Kapetanakos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Amore 35 pizza στα Μανιάτικα κορυφή για εμένα στην πίτσα 🍕. Είναι η κλασσική καναδική.
SpectralQ Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 26/4/2025 στις 8:59 ΜΜ, villasg είπε Αν μιλας για αρκετα χρονια πισω μαλλον θα λες την πιτσα του jimy του αμερικανου στην ανηφορα πανω Μυτιλήνης και μεγίστης γωνια . Πολυ καλη Μιλάω για πολλά χρόνια πίσω, '90s. Μια συνοικιακή ήταν, η Pizza Time στην Κέας
villasg Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 15 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Μιλάω για πολλά χρόνια πίσω, '90s. Και εγω για τοτε μιλαω ( δουλευα και delivery εκει στο τζιμη )
tzotzo Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Χαχαχαχχαχχαχχχχχαχαχχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχχααχα Ήρθα να φάω, ο τύπος δεν έχει pos, Και του έχουν τελειώσει οι μικρές οι πίτσες. Δηλαδή χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιος που θα με διάβαζε σε αυτό το θέμα θα έλεγε πως είμαι προκατειλημμένος. Η λεζα τον μάρανε.
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Εγω πηγα μεσα στην βδομαδα και μια χαρα ειχε pos, επισης πουθενα στα σχολια δεν εχει γραφτει οτι δεν εχει αρα κατι δεν μας λες καλα. Για το φαγητο δεν ειπες κατι, να μαντεψω δεν σου αρεσε.
tzotzo Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Menelaos83 said: Εγω πηγα μεσα στην βδομαδα και μια χαρα ειχε pos, επισης πουθενα στα σχολια δεν εχει γραφτει οτι δεν εχει αρα κατι δεν μας λες καλα. Εσυ πήγες και είχε pos εγω πηγα και δεν είχε. Δεν θα βγάλει πουθενά αυτή η κουβέντα. Πηρα δυο πίτσες μεσαιες, μία Ζεας και μια πεπερονι crush. Η Ζεας ήταν μέτρια προς κακή(πραγμα περιεργο για πιτσα που εχει το ονομα της πιτσαριας) και η πεπερονι ηταν καλη. Η σάλτσα έχει καποιο καρυκευμα μέσα που δεν ειναι ομοιομορφα απλωμενο, αλλα αναλογα το κομματι που θα φας ειναι και πιο εντονη η γευση του. Με το μεσαιο μέγεθος, το οποιο δεν χορταινει ενας άνθρωπος, και κάνει 15€ δεν αξιζει σε καμμια περιπτωση. Στα 10-11 € θα ελεγα ειναι εξαιρετικα τιμια πιτσα. Στα 15 ομως περιμενω να φαω τη καλυτερη πιτσα, πραγμα που δεν ισχυει στην περιπτωση της Ζεας. Επεξ/σία 3 Μαϊου από tzotzo 1
Nokia3210 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου πιτσα "γαλληνη", σεπολια, στο μετρο 300 μετρα μακρια, 30 χρονια τρωω εκει, εχει αυτο το στυλ πιτσας που λες...ανοιγει 6 το απογευμα... παλια υπηρχε γλυφαδα η πιτσα "ζεας" με πολυ ιδιαιτερη σαλτσα κοκκινη, τωρα εχει παει νεα σμυρνη, και αυτη εξισου καλη στο ιδιο στυλ.. 1
zio10 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Το ότι βάζει μάρκες υλικών που χρησιμοποιεί μια χαρά είναι. Είναι όλες μάρκες γνωστές που σε πολλούς εμπνέουν μια εμπιστοσύνη, δεν χρειάζεται ούτε να πληρώσει, ούτε να πληρωθεί. Για την πλειοψηφία των πελατών πιστεύω είναι θετικό έστω και υποσυνείδητα ότι βλέπει να χρησιμοποιούνται γνωστές φίρμες. Όπως πχ κάνουν σε κρεπερι με κουτάκια πραλίνας ή μπισκότων. Δημιουργεί μια εμπιστοσύνη παραπάνω σε πολλούς, ότι δεν τρώνε κάτι άγνωστο.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 8 ώρες πριν, tzotzo είπε Εσυ πήγες και είχε pos εγω πηγα και δεν είχε. Δεν θα βγάλει πουθενά αυτή η κουβέντα. Πηρα δυο πίτσες μεσαιες, μία Ζεας και μια πεπερονι crush. Η Ζεας ήταν μέτρια προς κακή(πραγμα περιεργο για πιτσα που εχει το ονομα της πιτσαριας) και η πεπερονι ηταν καλη. Η σάλτσα έχει καποιο καρυκευμα μέσα που δεν ειναι ομοιομορφα απλωμενο, αλλα αναλογα το κομματι που θα φας ειναι και πιο εντονη η γευση του. Με το μεσαιο μέγεθος, το οποιο δεν χορταινει ενας άνθρωπος, και κάνει 15€ δεν αξιζει σε καμμια περιπτωση. Στα 10-11 € θα ελεγα ειναι εξαιρετικα τιμια πιτσα. Στα 15 ομως περιμενω να φαω τη καλυτερη πιτσα, πραγμα που δεν ισχυει στην περιπτωση της Ζεας. Οπτικά μου αρέσουν,για 15€ πολύ μικρές δείχνουν. Πείνασα.
somt Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου καντε μια δοκιμη Καστελο στον Άλιμο όσοι είστε εκεί γύρω κάτι λιγοτερο από 10 ευρώ η ομώνυμη 2
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 10 ώρες πριν, somt είπε καντε μια δοκιμη Καστελο στον Άλιμο όσοι είστε εκεί γύρω κάτι λιγοτερο από 10 ευρώ η ομώνυμη Πολυ ωραια η καστελο εχεις δικιο, καποτε που συχναζα προς τα εκει ετρωγα συχνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα