Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, Menelaos83 said:

Ενω το να μην τρως απο πιτσαρια επειδη το κουτι εχει πανω χορηγους οπως εχει η Ζεας ειναι τερμα λογικο.... Ειμαι 40 και τετοια δικαιολογια πραγματικα δεν εχω ακουσει ξανα.

Θα φάω πίτσα από κάπου που έχει ωραία πίτσα. Αν τύχει και παραγγείλω( που πρώτη φορά βλέπω στις 100+ πιτσαρίες που έχω φάει στη ζωή μου εξαιρείται η pizza fan) και έχει αυτό το έκτρωμα απέξω θα με προκαταβάλει αρνητικά.

Να φανταστω αν καποιο απο τα μαγαζια που αγοραζεις τετοιου ειδος φαγητο ξαφνικα βαλουν καποια μαρκα πανω θα σταματησεις να τρως απο αυτα.

Να σου απαντήσω στο σουβλάκι που είναι πιο συνηθισμένο,αν δω Μπάνερ ή αφίσα mega yeeros δεν θα φάω εκεί.

Τωρα οσον αφορα τις  προσφατες κριτικες αποτι βλεπω αλλοι γραφουν καλα λογια αλλοι οχι(μεχρι και οτι βαζουν σιροπι σφενδαμου διαβασα και γελασα).

Δεν ξέρω αν τις φωτό που έβαλε ο @Dante80 τις έχει βγάλει εκείνος ή τις πήρε από τις κριτικες του google. Ελπίζω όχι .

Αυτός όμως που έκανε την κριτική για την πιτσαρία Ζεασ, έχει 100 κριτικές από άλλα μαγαζιά που όλα είναι τέλεια και θα ξανατρωγε από εκεί. Οπότε στις θετικές κριτικές δίνω πολύ λίγη βάση.

Σπάνια ένας άνθρωπος παραδέχεται μια λάθος επιλογή, πόσω μάλλον να την γράψει και δημόσια.

Δημοσ.

Αυτό με τους προμηθευτές στο κουτί δεν το είχα σκεφτεί καθόλου (δικές μου οι photo, ναι). Νομίζω πως τους βάζει μόνο στο κουτί της γίγας, όχι στην κανονική τώρα που το σκέφτομαι.

Μια χαρά πίτσα είναι η Ζέας για καναδέζικη, όπως έγραψα τρώω χρόνια (από εποχές Πειραιά).

Δημοσ.
7 minutes ago, phanispal said:

Δείχνει προκατειλημμένος για κάποιο λόγο, οπότε δεν έχει νόημα περισσότερη ανάλυση.

Με την συγκεκριμένη πιτσαρία; Όχι φυσικά. Μάλιστα μέχρι την Παρασκευή θα την έχω δοκιμάσει έτσι για να δω αν αξίζει ο ντόρος.

Απλά έχε όψιν σου πως το λογότυπο της πιτσαρίας είναι σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με τους διαφημιζομενους. Αν δεν βρίσκεις λάθος σε αυτό σόρρυ αλλά δεν με κάνει προκατειλημμένο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Με την συγκεκριμένη πιτσαρία; Όχι φυσικά. Μάλιστα μέχρι την Παρασκευή θα την έχω δοκιμάσει έτσι για να δω αν αξίζει ο ντόρος.

Απλά έχε όψιν σου πως το λογότυπο της πιτσαρίας είναι σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με τους διαφημιζομενους. Αν δεν βρίσκεις λάθος σε αυτό σόρρυ αλλά δεν με κάνει προκατειλημμένο

Το αν ειναι λαθος προφανως οριζεται με τον να μειωθει ως ενα βαθμο η κινηση του μαγαζιου αποκλειστικα εξαιτιας των λογοτυπων, πραγμα δυσκολο κατα την αποψη μου αλλα κουβεντα να γινεται...

Δοκιμασε και πες μας.Ο ντορος για την Ζεας ειναι εξαιτιας της σαλτσας που βαζει.Αν με ρωτας παντως  αν εχω φαει και καλυτερες ναι εχω φαει αλλα την σαλτσα αυτη  θα μπορουσα να την τρωω καθε μερα.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 12:45 ΠΜ, tzotzo είπε

Ας υποθεσουμε οτι δεν πληρωνεται η πιτσαρια ζεας για να αναφερει τους προμηθευτες φορα παρτιδα, στο κουτι της πιτσας .

Ειναι βλάκες, γιατι θα μπορουσαν να πληρώνονται.

Δευτερον, ειναι βλάκες, γιατι έτσι δεν διαφοροποιουνται απο τη διπλα πιτσαρια. Αν ο διπλανος βαλει τα ιδια υλικα απο τους ιδιους προμηθευτες θα βγάλει την ιδια πιτσα; Μαλλον όχι. 

Ειναι βλάκες γιατι δειχνουν οτι προμηθευονται απο δυο διαφορετικες εταιριες αλλαντικα. Αν το παρει χαμπαρι ειτε ο Νικας είτε η Creta Farm οτι ειναι στην ιδια συσκευασια, μαλλον θα σταματησουν και οι δυο να τους δινουν.

Ειναι κουτοπονηροι βλάκες γιατι αν ειχαν αντερα θα εβαζαν και τι μαρκα τυρι βάζουν. Αλλα επειδη το τυρι στην πιτσα(και στα ζυμαρικα) ειναι βασικο συστατικο και βαζουν τεραστιες ποσοτητες μαλλον δεν τους συμφερει να αγοράζουν απο "επωνυμο" οποτε εκει το κάνουν γαργαρα.

Αν τωρα πληρωνονται για την διαφημιση, εγω προσωπικα τους ριχνω άκυρο, γιατι πάω για το τελικό προιον,
αν ειναι καλη η πιτσα θα ξαναπάω. Ασχετως αν ξερω ή δεν ξερω τι μαρκα υλικα βαζει. Αν δεν είναι καλή, (που αυτη που έβαλε ο @Dante80 μοιαζει καμμένη), δεν θα ξαναπάω δεν παει να βάζει σαλάμι απο το Φελινο.

ΥΓ, προσφατα εφαγα το καλυτερο καλαμακι που εχω φαει τα τελευταια 20 -30 χρονια. Σε ενα μαγαζι που εχει μονο καλαμακια και τυλιχτο μονο με καλαμακι ουτε γυρους ουτε κοτοπουλα.
Αφου σχολιαζω το ποσο ωραιο ηταν την ωρα του λογαριασμου, μου απανταει ο σερβιτορος, μονο αυτο εχουμε, αυτο ελειπε να μην ειναι καλο. Ουτε ανεφερε οτι βαζουν το καλυτερο γουρουνι απο τις πλαγιες του Ταυγετου, ουτε πως την ριγανη την μαζευουν αμολυντες μοναχες εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αν εχεις το καλυτερο φαγητο, δεν χρειαζεται να πεις ποιος ειναι ο προμηθευτης σου.

Το ότι θα έβρισκα κάποια δημοσίευση σε θέμα με καναδικές πίτσες να με ενοχλήσει είναι μεγάλη μαγκιά βρε φίλε tzotzo, ειλικρινά μπράβο σου.

Περιμένω την διατριβη σου πάνω στο θέμα γιατί δεν έχεις γράψει τα μισά μύνημα στο θέμα να μας πείσεις.

Γενικά μου ανοίξατε την όρεξη με αυτό το ωραίο θέμα.

Νομίζω όμως ότι δεν είναι τόσο η διαφορά στην ζύμη αλλά στο τυρί. Οι καναδικές/ελληνικές έχουν γκούντα ενώ οι ιταλικές έχουν μοτσαρέλα (και τις δύο εκδοχές της).

Το τυρί είναι που βάζει την γεύση όχι τόσο ο ζυμαρι

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, καμιά πρόταση για πίτσα με ιδιαίτερη σάλτσα; Υπήρχε κάποτε (90s) στην παλιά μου γειτονιά μια πιτσαρία με απίστευτη σάλτσα και καναδέζικου στυλ πίτσα. Ήταν τόσο-όσο πικάντικη και πρέπει να έβαζε στη σάλτσα και γλυκάνισο. Τέτοια πίτσα δεν έχω ξαναβρεί από τότε. Η σάλτσα έκανε τη διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, SpectralQ said:

Παιδιά, καμιά πρόταση για πίτσα με ιδιαίτερη σάλτσα; Υπήρχε κάποτε (90s) στην παλιά μου γειτονιά μια πιτσαρία με απίστευτη σάλτσα και καναδέζικου στυλ πίτσα. Ήταν τόσο-όσο πικάντικη και πρέπει να έβαζε στη σάλτσα και γλυκάνισο. Τέτοια πίτσα δεν έχω ξαναβρεί από τότε. Η σάλτσα έκανε τη διαφορά.

@SpectralQ Ποια ήταν η παλιά σου γειτονιά; 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, SpectralQ said:

Γκράβα, κοντά στην Κυψέλη.

Στην παλιά σου γειτονιά, η πιο δυνατή που έχω φάει είναι η Libro d'oro με διαφορά, δεν θυμάμαι αν έβαζε γλυκάνισο όμως. 

Τώρα για ποια περιοχή κοιτάς;

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Στην παλιά σου γειτονιά, η πιο δυνατή που έχω φάει είναι η Libro d'oro με διαφορά, δεν θυμάμαι αν έβαζε γλυκάνισο όμως. 

Τώρα για ποια περιοχή κοιτάς;

Πολυ καλο το Libro, εχω να περασω αρκετο καιρο βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει πολλα.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Πολυ καλο το Libro, εχω να περασω αρκετο καιρο βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει πολλα.

Παιδία μένω δίπλα εδώ και 25 χρόνια και δεν είχα φάει ποτέ.
Πριν καμία εβδομάδα είχαμε μαζευτεί παρέα και πήραμε 6 πίτσες. 

7 άτομα, όλοι πολύ ευχαριστημένοι μείναμε. 31ευρώ σύνολο, ντελίβερι σε 20 λεπτά (καθημερινή)
Δεν ήταν οι κλασσικές 8άρες ήταν λίγο πιό μικρές αλλά στην τιμή αυτή ήταν παραπάνω από VFM

Εντομεταξύ, 2 στενά πιο πάνω επί της Ηρακλείου έχει μια πολύ τίμια μπυραρία που, φαίνεται,
είναι σύνηθες να παραγγέλνεις από Libro D oro και να τρώς εκεί, με την μπύρα σού.

3,5 ευρώ Lager και 5 ευρώ πίτσα......... πάει για στέκι η φάση.

• Like 3
Δημοσ.
On 25/04/2025 at 10:41, Ace Of Spades said:

Παιδία μένω δίπλα εδώ και 25 χρόνια και δεν είχα φάει ποτέ.
Πριν καμία εβδομάδα είχαμε μαζευτεί παρέα και πήραμε 6 πίτσες. 

7 άτομα, όλοι πολύ ευχαριστημένοι μείναμε. 31ευρώ σύνολο, ντελίβερι σε 20 λεπτά (καθημερινή)
Δεν ήταν οι κλασσικές 8άρες ήταν λίγο πιό μικρές αλλά στην τιμή αυτή ήταν παραπάνω από VFM

Εντομεταξύ, 2 στενά πιο πάνω επί της Ηρακλείου έχει μια πολύ τίμια μπυραρία που, φαίνεται,
είναι σύνηθες να παραγγέλνεις από Libro D oro και να τρώς εκεί, με την μπύρα σού.

3,5 ευρώ Lager και 5 ευρώ πίτσα......... πάει για στέκι η φάση.

Ποιά μπυραρία λές φίλε? Ακούγεται ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 5:12 ΜΜ, SpectralQ είπε

Γκράβα, κοντά στην Κυψέλη.

Αν μιλας για αρκετα χρονια πισω μαλλον θα λες την πιτσα του jimy του αμερικανου στην ανηφορα πανω Μυτιλήνης και μεγίστης γωνια  .
Πολυ καλη  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...