rudigarcia222 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Παίδες καλησπέρα ήμουν χρόνια στη ΔΕΗ και δεν το έκανα ποτέ. Μου ήρθε ένα μήνυμα από nrg. Ότι πρέπει να μετρήσω το ρολόι και να κάνω καταχώρηση εγώ? Τι κάνετε εσείς? Λέει για πραγματική μέτρηση δήλ αυτό που πληρώνω δεν είναι πραγματική ? Έχει Μεγάλη απόκλιση. Σορι δεν έχω ιδέα τι είναι και τι να κάνω κιόλας Edit εννοείται καλώ αλλά δεν βρίσκω γραμμή στην εξυπηρέτηση να ρωτήσω
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Όταν κανεις αλλαγή παρόχου στέλνεις και τις ενδείξεις του μετρητή σου.
doomnx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Έχεις ενεργοποιηθεί; Μήπως είναι απλά το SMS για καταχώρηση ώστε να βγει έναντι πελάτη;
rudigarcia222 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 9:18 ΜΜ, NikosKallithea είπε Όταν κανεις αλλαγή παρόχου στέλνεις και τις ενδείξεις του μετρητή σου. ΔΗΛ παω στο ρολοι και βγαζω καποια πικ και τους στελνω>???θα ειναι μεγαλη η διαφορα ειναι ας πουμε πολυ κατα πανω πλασματικη η τιμη ? Στις 8/1/2024 στις 10:59 ΜΜ, doomnx είπε Έχεις ενεργοποιηθεί; Μήπως είναι απλά το SMS για καταχώρηση ώστε να βγει έναντι πελάτη; εχω ενεργοποιηθει επακριβως λεει:kATaχωρησε ενδειξη και λαβετε λογαριασμο με πραγματικη καταναλωση
doomnx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Άσε να έρθουν να μετρήσουν αυτοί. Αλλά αν οι έναντι σου είναι μεγάλοι χωρίς λόγο, μπορείς να δίνεις την ένδειξη στη σελίδα της nrg για να έρχονται μικρότεροι. Στον εκκαθαριστικό όλα διορθώνονται και επανυπολογίζονται. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, doomnx είπε Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Άσε να έρθουν να μετρήσουν αυτοί. Αλλά αν οι έναντι σου είναι μεγάλοι χωρίς λόγο, μπορείς να δίνεις την ένδειξη στη σελίδα της nrg για να έρχονται μικρότεροι. Στον εκκαθαριστικό όλα διορθώνονται και επανυπολογίζονται. thank you
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 On 08/01/2024 at 15:04, rudigarcia222 said: Παίδες καλησπέρα ήμουν χρόνια στη ΔΕΗ και δεν το έκανα ποτέ. Μου ήρθε ένα μήνυμα από nrg. Ότι πρέπει να μετρήσω το ρολόι και να κάνω καταχώρηση εγώ? Τι κάνετε εσείς? Λέει για πραγματική μέτρηση δήλ αυτό που πληρώνω δεν είναι πραγματική ? Έχει Μεγάλη απόκλιση. Σορι δεν έχω ιδέα τι είναι και τι να κάνω κιόλας Edit εννοείται καλώ αλλά δεν βρίσκω γραμμή στην εξυπηρέτηση να ρωτήσω Αυτό που πληρώνεις στους έναντι όχι, δεν βασίζεται σε πραγματική κατανάλωση, είναι κατ΄εκτίμηση με βάση την κατανάλωση που είχε η παροχή σου στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η nrg όμως δεν έχει ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης για την παροχή σου, οπότε αν δεν δώσεις εσύ ένδειξη θα σου έρθει κυριολεκτικά ότι να ναι. Το τι θα κάνεις είναι δική σου επιλογή, απλά να έχεις υπόψιν ότι αν δεν δώσεις στο τέλος δεν θα χρεωθείς παραπάνω, στον εκκαθαριστικό όλες οι χρεώσεις υπολογίζονται ξανά από την αρχή για όλο το τετράμηνο, και απλά πιστώνεται το ποσό που έχεις δώσει στον/στους έναντι. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό που πληρώνεις στους έναντι όχι, δεν βασίζεται σε πραγματική κατανάλωση, είναι κατ΄εκτίμηση με βάση την κατανάλωση που είχε η παροχή σου στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η nrg όμως δεν έχει ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης για την παροχή σου, οπότε αν δεν δώσεις εσύ ένδειξη θα σου έρθει κυριολεκτικά ότι να ναι. Το τι θα κάνεις είναι δική σου επιλογή, απλά να έχεις υπόψιν ότι αν δεν δώσεις στο τέλος δεν θα χρεωθείς παραπάνω, στον εκκαθαριστικό όλες οι χρεώσεις υπολογίζονται ξανά από την αρχή για όλο το τετράμηνο, και απλά πιστώνεται το ποσό που έχεις δώσει στον/στους έναντι. ΑΡΑ ακομα και να ερχεται ενα πλασματικο ποσο και ακομα και αν ειναι ακριβοτερο στο τελος του τετραμηνου ερχεται το πραγματικο και αν εχω δωσει παραπανω ισορροπειται,αρα σε βαθος χρονου δεν βγαινεις χαμενος,αν καταλαβα σωστα ετσι??
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 5 minutes ago, rudigarcia222 said: ΑΡΑ ακομα και να ερχεται ενα πλασματικο ποσο και ακομα και αν ειναι ακριβοτερο στο τελος του τετραμηνου ερχεται το πραγματικο και αν εχω δωσει παραπανω ισορροπειται,αρα σε βαθος χρονου δεν βγαινεις χαμενος,αν καταλαβα σωστα ετσι?? Ακριβώς, το συνολικό ποσό που θα πληρώσεις στο τετράμηνο θα είναι το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα