Προς το περιεχόμενο

Συναγερμός σπιτιού Siemens Sintony IC60M-8


vaggelis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα,

Εδω και περίπου 2 χρόνια είχα αφήσει τον παραπάνω συναγερμό χωρίς αντικατάσταση της παλιάς μπαταρίας αλλα και της μπαταρίας της σειρήνας.(Φυσικά μεγάλος λάθος! Προ πάντων η ασφάλεια) . Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω εγώ την αντικατάσταση των μπαταριών. Να επισημάνω πως αρχικά αγόρασα μπαταρία για το κέντρο, την τοποθέτησα αλλά είχα το εξής θέμα, εμφανιζόταν το  μύνημα "AC FAIL". Εν συνεχεία επίσης που δεν το γνώριζα φυσικά ανακάλυψα ότι θέλει και η σειρήνα μπαταρία. 

Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση και στο κέντρο και στην σειρήνα για να αρχίζει να φορτίζει η μπαταρία; Η για να μου το εμφανίζει υπάρχει περίπτωση να έχει κάψει τροφοδοτικό κ.τ.λ.; Πάντως ρεύμα απο 230v υπάρχει κανονικά διότι το έλεγξα με πολύμετρο. Μπορώ κάποιο έλεγχο για να καταλάβψ την αιτία του προβλήματος;

Αν υπάρχεις κάποιος που μπορεί να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων😁.

 

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Έχω τον ίδιο συναγερμό. Οι μπαταρίες είναι σχεδόν καινούριες. Εχθές μου έβγαλε το ίδιο σφάλμα (AC FAIL). Συνέβη μετά από συνεχείς πολλές αποσυνδέσεις του ρεύματος στην περιοχή, άρα και στην οικεία μου, λόγω εργασιών. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή καλώ τεχνικό; Ρωτάω περισσότερο διότι η εταιρεία που μου το εγκατέστησε πριν χρόνια δεν υπάρχει πλέον. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...