Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κάτσε ρε φίλε, και αν πρέπει να βγάλω την ασφάλεια για να κάνει εργασίες ο ηλεκτρολόγος μου; Θα μου κόψεις πρόστιμο; Έλα πέρασέ μου καινούργιο μετρητή με μικροαυτόματο εξωτερικά προσβάσιμο αν είναι. Ααα δε συμφέρει τώρα; Τουμπεκί τότε, ανοιγοκλείνω τη χελώνα όποτε θέλω 🙃

Καλημέρα.. Απαγορεύεται να ανοίξει η παροχή.. Σε κομμένη σφραγίδα έχει 15.00 Ευρω πρόστιμο από τον Δεδδηε.. Και μπορεί να δει αν έχει υπάρξει παρέμβαση εσωτερικά.. 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Απαγορεύεται να ανοίξει η παροχή.. Σε κομμένη σφραγίδα έχει 15.00 Ευρω πρόστιμο από τον Δεδδηε.. Και μπορεί να δει αν έχει υπάρξει παρέμβαση εσωτερικά.. 

Τώρα τι να σας πω. Στα χαρτιά μπορεί να υπάρχει αυτό το 15άρι. Στην πράξη όταν τους πάρεις τηλέφωνο για να μη στείλουν συνεργείο θα σου πουν να ανοίξεις τη χελώνα και να γυρίσεις το μικροαυτόματο. 

Δημοσ.
Στις 18/1/2024 στις 9:49 ΜΜ, filipprin είπε

Δεν μπορει,αλλα παρε τηλ το δεδηε να ερθει να το φτιαξει.ΑΝ και οποτε.........

ηρθαν και το ειδαν οταν εβαλαν σφραγιδα,το ειδαν,αλλα δεν εκαναν κατι,ουτε καν με πληροφορησαν,προειδοποιησαν..συνηθως αν ειδοποιεις το δημοσιο για κατι που χαλασε βρισκεις και τον μπελλα σου.μπορει να ζητησουν και χρεωση.και εγω δεν ξερω πως ανοιξε απο κατω το κουτι καθως δεν ασχοληθηκα ποτε .παλαιοτερα δεν πηγαινα εκει,δεν υπηρχε λογος. αυτο κανονικα καινουριο,ειναι κολλημενο και δεν ανοιγει? πλαστικο ειναι.και αν θελει ο δεδηε να κανει καποια εργασια το ανοιγει και το ξανακολλαει? 

ειχα βρει 2 τεχνικους στον δρομο οταν εκανα βολτα.τους το ειπα και ρωτησα και τι πρεπει να κανω.και μου ειπαν βαλε λουκετο απο πανω.και λεω απο κατω που ειναι ανοιχτο? δεν ειπαν να ερθουμε να το δουμε.οποτε καταλαβες.σιγα μην ερθουν για ενα απο τα χιλιαδες ξεκαρφαλωμενα κουτια.

Στις 19/1/2024 στις 7:25 ΜΜ, doomnx είπε

Τώρα τι να σας πω. Στα χαρτιά μπορεί να υπάρχει αυτό το 15άρι. Στην πράξη όταν τους πάρεις τηλέφωνο για να μη στείλουν συνεργείο θα σου πουν να ανοίξεις τη χελώνα και να γυρίσεις το μικροαυτόματο. 

παλαιοτερα το γινοταν αυτο,αληθεια ειναι.

Στις 19/1/2024 στις 1:55 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Next step να βαλει ο δεδδηε αλυσίδες λουκέτα στους μετρητές 😂

δεν ξερω τι θα κανει αλλα ειναι απαραδεκτο και αυτα και τα ρολογια του νερου να ειναι ιδιωτικα μεν αλλα και εκτεθειμενα στον οποιοδηποτε που θελει να κανει ζημια.θα επρεπε να βρισκονται στον ιδιωτικο χωρο μας και η μετρηση να γινεται εξ αποστασεως,ηλεκτρονικα καπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...