PrettyNose Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Αγόρασα το Huawei Band 8, το έκανα pair με το κινητό και δημιούγησα λογαριασμό με τον αριθμό κινητού επειδή όταν προσπαθούσα να κάνω με email δεν μου δέχονταν το captcha... τέλος πάντων το κάνω όλα καλά και μετά από κανά δύο ώρες λαμβάνω μύνημα με τίτλο " ServiceSMS " που λέει " η παραγγελία σας περιμένει επισκεφτείτε το trackingnow. eu " Τι φάση ρε γαμώτο... πότε πρόλαβε η Huawei να πουλήσει τον αριθμό μου και έλαβα αμέσως fishing μύνημα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 just happened. συμπτωση On 10/01/2024 at 00:37, PrettyNose said: Αγόρασα το Huawei Band 8, το έκανα pair με το κινητό και δημιούγησα λογαριασμό με τον αριθμό κινητού επειδή όταν προσπαθούσα να κάνω με email δεν μου δέχονταν το captcha... τέλος πάντων το κάνω όλα καλά και μετά από κανά δύο ώρες λαμβάνω μύνημα με τίτλο " ServiceSMS " που λέει " η παραγγελία σας περιμένει επισκεφτείτε το trackingnow. eu " Τι φάση ρε γαμώτο... πότε πρόλαβε η Huawei να πουλήσει τον αριθμό μου και έλαβα αμέσως fishing μύνημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Με πολυ ψαξιμο, ισως και να μπορουμε να βρουμε απο που βρηκε το νουμερο σου η trackingnow κλπ Αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Γενικοτερα αποφευγουμε να δινουμε τα στοιχεια μας και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα