filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, doomnx είπε Γράφε με μικρά. Και σου ξαναλέω ότι οι εξωτερικές σφραγίδες είναι συχνά παραβιασμένες και απούσες και πολλές φορές λείπουν και τα καπάκια. Και εγω σου λεω οτι δεν με νοιαζει.Ο νηματοθετης ΔΕΝ ειπε οτι εχει παραβιασμενο ρολοι.Τωρα γενικα και αοριστα τι γινεται ειναι ασχετο.Και εγω εχω δει εξωγήινο..... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, filipprin είπε Και εγω σου λεω οτι δεν με νοιαζει.Ο νηματοθετης ΔΕΝ ειπε οτι εχει παραβιασμενο ρολοι Εδώ δεν ξέρει ποια είναι η φάση θα ξέρει αν είναι παραβιασμένο το ρολόι του; Άσε μας ρε φίλε 🤣
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, doomnx είπε Άσε που μπορείς μετά τη δουλειά απλά να την ξαναβάλεις στη θέση της να φαίνεται σαν μη παραβιασμένη. Εμ ετσι πες να καταλαβουμε....
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Just now, doomnx said: Εδώ δεν ξέρει ποια είναι η φάση θα ξέρει αν είναι παραβιασμένο το ρολόι του; Άσε μας ρε φίλε 🤣 Ξέρει ωρέ, αφού μόλις άκουσε για φάση ρώτησε αν μπήκε γκολ 😜
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, doomnx είπε Εδώ δεν ξέρει ποια είναι η φάση θα ξέρει αν είναι παραβιασμένο το ρολόι του; Άσε μας ρε φίλε 🤣 θα μαθει και την φαση και το παραβιασμενο ρολοοι .Ευκολο ειναι Ερωτηση Στις 16/1/2024 στις 5:39 ΜΜ, megapaixtaras είπε μπορει καποιος να κλεψει ρευμα απο την χελωνα μου με καποιο τροπο? Απαντηση Μπορει αλλα θα υπηρχε ορατη παραβιαση του καπακιου του ρολογιου και σπασιμο της σφραγιδας που το προστατευει.Με λιγα λογια μπορει αλλα η παραβιαση θα ηταν ορατη και μονιμη.Θα εβλεπες σπασμενη σφραγιδα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από filipprin 1
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Ούτε ορατή ούτε μόνιμη μπορεί να είναι. Κόβει την αλυσίδα (αν υπάρχει), ανοίγει, φορτίζει το πατίνι, κλείνει και βάζει πάλι την αλυσίδα εντέχνως (ίσως τη δένει κιόλας) να μη φαίνεται ότι έχει αγγιχτεί ποτέ.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, doomnx είπε Ούτε ορατή ούτε μόνιμη μπορεί να είναι. Κόβει την αλυσίδα (αν υπάρχει), ανοίγει, φορτίζει το πατίνι, κλείνει και βάζει πάλι την αλυσίδα εντέχνως (ίσως τη δένει κιόλας) να μη φαίνεται ότι έχει αγγιχτεί ποτέ. Αλυσίδα;
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Just now, Ukforthemoment said: Αλυσίδα; Σύρμα. Μερικά είναι στριφτά και μοιάζουν με αλυσίδα: 2
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αλυσίδα; Spoiler
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σύρμα. Μερικά είναι στριφτά και μοιάζουν με αλυσίδα: Σύρμα ναί.Αλυσίδα δεν έχω δει 2 λεπτά πριν, doomnx είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σου μοιάζει με αλυσίδα αυτο; Σύρμα είναι.
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σου μοιάζει με αλυσίδα αυτο; Σύρμα είναι.
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) συρμα ειναι ρεεεεεε..........Και η σφραγιδα ειναι πλεων διαφανη και φαίνεται αν μεσα ειναι στριμενο η απλα χωμενο.Ασε που η δειτζιδες δεν ειναι κοροιδα και την τραβανε για να δουνε αν την έχεις παραβιασει........ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μιλάμε για το εξωτερικό καπάκι. Δεκάρα δε δίνουν για το εξωτερικό.
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εχει ενα μικρο προστιματακι και αν γουσταρουν σου περνούν και τον εσωτερικο για ελενχο εχει δεν εχει παραβιασμενη σφραγιδα.Γιατι απλα μπορουν και θελουν να σου κοψουν τον κολο.Ο καθενας που πειραζει σφραγιδες περνει τα ρισκα του.... Αν δε διπιστωσει κάποιος οτι εχει σπασει η εξωτερικη να ειδοποίηση απο μόνος του να την αλλαξουν για να αποφυγει ντραβαλα......Έρθουν δεν ερθουν οποτε και αν ερθουν. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Ναι, ΟΚ, το σωστό αυτό είναι, αλλά κανείς δεν τρώει πρόστιμο για την εξωτερική σφραγίδα. Next.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα