Προς το περιεχόμενο

zyxel πρόβλημα με tv box


ehemythos68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! 

 Έχω το zyxel της nova και τις προηγούμενες μέρες αγόρασα ένα tv box  το οποίο δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με το ρούτερ. Θέμα με το μποξάκι δεν παίζει γιατί το έχω δοκιμάσει σε 3 άλλα σπίτια και δουλεύει άψογα. Στο σπίτι μου έχω δοκιμάσει  με τους εξής τρόπους: 1. μέσω wifi, 2. με καλώδιο ethernet, 3. αλλάζοντας τα κανάλια στο ρούτερ, 4. και μέσω 2,4 g και 5g , 5. μέσω hotspot του ρούτερ (όχι κάποιου κινητού γιατί από αυτό μπαίνει επίσης)

Σε επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα , μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο box και όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να παίζει σε όλα τα άλλα μέρη που το έχω δοκιμάσει  και μόνο στο σπίτι δεν παίζει αφού είναι ελαττωματικό; Μάλιστα ο τεχνικός αγνοούσε ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με hotspot από το ρούτερ επιμένοντας ότι αυτό γίνεται μόνο με κινητά!  Παρεμπιπτόντως στην περίπτωση με το hotspot διαπίστωσα με εκπληξη ότι η ταχύτητα κατέβαινε από 95 mbps σε 9 !   Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Στο μεταξύ είμαι και στη φάση που πάω για αναβάθμιση μέσω οπτικής ίνας πάλι της nova......

Επεξ/σία από ehemythos68
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, θα πρέπει να βρούμε που εντοπίζεται το πρόβλημα. Το TV BOX βγάζει κάποιο σφάλμα;

Αφού υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το TV BOX με τον router με καλώδιο (ethernet), έστω και προσωρινά, τότε δες αν το TV BOX παίρνει IP από τον DHCP του router. Αυτό φαντάζομαι θα μπορείς να το ελέγξεις και από το TV BOX, αλλά σίγουρα μπορείς από τον router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...