MiKe-Dee Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Tasos είπε Το ΜΒΑ του ΕΑΠ δεν είναι accredited; Στην Ελλάδα εννοώ, να μπορείς να γραφτείς στο ΟΕΕ Με συγχωρείς, έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναφερόμουν σε accreditations όπως το ΑΜΒΑ του Alba MBA, το AACSB (και άλλα) για το πρόγραμμα το Strathclyde MBA κ.λπ.
kosk133 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ποια είναι η γνωμη σας και η εμπειρία σας για το ΜΒΑ του ΕΑΠ ; εχω αποφοιτήσει από 5ετους τμήμα του γεωπονικού και σκέφτομαι για το MBA του τμήματος Επεξ/σία 18 Ιουνίου από kosk133
@zouve@ Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 19 ώρες πριν, kosk133 είπε ποια είναι η γνωμη σας και η εμπειρία σας για το ΜΒΑ του ΕΑΠ ; εχω αποφοιτήσει από 5ετους τμήμα του γεωπονικού και σκέφτομαι για το MBA του τμήματος και εγώ απο κλάδο πληροφορικής ειμαι οχι σχετικό με οικονομικά φέτος ειχα ΜΒΑ50 αλλα ειμαι παλιος στο ΕΑΠ δλδ έχω τελειώσει ήδη ενα προπτυχιακό και ενα μεταπτυχιακο οποτε ειμαι εξοικειωμένος με τον τροπο διδασκαλείας οι περισσοτεροι γκρινιαζουν για το λόγο οτι φοιτούν στο ΕΑΠ που υπάρχει λίγο ανοργανωσια συν ότι για να το τελειώσεις σε 2 χρόνια που λέει θα πρέπει να στάξεις !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα