11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 41 λεπτά πριν, 2MM είπε Για την ασφαλεια ναι . Αλλά για εμας, ειναι-δεν ειναι δηλωμενος ο οδηγος, το ιδιο δεν θα μας καλυψει ? ΝΑΙ αν ειναι πανω της ελαχιστης και κατω της μεγιστης ηλικίας 1
Seldon40 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Μια γνωμη θα θελα, για cosmoteinsurance, βαζω τα στοιχεια και μ βγαζει φθηνοτερη την Allianz. Εχει κανει κανενας ασφαλιστικο συμβολαιο απο την cosmotε; Μεχρι τωρα ακολουθουσα την κλασικη μεθοδο με ασφαλιστη, επειδη βλεπω οτι ειναι αισθητα φθηνοτερη η μεθοδος μεσω ιντερνετ σκεφτομαι να την ακολουθησω. Και καμια συμβουλη θα θελα στο τι να βαλω στην ασφαλεια; τα εβαλα ολα μου φαινοταν χρησιμα, φυσικες καταστροφες, οδικη βοηθεια, θραυση κρυσταλων, νομικη προστασια και προσωπικο ατυχημα. Ειναι κατι απο αυτα υπερβολικο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 23 ώρες πριν, Seldon40 είπε Μια γνωμη θα θελα, για cosmoteinsurance, βαζω τα στοιχεια και μ βγαζει φθηνοτερη την Allianz. Εχει κανει κανενας ασφαλιστικο συμβολαιο απο την cosmotε; Μεχρι τωρα ακολουθουσα την κλασικη μεθοδο με ασφαλιστη, επειδη βλεπω οτι ειναι αισθητα φθηνοτερη η μεθοδος μεσω ιντερνετ σκεφτομαι να την ακολουθησω. Και καμια συμβουλη θα θελα στο τι να βαλω στην ασφαλεια; τα εβαλα ολα μου φαινοταν χρησιμα, φυσικες καταστροφες, οδικη βοηθεια, θραυση κρυσταλων, νομικη προστασια και προσωπικο ατυχημα. Ειναι κατι απο αυτα υπερβολικο; Να βαλεις και καλυψη απο τη δικη σου ασφαλιστικη ακομα κα αν του αλλου δεν μετεχει σε φιλικο διακανονισμο σε περιπτωση ατυχηματος χωρις να ευθυνεσαι Πολυ μικρο το κοστος αλαλ χρησιμο Μια χαρα αυτα που εβαλες
mike15 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 9:25 ΜΜ, Seldon40 είπε Μια γνωμη θα θελα, για cosmoteinsurance, βαζω τα στοιχεια και μ βγαζει φθηνοτερη την Allianz. Εχει κανει κανενας ασφαλιστικο συμβολαιο απο την cosmotε; Μεχρι τωρα ακολουθουσα την κλασικη μεθοδο με ασφαλιστη, επειδη βλεπω οτι ειναι αισθητα φθηνοτερη η μεθοδος μεσω ιντερνετ σκεφτομαι να την ακολουθησω. Και καμια συμβουλη θα θελα στο τι να βαλω στην ασφαλεια; τα εβαλα ολα μου φαινοταν χρησιμα, φυσικες καταστροφες, οδικη βοηθεια, θραυση κρυσταλων, νομικη προστασια και προσωπικο ατυχημα. Ειναι κατι απο αυτα υπερβολικο; εχω εγω ,επελεξα την anytime μεσα απο την cosmoteinsurance και ειμαι ευχαριστημενος,σε οτι χρειαστηκα ειχα αμμεση και καλη εξυπηρετηση και απο τους 2. εαν εχεις και whats up την πρωτη φορα για anytime σου δινει με κωδικο απο deals for you 5% εκπτωση.αυτοι λενε οτι αυτη η εκπτωση σε ακολουθει και μετα αλλα δεν την εμφανιζουν καπου ωστε να την υπολογισεις οπως την πρωτη φορα που κανεις αυτο που εκανες ,δλδ. υπολογιζεις και μετα βαζεις την εκπτωση και φαινεται. Allianz online ουτε να το σκεφτεις,ειχα ασχημη εμπειρια,την χειροτερη,αγνοια και κυνηγι μαγισσων σε τηλεφωνικο κεντρο.αν θες Allianz μονο σε γραφειο αποκλειστικο συνεργατη για να μπορεις να βρισκεις καποιον με επωνυμο η' μεσω της ευρωπαικης πιστης που τωρα ανηκει σαυτην ,αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενος.σαυτην μπορεις και απευθειας.απλα απο τοτε που εξαγοραστηκε εχει τιμες γερμανιας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mike15 είπε εχω εγω ,επελεξα την anytime μεσα απο την cosmoteinsurance και ειμαι ευχαριστημενος,σε οτι χρειαστηκα ειχα αμμεση και καλη εξυπηρετηση και απο τους 2. εαν εχεις και whats up την πρωτη φορα για anytime σου δινει με κωδικο απο deals for you 5% εκπτωση.αυτοι λενε οτι αυτη η εκπτωση σε ακολουθει και μετα αλλα δεν την εμφανιζουν καπου ωστε να την υπολογισεις οπως την πρωτη φορα που κανεις αυτο που εκανες ,δλδ. υπολογιζεις και μετα βαζεις την εκπτωση και φαινεται. Allianz online ουτε να το σκεφτεις,ειχα ασχημη εμπειρια,την χειροτερη,αγνοια και κυνηγι μαγισσων σε τηλεφωνικο κεντρο.αν θες Allianz μονο σε γραφειο αποκλειστικο συνεργατη για να μπορεις να βρισκεις καποιον με επωνυμο η' μεσω της ευρωπαικης πιστης που τωρα ανηκει σαυτην ,αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενος.σαυτην μπορεις και απευθειας.απλα απο τοτε που εξαγοραστηκε εχει τιμες γερμανιας. Κι εγω anytime εχω σε 4 αυτοκινητα της οικογενειας απο τη δικη της σελιδα Κανενα απολυτως προβλημα Να επιλεγξεις επισης και οδικη βοηθεια οχι μονο μετα απο τροχαιο αλλα και απο προβλημα εκκινησης του αυτοκινητου Ειναι ...στα ψιλα γραμματα . Την είχε πατήσει φίλος με anytime μέσω cosmote Οι όροι ασφάλισης της anytime δεν είναι ίδιοι πάντα ειδικά όταν η ασφάλιση γίνετε μέσω τρίτου. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Γιάννης Platano 1
mike15 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Κι εγω anytime εχω σε 4 αυτοκινητα της οικογενειας απο τη δικη της σελιδα Κανενα απολυτως προβλημα Να επιλεγξεις επισης και οδικη βοηθεια οχι μονο μετα απο τροχαιο αλλα και απο προβλημα εκκινησης του αυτοκινητου Ειναι ...στα ψιλα γραμματα . Την είχε πατήσει φίλος με anytime μέσω cosmote Οι όροι ασφάλισης της anytime δεν είναι ίδιοι πάντα ειδικά όταν η ασφάλιση γίνετε μέσω τρίτου. επειδη οταν εκανα τον πρωτο χρονο την ασφαλιση μου εκει ,ετυχε να αντιληφθω ενα κενο στην εξηγηση μια καλυψης ,δεν θυμαμαι ποιας,προερχομενος απο ευρωπαικη πιστη που το εξηγουσε αναλυτικα,τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο,τι καλυψεις εχει η anytime τις ιδιες προσφερουμε και εμεις αφου ειναι μεταφορα απο την ιδια την εταιρεια. επειδη και εγω ημουν καχυποπτος,με την cosmote και την νοοτροπια της,τους εβαλα να μου το προσθεσουν αναλυτικα αφου καλεσα πρωτα την anytime για να το επιβεβαιωσω.αρα αυτο που λες τουλαχιστον σε εμενα δεν ισχυει γιατι το εψαξα ,πολυ λεπτομερως και απο τις 2 πλευρες.ο λογος που το εκανε μεσω cosmote ειναι λογω καλυτερης τιμης με εκπτωση.ακομα και τωρα βλεπω οτι ειναι πιο φθηνα απο το αν παω κατευθειαν στην anytime. Αναφορά σε κείμενο Γενικοί όροι κάλυψης Άρθρο 1 | Τι παρέχεται με την κάλυψη Οδικής Βοήθειας; Με την κάλυψη παρέχονται υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας στο ασφαλισμένο όχημα, σε περίπτωση ακινητοποίησής του από αιφνίδια βλάβη. και η μη εκκινηση ειναι αφινιδια βλαβη Επεξ/σία 8 Ιουνίου από mike15
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 16 ώρες πριν, mike15 είπε επειδη οταν εκανα τον πρωτο χρονο την ασφαλιση μου εκει ,ετυχε να αντιληφθω ενα κενο στην εξηγηση μια καλυψης ,δεν θυμαμαι ποιας,προερχομενος απο ευρωπαικη πιστη που το εξηγουσε αναλυτικα,τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι ο,τι καλυψεις εχει η anytime τις ιδιες προσφερουμε και εμεις αφου ειναι μεταφορα απο την ιδια την εταιρεια. επειδη και εγω ημουν καχυποπτος,με την cosmote και την νοοτροπια της,τους εβαλα να μου το προσθεσουν αναλυτικα αφου καλεσα πρωτα την anytime για να το επιβεβαιωσω.αρα αυτο που λες τουλαχιστον σε εμενα δεν ισχυει γιατι το εψαξα ,πολυ λεπτομερως και απο τις 2 πλευρες.ο λογος που το εκανε μεσω cosmote ειναι λογω καλυτερης τιμης με εκπτωση.ακομα και τωρα βλεπω οτι ειναι πιο φθηνα απο το αν παω κατευθειαν στην anytime. και η μη εκκινηση ειναι αφινιδια βλαβη Δεν είπα ότι όλα είναι μαύρα αλλά κάποια πράγματα θέλουν προσοχή και διευκρίνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα