phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Ο καθένας τρώει ό,τι του αρέσει, αλλά αυτό στη δεύτερη φωτογραφία δε λέγεται πίτσα, όπως δε λέγεται πιτόγυρο αυτό που φτιάχνουν τα πιο πολλά μαγαζιά στο εξωτερικό, αλλά κάτι που θυμίζει πιτόγυρο. Να ξέρουμε τι λέμε. 1 1 1
thomasG4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 10 minutes ago, phanispal said: Ο καθένας τρώει ό,τι του αρέσει, αλλά αυτό στη δεύτερη φωτογραφία δε λέγεται πίτσα, όπως δε λέγεται πιτόγυρο αυτό που φτιάχνουν τα πιο πολλά μαγαζιά στο εξωτερικό, αλλά κάτι που θυμίζει πιτόγυρο. Να ξέρουμε τι λέμε. Και εγώ το ναπολιτάνικο προτιμώ φυσικά. Όποιος δοκιμάσει πολύ καλή ναπολιτάνικη, νομίζω δεν γυρνάει πίσω. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που νοσταλγούν παλιές γεύσεις. Θέλουν να γυρίσουν στα παιδικά τους χρόνια or something 😆 Πίτσα είναι και πάλι για εμένα αυτή, αλλά για διαφορετικό κοινό απλά. 2
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Η ΖΕΑΣ ειναι η κλασικη και εχει και μια ιδαιτερη γευση νομιζω γλυκανισου ? Εκλέισε και η χατ με την ψωμουρα που πηγαινες καθε Δευτερα και ετρωγες οση ηθελες και επαιρνες 3 κιλα σε μια ωρα Απο την αλλη με πολυ λεπτες σαν τσιγαροχαρτο πρεπει να βαλεις 4 κομματια το ενα πανω στο αλλο για να καταλαβεις οτι τρως 3
telis Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 https://venetsiana.gr/ Νέα Φιλαδέλφεια. Φάτε πίτσα και θα με θυμηθείτε.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 On 10/01/2024 at 17:10, lasithi12 said: ναι γι αυτές μιλάω.... ειναι γευστηκότατες.... και εχουν το λαο τους αν εισαι αθηνα τετοια πιτσα που ειναι και πολυ ωραια εχει στο montebello στα βριλησσια επι λεωφορου πεντελης.
alexzorb Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Όλες οι πίτσες αν είναι φτιαγμένες σωστά μία χαρά είναι. Η σωστά φτιαγμένη η ταψιού/καναδέζικη/New England Greek Style Pizza (της έχουν δώσει και το όνομά μας οι αμερικάνοι) είναι επίσης αξιόλογη. Πρωσοπικά πρωτιμό την καλσική ιταλλίκη αλλά έχει ένα μεγαλό μειονέκτημα σε σχέση με την καναδέζικη, η πτώση της ποιόττηας του αποτελέμσατος είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με του ταψιού όσο περισσότερος χρόνος έχει περάσει απ τη στιγμή που βγει απ το φούρνο. Συνεπώς είναι σχεδόν απαγορευτικό το delivery ιταλλίκης ζύμης πίτσα. 1
mariosnik_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 19 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια μετάβαση σε κλασσικό Ναπολιτάνικο στυλ ζυμάρι σε πίτσα από πολλές καινούριες πιτσαρίες. Σαν αυτό για παράδειγμα: Σε αντίθεση με παλιά που οι περισσότερες πιτσαρίες είχαν το παρακάτω ζυμάρι. Βέβαια και σημερα πολλές συνοικιακές πιτσαρίες που είναι πολλά χρόνια στο χώρο ακόμα και σήμερα τέτοιο στυλ έχουν. Έχω να φάω πίτσα 4 χρόνια. Όταν έτρωγα πάντα ήταν αυτή σαν την κλασσική την από κάτω. Δεν είχα ιδέα για αυτες τις αλλαγές, εγώ ανέκαθεν έτρωγα πίτσα σαν την δεύτερη, απλά μερικές φορές αντί για στρογγυλή ήταν μαργαρίτα.
Aurumnus Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 10/01/2024 at 17:03, lasithi12 said: Μιλάω για τις πιτσσε σε ταψάξι αρκετο ψωμάκι και φυσικα λαδωμένες. Παλαιου τυπου. Αυτές με ξυλόφουρνο μου φένονται πολύ μάπα, αλλα αν θελω να φαω ναπολινέζικη εχει αρκετά μαγαζια στο κέντρο Αθήνα κέντρο και περιοχές εχουμε καμία σύσταση; μιλάω για πιτσες όπως το εξπρες και το νορμανδια. On 10/01/2024 at 17:07, Dante80 said: Αν εννοείς κάτι τέτοιο, προτείνω την Verona στην Ηλιούπολη. Έχω πάρει δις, με πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι η παλιακή η Ελληνική πίτσα ταψιού, πριν γίνουν της μόδας οι ξυλόφουρνοι. 🤩😍 Αυτές είναι ολόιδιες με αυτές που έκανε η παλιά καλή San Marino στο Νέο Κόσμο! Πρέπει να τις τιμήσω! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2024 από Aurumnus 1
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 11 λεπτά πριν, tasanton είπε Porto Rico στο Μαρούσι, δεκαετίες τώρα !! Το εχω στο προγραμμα να το δοκιμασω την αλλη βδομαδα οποτε θα γραψω εντυπωσεις. Της αφρατης zυμης ειμαι και εγω.
peropo Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Εργαστήρι πίτσας- παπαγεωργοπουλου αγγελικη (Ζωγραφου)
lordvec Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 23 hours ago, tasanton said: Porto Rico στο Μαρούσι, δεκαετίες τώρα !! Με το τυράκι να γλύφει το στεφάνι! Η πίτσα που το έξω είναι πιο νόστιμο από το μέσα! Ποσοστό κάλυψης 100%. Και αν έχεις καβατζάρει τα 30 (άντε 40) γύρω στις 14 ώρες χρόνος χώνεψης. 2
GnG Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Περικλής Καλλιθέα. Τσιμπημένες τιμές για το μέγεθος αλλά καναδέζικη παλιακή γεύση 100%. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από GnG 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα