

Δεδομένου ότι είναι η εποχή του χρόνου που πολλά brands κάνουν μια αναδρομή στους προηγούμενους μήνες όπως για παράδειγμα το Spotify Wrapped, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση της ζωής σας σε ότι αφορά το gaming, ακόμη και αν το Xbox δεν είναι το σύστημα της επιλογής σας. Αν τοποθετείστε στο στρατόπεδο της Sony και του PlayStation, η Ιαπωνική εταιρείας κυκλοφόρησε πρόσφατα τη δική της ανακεφαλαίωση για το 2023, η οποία περιέχει τις ίδιες πληροφορίες Περιλαμβάνονται ακόμα διάφορες συστάσεις παιχνιδιών με βάση το ιστορικό σας, ίσως για να σας ενθαρρύνει να συγκεντρώσετε περισσότερες ώρες παιχνιδιού το 2024.

Επιστρέφοντας στο Xbox, μπορείς να δεις και το δικό σου recap, με μια γρήγορη επίσκεψη σ' αυτή την ιστοσελίδα. Αντίστοιχα οι φίλοι του Playstation θα πρέπει να πατήσουν εδώ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/12/2023 at 22:15, rodosf1 said:

άπειρες ώρες στο Flight Simulator :)

όλες απολαυστικές! 

Το παιχνίδι τολμώ  να πώ προσφέρει εμπειρία ανώτερη από την πραγματικότητα.

Εγώ ξεκινάω από τις 7 το πρωί. Απογειώνω το αεροπλάνο μου από Αθήνα με κατεύθυνση Νέα Υόρκη. Στο πεντάλεπτο βάζω auto pilot και μέχρι να φτάσω,

- Πάω την κόρη μου σχολείο

- Πάω δουλειά

- Σχολάω από τη δουλειά

- Παίρνω την κόρη μου από το σχολείο

- Την πάω δραστηριότητες

- Πετάγομαι υπεραγορά

- Γυρνάω από την υπεραγορά

- παίρνω την κόρη μου από τη δραστηριότητα

- Γυρνάμε σπίτι

Και προσγειώνω το αεροπλάνο Νέα Υόρκη.

Άντε κάνε όλα αυτά σε πραγματική πτήση.

Άλλη εμπειρία λέμε.

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...