rudigarcia222 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 καλησπέρα και καλες γιορτές,εχω μια ερωτηση,ήμουν στη ζενιθ την τελευταία διετια,δεν είχα βαλει πάγια, ετσι πληρωσα εγγύηση 100 ευρω,πλεον άλλαξα παροχο και στον τελευταίο λογαριασμό ηρθε αρνητικός με ενα ποσό των 30 ευρω περιπου όπου η ζενιθ μου είπε να στείλω τα απαραιτητα έγγραφα (ιμπαν/και καποια στοιχεια)ωστε να μου το επιστρέψει,εχω κανει την διαδικασία απο μέρους μου (ναι τα έστειλα σε pdf κτλ)αλλα δεν εχω καμια ενημέρωση,εχω κανει δεκάδες προσπάθειες επικοινωνίας απο καθε μεσο και δεν εχω καμία απαντηση απο τη πλευρά τους,γενικα απο οσο το έψαξα βρηκα πολλά σχόλια οτι εχουν απο πως να το πω λειψανδρία στην εξυπηρ'ετηση τους εως και ανυπαρκτη να το αναφερω πιο ωμά...τεσπα αυτο ειναι άλλο θέμα τωρα τι κανω εγώ?καταγγελια στον συνήγορο?κάτι αλλο?δεν ειναι το ποσό οτι θα με σώσει αλλα με ενοχλει σαν αγκάθι οτι κατι το οποιο θα έπρεπε να γίνεται αυτοματα απο μια εταιρεία ομιλο σαν την ζενιθ(και την κάθε ζενιθ) να σε καταντάνε να παρακαλας για χρήματα που σου εχουν κατασχεσει.
takoulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε καλησπέρα και καλες γιορτές,εχω μια ερωτηση,ήμουν στη ζενιθ την τελευταία διετια,δεν είχα βαλει πάγια, ετσι πληρωσα εγγύηση 100 ευρω,πλεον άλλαξα παροχο και στον τελευταίο λογαριασμό ηρθε αρνητικός με ενα ποσό των 30 ευρω περιπου όπου η ζενιθ μου είπε να στείλω τα απαραιτητα έγγραφα (ιμπαν/και καποια στοιχεια)ωστε να μου το επιστρέψει,εχω κανει την διαδικασία απο μέρους μου (ναι τα έστειλα σε pdf κτλ)αλλα δεν εχω καμια ενημέρωση,εχω κανει δεκάδες προσπάθειες επικοινωνίας απο καθε μεσο και δεν εχω καμία απαντηση απο τη πλευρά τους,γενικα απο οσο το έψαξα βρηκα πολλά σχόλια οτι εχουν απο πως να το πω λειψανδρία στην εξυπηρ'ετηση τους εως και ανυπαρκτη να το αναφερω πιο ωμά...τεσπα αυτο ειναι άλλο θέμα τωρα τι κανω εγώ?καταγγελια στον συνήγορο?κάτι αλλο?δεν ειναι το ποσό οτι θα με σώσει αλλα με ενοχλει σαν αγκάθι οτι κατι το οποιο θα έπρεπε να γίνεται αυτοματα απο μια εταιρεία ομιλο σαν την ζενιθ(και την κάθε ζενιθ) να σε καταντάνε να παρακαλας για χρήματα που σου εχουν κατασχεσει. Καλημερα..Κανε μια καταγγελια στην ΡΑΕΕΥ.. Στον συνηγορο του πολιτη.. 1
_filippos_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε καλησπέρα και καλες γιορτές,εχω μια ερωτηση,ήμουν στη ζενιθ την τελευταία διετια,δεν είχα βαλει πάγια, ετσι πληρωσα εγγύηση 100 ευρω,πλεον άλλαξα παροχο και στον τελευταίο λογαριασμό ηρθε αρνητικός με ενα ποσό των 30 ευρω περιπου όπου η ζενιθ μου είπε να στείλω τα απαραιτητα έγγραφα (ιμπαν/και καποια στοιχεια)ωστε να μου το επιστρέψει,εχω κανει την διαδικασία απο μέρους μου (ναι τα έστειλα σε pdf κτλ)αλλα δεν εχω καμια ενημέρωση,εχω κανει δεκάδες προσπάθειες επικοινωνίας απο καθε μεσο και δεν εχω καμία απαντηση απο τη πλευρά τους,γενικα απο οσο το έψαξα βρηκα πολλά σχόλια οτι εχουν απο πως να το πω λειψανδρία στην εξυπηρ'ετηση τους εως και ανυπαρκτη να το αναφερω πιο ωμά...τεσπα αυτο ειναι άλλο θέμα τωρα τι κανω εγώ?καταγγελια στον συνήγορο?κάτι αλλο?δεν ειναι το ποσό οτι θα με σώσει αλλα με ενοχλει σαν αγκάθι οτι κατι το οποιο θα έπρεπε να γίνεται αυτοματα απο μια εταιρεία ομιλο σαν την ζενιθ(και την κάθε ζενιθ) να σε καταντάνε να παρακαλας για χρήματα που σου εχουν κατασχεσει. Νομίζω πως οι πιστώσεις παίρνουν χρόνο. Πόσος καιρός έχει περάσει;
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Νομίζω πως οι πιστώσεις παίρνουν χρόνο. Πόσος καιρός έχει περάσει; δεκα εργασιμες,παντως εχω στειλει μειλ για μια επικοινωνια εχω κανει τηλ δεκαδες φορες στην αναμονη για πανω απο 10 λεπτα εχω στειλει στα σοσιαλ και εκει τα βλεπουν και δεν απαντανε και δεν εχω καμια ενημερωση απο πουθενα
Klausx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Η χειρότερη εταιρία. Και έχω περάσει από σχεδόν όλες.... Δεν πλήρωνα σε κάθε λογαριασμό την εγγύηση αφού είχαμε άλλη συμφωνία τηλεφωνικός μέχρι που αλλάξαμε εταιρία στο 4μηνο και αντί να στείλουν τελικό ήθελαν να τους βάλουμε το πόσο της εγγύησης και στέλνανε χαρτί από το νομικό τμήμα τους ενώ ήμασταν σε άλλη εταιρία..... Θα βρεις άκρη αλλά είναι σε slow motion όλοι εκεί μέσα. 2
_filippos_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Klausx είπε Η χειρότερη εταιρία. Και έχω περάσει από σχεδόν όλες.... Δεν πλήρωνα σε κάθε λογαριασμό την εγγύηση αφού είχαμε άλλη συμφωνία τηλεφωνικός μέχρι που αλλάξαμε εταιρία στο 4μηνο και αντί να στείλουν τελικό ήθελαν να τους βάλουμε το πόσο της εγγύησης και στέλνανε χαρτί από το νομικό τμήμα τους ενώ ήμασταν σε άλλη εταιρία..... Θα βρεις άκρη αλλά είναι σε slow motion όλοι εκεί μέσα. το προφορικό δεν έχει υπόσταση σε καμία εταιρία. Ό,τι γράφει το συμβόλαιο ή σε απάντηση στο email. Λογικό να σου συμβεί αυτό (εφόσον η συμφωνία σας ήταν προφορική). Απαξ και τελειώσει η τηλεφωνική συνομιλία έχεις ξεχαστεί.
messinia3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε καλησπέρα και καλες γιορτές,εχω μια ερωτηση,ήμουν στη ζενιθ την τελευταία διετια,δεν είχα βαλει πάγια, ετσι πληρωσα εγγύηση 100 ευρω,πλεον άλλαξα παροχο και στον τελευταίο λογαριασμό ηρθε αρνητικός με ενα ποσό των 30 ευρω περιπου όπου η ζενιθ μου είπε να στείλω τα απαραιτητα έγγραφα (ιμπαν/και καποια στοιχεια)ωστε να μου το επιστρέψει,εχω κανει την διαδικασία απο μέρους μου (ναι τα έστειλα σε pdf κτλ)αλλα δεν εχω καμια ενημέρωση,εχω κανει δεκάδες προσπάθειες επικοινωνίας απο καθε μεσο και δεν εχω καμία απαντηση απο τη πλευρά τους,γενικα απο οσο το έψαξα βρηκα πολλά σχόλια οτι εχουν απο πως να το πω λειψανδρία στην εξυπηρ'ετηση τους εως και ανυπαρκτη να το αναφερω πιο ωμά...τεσπα αυτο ειναι άλλο θέμα τωρα τι κανω εγώ?καταγγελια στον συνήγορο?κάτι αλλο?δεν ειναι το ποσό οτι θα με σώσει αλλα με ενοχλει σαν αγκάθι οτι κατι το οποιο θα έπρεπε να γίνεται αυτοματα απο μια εταιρεία ομιλο σαν την ζενιθ(και την κάθε ζενιθ) να σε καταντάνε να παρακαλας για χρήματα που σου εχουν κατασχεσει. Άνοιξε αίτημα στο myrae για μη πιστωση ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.επισυναψε τον τελευταίο αρνητικό λογαριασμό και iban που θα είσαι πρώτος δικαιούχος.Ζητα την άμεση πίστωση και σε κάνα δεκαήμερο θα στα έχουν βάλει λογικά, αφου πρόκειται για συμψηφισμό εγγύησης. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Στις 26/12/2023 στις 12:06 ΜΜ, takoulou είπε Καλημερα..Κανε μια καταγγελια στην ΡΑΕΕΥ.. Στον συνηγορο του πολιτη.. Στις 26/12/2023 στις 2:14 ΜΜ, messinia3 είπε Άνοιξε αίτημα στο myrae για μη πιστωση ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.επισυναψε τον τελευταίο αρνητικό λογαριασμό και iban που θα είσαι πρώτος δικαιούχος.Ζητα την άμεση πίστωση και σε κάνα δεκαήμερο θα στα έχουν βάλει λογικά, αφου πρόκειται για συμψηφισμό εγγύησης. Στις 26/12/2023 στις 2:12 ΜΜ, _filippos_ είπε το προφορικό δεν έχει υπόσταση σε καμία εταιρία. Ό,τι γράφει το συμβόλαιο ή σε απάντηση στο email. Λογικό να σου συμβεί αυτό (εφόσον η συμφωνία σας ήταν προφορική). Απαξ και τελειώσει η τηλεφωνική συνομιλία έχεις ξεχαστεί. Στις 26/12/2023 στις 12:59 ΜΜ, Klausx είπε Η χειρότερη εταιρία. Και έχω περάσει από σχεδόν όλες.... Δεν πλήρωνα σε κάθε λογαριασμό την εγγύηση αφού είχαμε άλλη συμφωνία τηλεφωνικός μέχρι που αλλάξαμε εταιρία στο 4μηνο και αντί να στείλουν τελικό ήθελαν να τους βάλουμε το πόσο της εγγύησης και στέλνανε χαρτί από το νομικό τμήμα τους ενώ ήμασταν σε άλλη εταιρία..... Θα βρεις άκρη αλλά είναι σε slow motion όλοι εκεί μέσα. παιδες τελος καλο ολα καλα,εκανα αιτημα θα το πω δεν ειναι καταγγελια στο myrae και τα φιντανια της ζενιθ σουζα μπηκαν τα λεφτα μετα απο λιγες μερες και η απαντηση ηταν μετα απο καποια ωρα παντα....,ειναι λιγο λυπηρο παντως για ολους μας σαν καταναλωτες που μας βαζουν σε ενα τρυπακι να παρακαλαμε για επιστροφη δικων μας χρηματων,να στελνουμε μειλ τηλ και στα σοσιαλ σε μια ανυπαρκτη πραγματικα εξυπηρετηση που θεωρω οτι μεχρι ενα σημειο μπορει και επιτηδες να το κανει αυτο ωστε καποια στιγμη να βαρεθουμε και να τους αφησουμε τα 5/10./20 ευρω.....το θεμα ομως με το Myrae ειναι οτι εκει οφειλουν να απαντησουν αμεσα και να ειναι με το σις και με το σας,παιδια δεν ξερετε πραγματικα ποσο ηδονη και ικανοποιηση ενιωθα απο το τροπο που απαντουσαν στους σαρκασμους και την ειρωνια μου γιατι απο πισω τους βλεπει ο big brother.... 2
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε κανοποιηση ενιωθα απο το τροπο που απαντουσαν στους σαρκασμους και την ειρωνια μου γιατι απο πισω τους βλεπει ο big brother.... κλασμένους τους έχουν , πίστεψέ με , απλά διαπίστωσαν οτι δεν προώθησαν το αίτημά σου και δεν πήραν γραμμή οτι είχε γίνει λάθος
doomnx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Στις 26/12/2023 στις 12:43 ΜΜ, rudigarcia222 είπε δεκα εργασιμες Ντάξει τόσο σύντομα ούτε η ΔΕΗ δεν τα βάζει. Μάλλον ήσουν λιγάκι ανυπόμονος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις