Προς το περιεχόμενο

The Official Industrial Music Topic


Brainkill4r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Industrial Music : Electro - Dark Electro - Aggrotech - ΕΒΜ

 

Ένα μουσικό νήμα για όλους τους λάτρεις της Industrial Μουσικής και...για όσους δεν γνωρίζουν λίγα λόγια για το τι είναι η Industrial:

Η Industrial μουσική είναι ένα είδος μουσικής που βασίζεται σε σκληρούς, μηχανικούς, παραβατικούς ή προκλητικούς ήχους και θέματα.

Το AllMusic ορίζει την Industrial μουσική ως την «πιο επιθετική συγχώνευση ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής» που ήταν «αρχικά ένας συνδυασμός πρωτοποριακών πειραμάτων ηλεκτρονικών ήχων (tape music, musique concrète, white noise, synthesizers, sequencers κλπ.) και punk"

H βασική υποκατηγορία Electro-industrial είναι ένα είδος μουσικής που προέκυψε από την Ιndustrial μουσική στα μέσα της δεκαετίας του '80. Ενώ η EBM (electronic body music) έχει μια μινιμαλιστική δομή και καθαρή παραγωγή, η electro-industrial τείνει να έχει έναν πιο σκληρό, πολύπλοκο και στρωματοποιημένο ήχο. Το στυλ ξεκίνησε από τους Skinny Puppy, Front Line Assembly και άλλες ομάδες από τον Καναδά και τη Μπενελούξ . Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το στυλ γέννησε το Dark electro, και στα μέσα / τέλη της δεκαετίας του '90, την Aggrotech.

Αναλυτικότερα εδώ:  https://en.wikipedia.org/wiki/Industrial_music

 

Lets have fun and don't forget We came from the stars

BlakOpz - Behind the Curtain

 

Επεξ/σία από Brainkill4r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...