kover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 σήμερα είδα ότι στο wallet υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις το όχημα σου και εκεί εμφανίζονται τα τέλη - κτεο - ασφάλεια - άδεια κυκλοφορίας. αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα κουβαλάω μαζί μου σε χαρτιά;
giwrgostr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Προς το παρόν νομίζω χρειάζεται, αλλά σύντομα δεν θα χρειάζεται. Περιμένουν τα στοιχεία να γίνουν διαθέσιμα στις ελεγκτικές αρχές μέσω της πλατφόρμας AuditCar
gogolanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Πολύ ωραίο! Ειδικά αν έχεις πανω απο ενα όχημα βολεύει να τα έχεις ολα μαζεμενα! Παντως υπάρχει κωδικος qr για το καθε οχημα για να μπορεί να το σκαναρει οποιος κάνει έλεγχο, οπότε θελω να πιστεύω οτι και σε ενα ενδεχόμενο έλεγχο δεν θα έχει κάποιος ουσιαστικό πρόβλημα... εδω ενα συντομο βίντεο με οδηγίες για όποιον θέλει να το κάνει: https://youtu.be/urio-2wSAgE
W_anakin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Παιδιά ενώ έχω πληρώσει από τις 26 Ιανουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται ότι τα έχω πληρώσει!
georgiouu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, W_anakin είπε Παιδιά ενώ έχω πληρώσει από τις 26 Ιανουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται ότι τα έχω πληρώσει! κανε καταργηση του οχηματος (δεν θυμαμαι την ακριβη ορολογια) και ξανα προσθηκη 1
Raki-meze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, W_anakin είπε Παιδιά ενώ έχω πληρώσει από τις 26 Ιανουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται ότι τα έχω πληρώσει! Πατάς στις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, σου βγάζει επιλογή Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου και έπειτα το ξανά προσθέτεις. 1
W_anakin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις 2/2/2024 στις 10:17 ΜΜ, Raki-meze είπε Πατάς στις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, σου βγάζει επιλογή Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου και έπειτα το ξανά προσθέτεις. Ευχαριστώ πολύ, μου δούλεψε ακριβώς όπως το γράφεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Έχετε υπόψη ότι ακόμα δεν δέχονται επίσημα άδεια από το wallet ειδικά αν πέσεις σε κάνα βαρεμένο έχει δικαίωμα να σε γράψει ότι δεν έχεις τα χαρτιά μαζί σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα