Προς το περιεχόμενο

gov.gr wallet myauto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα είδα ότι στο wallet υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις το όχημα σου και εκεί εμφανίζονται τα τέλη - κτεο - ασφάλεια - άδεια κυκλοφορίας. αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα κουβαλάω μαζί μου σε χαρτιά;

Δημοσ.

Προς το παρόν νομίζω χρειάζεται, αλλά σύντομα δεν θα χρειάζεται. Περιμένουν τα στοιχεία να γίνουν διαθέσιμα στις ελεγκτικές αρχές μέσω της πλατφόρμας AuditCar

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίο! Ειδικά αν έχεις πανω απο ενα όχημα βολεύει να τα έχεις ολα μαζεμενα! Παντως υπάρχει κωδικος qr για το καθε οχημα για να μπορεί να το σκαναρει οποιος κάνει έλεγχο, οπότε θελω να πιστεύω οτι και σε ενα ενδεχόμενο έλεγχο δεν θα έχει κάποιος ουσιαστικό πρόβλημα...  εδω ενα συντομο βίντεο με οδηγίες για όποιον θέλει να το κάνει: https://youtu.be/urio-2wSAgE

Δημοσ.

Παιδιά ενώ έχω πληρώσει από τις 26 Ιανουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται ότι τα έχω πληρώσει!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, W_anakin είπε

Παιδιά ενώ έχω πληρώσει από τις 26 Ιανουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται ότι τα έχω πληρώσει!

κανε καταργηση του οχηματος (δεν θυμαμαι την ακριβη ορολογια) και ξανα προσθηκη

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, W_anakin είπε

Πατάς στις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, σου βγάζει επιλογή Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου και έπειτα το ξανά προσθέτεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/2/2024 στις 10:17 ΜΜ, Raki-meze είπε

Πατάς στις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, σου βγάζει επιλογή Ανάκληση Ψηφιακού Εγγράφου και έπειτα το ξανά προσθέτεις. 

Ευχαριστώ πολύ, μου δούλεψε ακριβώς όπως το γράφεις.

• Moderators
Δημοσ.

Έχετε υπόψη ότι ακόμα δεν δέχονται επίσημα άδεια από το wallet ειδικά αν πέσεις σε κάνα βαρεμένο έχει δικαίωμα να σε γράψει ότι δεν έχεις τα χαρτιά μαζί σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...