Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Έχω το εξής πρόβλημα.

Έπεσε το "μέταλλο" της κουρτίνας πάνω ακριβώς στο πορσελάνινο καπάκι από το καζανάκι...το καπάκι έσπασε, αλλά δεν έφυγε κομμάτι και αν τα ενώσω δεν φαίνεται καν η ρωγμή.

Ψάχνω ανταλλακτικό αλλά για τη συγκεκριμένη εταιρεία πωλείται μόνο ολόκληρο το καζανάκι! Υπάρχει τρόπος να κολλήσει το ήδη υπάρχον; Ή να το πάω κάπου να το επισκευάσουν;

Επεξ/σία από pink_glitter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/24062708/Turbo-Fix-Sfragistiki-Silikoni-Diafani-290ml-98445.html

υπαρχουν παντου σε ολα τα χρωματοπωλεια οχι μονο σκρουτζ παρομοιες κολλες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η ιδια μαρκα

Επεξ/σία από georgiouu
  • Thanks 2
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ψάχνεις κόλλα να κολλήσεις την πορσελάνη;

Ψάχνω οποιαδήποτε λύση για να το επιδιόρθωσω χωρίς να αλλάξω όλο το καζανάκι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pink_glitter είπε

Ψάχνω οποιαδήποτε λύση για να το επιδιόρθωσω χωρίς να αλλάξω όλο το καζανάκι 

Κόλλησέ το, πιστεύω ότι θα κρατήσει. Αν έβγαζες και καμία φωτό θα ήταν καλύτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά το καπάκι έχει σπάσει σε δύο κομμάτια, τα οποία αν ενώσω με παααρα πολλή δυσκολία φαίνεται η ρωγμή.

Έχετε υπόψιν αν υπάρχουν καταστήματα που επισκευάζουν τέτοια είδη; Διότι τα χέρια μου δεν πιάνουν και πάρα πολύ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάτι, αλλά πόσο δύσκολο είναι να απλώσεις κόλλα ανάμεσα και να τα πατήσεις; όταν στεγνώσει καθαρίζεις με ένα ξυραφάκι/φαλτσέτα

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να πιανουν ιδιαιτερα τα χερια σου

θα βαλεις την κολλα που σου προτεινα και στα δυο κομματια κατα μηκος του σπασιματος

θα ενωσεις τα δυο κομματια και θα πρεπει να βρεις τροπο να παραμεινουν σφιχτα ενωμενα καποιες ωρες,ενα βραδυ,μεχρι να στιγνωσει η κολλα το πρωι θα ειναι ετοιμο

ενας ευκολος τροπος για να συμπιεσεις τα δυο κομματια για να παραμεινουν σφιχτα ενωμενα μεχρι να στεγνωσει η κολλα ειναι να το στριμωξεις στον τοιχο με ενα βαρυ αντικειμενο πχ τραπεζι (βαλε και κανα χαρτι απο κατω μην σου τρεξει η κολλα στο πατωμα)

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

Εχω όμως αγχωθει με το καπάκι όμως, διότι το σπίτι το νοικιάζω και δεν θέλω να αφήσω ζημιές όταν φύγω...

Δηλαδή ένα πρόχειρα κολλημένο καπάκι δεν είναι ζημιά που έχεις προσπαθήσει να αποκρύψεις επιμελώς; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ανέφερες αν υπάρχουν επαγγελματίες που να το κάνουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις την πορσελάνη και να είναι όπως ήταν πριν. Πάντα θα είναι αδύνατο το σημείο αυτό και την επόμενη φορά που κάποιος ανυποψίαστος θα σηκώσει το καπάκι πιθανότατα θα ανοίξει πάλι . 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GR77-S είπε

Δηλαδή ένα πρόχειρα κολλημένο καπάκι δεν είναι ζημιά που έχεις προσπαθήσει να αποκρύψεις επιμελώς; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ανέφερες αν υπάρχουν επαγγελματίες που να το κάνουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις την πορσελάνη και να είναι όπως ήταν πριν. Πάντα θα είναι αδύνατο το σημείο αυτό και την επόμενη φορά που κάποιος ανυποψίαστος θα σηκώσει το καπάκι πιθανότατα θα ανοίξει πάλι . 

Ναι το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να βρω κάποιον επαγγελματία να το κάνει, ή να μπορέσω με κάποιον τρόπο να αντικαταστήσω το καπάκι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω ψάξει και δεν βρήκα καπάκι για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχει η δυνατότητα να το βρω κάπως αλλιώς; Ή πρέπει να αντικαταστήσω όλο το καζανάκι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pink_glitter είπε

Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω ψάξει και δεν βρήκα καπάκι για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχει η δυνατότητα να το βρω κάπως αλλιώς; Ή πρέπει να αντικαταστήσω όλο το καζανάκι; 

Δεν έχεις αναφέρει μάρκα, ούτε φωτό θες να ανεβάσεις για να δούμε το σχέδιο. Οπότε πως να ξέρουμε?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, pink_glitter είπε

Ναι το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να βρω κάποιον επαγγελματία να το κάνει, ή να μπορέσω με κάποιον τρόπο να αντικαταστήσω το καπάκι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω ψάξει και δεν βρήκα καπάκι για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχει η δυνατότητα να το βρω κάπως αλλιώς; Ή πρέπει να αντικαταστήσω όλο το καζανάκι; 

Πάντως η πορσελάνη δεν κολλάει.. Ανταλλακτικό δύσκολο να βρεθεί.. Μόνο αν θα πας στην εταιρεία που το φτιάχνει.. Και αν υπάρχουν.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...