Προς το περιεχόμενο

Arielli andoird 13 - Πρόβλημα με netflix


logokrimenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά πήρε η κοπέλα μ μια arielli 32" smart με λειτουργικο android 13 και έχει προβλημα με το netflix. Ζητάει να κάνουμε αναβάθμιση το πρόγραμμα περιήγησης.

image.png.b7c3654fae8f66c83d7b63530e151aa9.png

 

Το θέμα είναι οτι chrome δεν μπορω να κανω εγκατασταση γτ δεν το βγαζει στο play store. Έβαλα firefox αλλα δεν έκανε τπτ και αν μπω απο browser παλι βγαζει σφαλμα. Μπορει να βοηθήσει κάποιος? Να κάνω sideload το chrome? Πρέπει μήπως να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση του netflix? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και βρέθηκε λύση με την βοήθεια του φίλου idomeneas26 ενημερώνω και το thread σε περίπτωση που χρειαστεί και κάποιος άλλο βοήθεια.

Κατεβάζουμε την εφαρμογή send files to tv σε κινητό και τηλεόραση (την έχει το app store) και στην συνέχεια κατεβάζουμε ένα apk του netflix tv. Ο φίλος μου πρότεινε την συγκεκριμένη έκδοση Netflix 8.43.0 build 13 50282 έκδοση nodpi, που δούλεψε αμέσως, είχα δοκιμάσει και κάποιες άλλες αλλά δεν είχαν δουλέψει. Την κατεβάζουμε στο κινητό και μετά ανοίγουμε την εφαρμογή send files to tv στην τηλεόραση και στο κινητό και στέλνουμε το αρχείο .apk

Μόλις ολοκληρωθεί πάμε στο multimedia και στον φάκελο download θα μας έχει το αρχείο, κάνουμε εγκατάσταση και έτοιμο. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή είναι αυτή που έχει ήδη η τηλεόραση "τηλεχειριστήριο" για να έχουμε το κινητό σαν mouse και πληκτρολόγιο.

Το μόνο θέμα είναι με το τηλεκοντρόλ για να χειριστείς το μενού στο netflix πρέπει να πατήσεις το κουμπί mouse πρώτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...