Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,δεν ξέρω αν δεν αφορά το site αλλά είδα κ άλλες αναρτήσεις. Ήθελα να ρωτήσω βγήκα με επαπειλουμενη στις 18 Ιουλίου 2022, το Νοέμβρη 2022 βγήκα σε κανονική άδεια πριν γεννήσω και από τον Απρίλη 2023 στην 9μηνη που τελείωσε 23/12/ 2023. Όπου έκανα και οικειοθελης αποχώρηση. Δικαιούμαι δώρο Χριστουγέννων από τον εργοδότη μου και κάποιο άλλο επίδομα. Από ότι έχω καταλάβει τις ημέρες άδειας τις είχα πάρει όλες.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γ το χρόνο σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eligolandi είπε

Καλησπέρα σας,δεν ξέρω αν δεν αφορά το site αλλά είδα κ άλλες αναρτήσεις. Ήθελα να ρωτήσω βγήκα με επαπειλουμενη στις 18 Ιουλίου 2022, το Νοέμβρη 2022 βγήκα σε κανονική άδεια πριν γεννήσω και από τον Απρίλη 2023 στην 9μηνη που τελείωσε 23/12/ 2023. Όπου έκανα και οικειοθελης αποχώρηση. Δικαιούμαι δώρο Χριστουγέννων από τον εργοδότη μου και κάποιο άλλο επίδομα. Από ότι έχω καταλάβει τις ημέρες άδειας τις είχα πάρει όλες.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γ το χρόνο σας.

Αν δικαιουσαι δεν θα έπρεπε να την έχεις πληρωθεί ήδη;Πληρώθηκες κάτι όταν παραιτήθηκες;

Δημοσ.

Όχι τίποτα!ορθ έχω πάρει από οοεδ κ ικα .γ αυτό ρωτάω αλλά φαντάζομαι υπάρχει πρόστιμο αν έπρεπε ν μ τα βάλει σωστα;

Μόλις τώρα, Eligolandi είπε

Όχι τίποτα!ορθ έχω πάρει από οοεδ κ ικα .γ αυτό ρωτάω αλλά φαντάζομαι υπάρχει πρόστιμο αν έπρεπε ν μ τα βάλει σωστα;

Διάβασα ότι δωρα κ τέτοια καλύπτει ο οαεδ αλλά αλλού λέει ότι δίνει κ ο εργοδότης αλλά γενικά έχω μπερδευτεί γ το τι δικαιούμαι. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...