Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κάρτες γραφικών GeForce RTX 3050 με 6GB μνήμης


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εάν η 3050 8gb χάνει από την 2060 φαντάσου τη σφαγή έχει να γίνει με την 3050 6gb, πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτή η κάρτα, μόνο για ίντερνετ καφέ αλλά και εκεί μπορούν να πάρουν rx 6600 σε χαμηλότερη τιμή.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, firefarter είπε

Για κανένα απολύτως λόγο.. Ούτε από ανάγκη, ούτε για δώρο 

κι ομως απο κατι αρχαιολογιες στις αγγελιες του ινσομνια οπου μαλιστα ο καθε πικραμενος

πωλητης ζηταει οτι του λεπει , σε τιμες πανδημιας  κτλπ , ισως βγει κελεπουρι.

Τλχ θα εξυγιανθει η αγορα second hand.

  • Like 1
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κρίμα είναι ότι θα μοσχοπούλησε τελικά σε "budget gaming pc" από διάφορους OEM και σε κάτι TURBOX που θα πουλάνε 3050 και στα ψιλά γράμματα τα 6gb, επίσης δεδομένου ότι πρέπει να βγάζουν συνεχώς νέα προϊόντα για να δείχνουν στους μετόχους κίνηση και νέα προϊόντα τάχα και για να μην πηγενουν χαμενα τα τσιπ π δεν πέτυχαν τα quality standards για να γίνουν κάποια καλύτερη μου φενεται απόλυτα λογική κυκλοφορία και μάλιστα βγάλουν και καλά λεφτά ακόμα και στα 150-160 που λέτε οι περισσότεροι πως αξίζει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αυτος που εχει τοσο μικρες απαιτησεις καλυτερα να δωσει τα λεφτα του να παρει εναν νεο amd με τουμπανη ενσωματωμένη απο το να πεταει λεφτα σε 3050. εκτος αν πιστευεις οτι θα την εδιναν 90 ευρω γιατι για παραπανω δεν ειναι.

Ακόμα και η 3050 mobile την πατάει την 780m.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Λαθος , πολλές cpu δεν έχουν ενσωματωμένη ενώ ακόμη και αυτή είναι απείρως γρηγορότερη gpu έναντι των APU που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα (να δουμε η σειρά AMD 8ΧΧΧ αν θα παίζει 1080 gaming έστω στα low γιατί μεχρι τώρα ΔΕΝ)

Αν είναι ΧΡΗΣΙΜΗ για ορισμένο κοινό θα το κρίνει η τιμή , άλλωστε και η AMD δεν έχει λύση σοβαρή στα sub200euros. H RX6400 & RX6500 με 4GB είναι για τα μπαζα και δεν φταίει το μέγεθος της μνήμης , φταίει το πολύ αδύναμο gpu.

Κατ'εμε θα χτυπήσει στην τιμή την RX6500 που είναι ΕΛΕEΙΝΗ λύση από AMD και εύκολος αντίπαλος. Επίσης πιθανότατα θα κυκλοφορήσει και σαν low profile που ζητάει ο κόσμος και δεν μπορεί να βρει.

απολύτως σωστός

η RX6500 , RX6400 της AMD αξιζουν τα λεφτά τους?

Η 6500xt μπορεί να έχει λίγη μνήμη αλλά δεν είναι τόσο τραγική όσο την περιγράφεις, προφανώς είσαι επηρεασμένος από τα αρχικά reviews, πέρασε προσωρινά από τα χέρια μου και με εντυπωσίασε, είχα 100 fps στο pubg σε 2Κ φυσικά όχι στα ultra αλλά σε med-low settings. Επίσης την δοκίμασα με fsr σε τίτλους με μεγάλες απαιτήσεις όπως το τελευταίο robocop me unreal engine 5 πάλι σε 2Κ και το αποτέλεσμα ήταν playable. Για κάποιον που θέλει να παίξει 1080p με περικοπές ή και κάποιους ελαφρύτερος τίτλους στα max είναι άψογη. Η κάρτα αυτή με fsr κάνει θαύματα και οκ επιδόσεις της είναι καλύτερες από μια rx580 και οι καταναλώσεις πάτος. Η nvidia πάντως θα έπρεπε να μην πάει σε τέτοιες λύσεις θα έπρεπε να συνεχίσει την παραγωγή της 2060 12gb να της αλλάξει όνομα σε 3χχχ ή 4χχχ όπως θέλει και να την βγάλει με 150-179 ευρώ. Κάρτα που παίζει τα πάντα με αξιοπρέπεια και αν και παλιότερη αρχιτεκτονική ταιριάζει στις ανάγκες της εποχής.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε και σύντομα σε αγγελίες στο insomnia με την περιγραφή:

Την αντικατέστησα για μια σειράς 40…

Επεξ/σία από speedviper13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κράζετε κράζετε ,λέτε δεν κοστίζει πάνω από 100 αλλά για κάτι μεταχειρισμένες 1050ti που πουλάνε εδώ μέσα και ζητάνε 3ψηφια νουμερα διάφοροι μαυραγορίτες δεν λέτε :P

  • Like 4
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάρτα και λεφτά για πέταμα...96bit και Pciexpress x8 ίσα για να ανάβει το pc...επιδόσεις όπως οι onboard igpu...προορίζεται για άσχετους

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...