poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ 2 hours ago, StamTheMan said: Αυτο γινεται. Απο browser δε μου εβγαζε επιλογη για επανεξεταση. Μπηκα απο το app και τη βρηκα. ειλικρινα οτι και να πω για το facebook θα ειναι λιγο. αλλα σε desktop mode αλλα σε pc αλλα στο app αλλα στο κινητο 😛 3 hours ago, mikelos said: Και σε εμενα τα ιδια, το 3ο προφιλ το εκλεισαν με 2 αγγελίες.......Στο 4ο πλεον το εχω 3 μήνες αλλα χωρίς ουτε μια αγγελία. Να ξέρετε οτι οτι αγγελία ανεβάζεις στο Vendora αυτόματα μπαίνει στο marketplace.Μάλλον εχουν κανει καποιο ειδος συμφωνίας..........Οταν κάνεις αίτηση για επανέλεγχο σε ρωτά γιατί την κάνεις.......Αν ειναι πωλητής καταναλωτικων αγαθών, οτι δεν είσαι κατάστημα και κατι αλλο ασχετο που δεν το θυμάμαι......Σε αναμονή απάντησης και εγω Δεν πρόλαβα να σας γράψω και μου το που μπηκα στο αρχικό προφιλ με ρώτησε αν θέλω να βλέπω αγγελίες απο marketplace και vendora......πάτησα ναι και ολα οκ, ειμαι πλεον 👍 ναι εχει γινει συμφωνια. και καποια στιγμη οταν ειχα κανει Login με ειχε ρωτησει κατι να ενωσω το vendora Κτλ. οταν εκανα επανελεγχο νομιζω δεν με ρωτησε τιποτα.αλλα ναι ειναι αναλογως και γιατι σε εκλεισαν πιθανοτατα. μια χαρα αφου το ελυσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα