Προς το περιεχόμενο

Η NOVA άρχισε να μας κλέβει τα λεφτά από το υπόλοιπο;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι περίεργο συνέβει με το καρτοκινητό NOVA που έχω και θέλω να το μοιραστώ με σας μήπως συνέβει και σε άλλον..

16/01/2024 πριν σχεδόν μία εβδομάδα δηλαδή έβαλα κάρτα 8€, δεν θα έβαζα αλλά έβαλα λόγω του ότι 17/01/2024 σύμφωνα με την νέα πολιτική τους δεν θα μπορούσες να βάλεις πια 8€ αλλά από 13€ και πάνω, 8€ μόνο από κατάστημα NOVA.

Tο πακέτο που είχα (400' προς όλους) έληξε 21/01/2024 και ήμουν με τα 20 λεπτά προς όλους από το "LOG n WIN" που μπορείς να τα παίρνεις κάθε εβδομάδα από το app και με 400MBytes ίντερνετ από το "TAP & GET IT" που τα πήρα από το app όταν έβαλα κάρτα (16/01/2024)..

Μπαίνω 21/01/2024 στον λογαριασμό μου να επαληθεύσω ότι όντως έληξε το πακέτο και βλέπω από 7,98€ που είχα έγιναν 5,98€ ! 2€ πήγαν περίπατο.. τηλέφωνο δεν πήρα 20' προς όλους είχα ακόμα, πακέτο ίντερνετ είχα (από 16/01/2024) από τα 400MB που μπήκαν από το "TAP & GET IT" όταν έβαλα κάρτα, SMS δεν έστειλα τι έγινε;

Το περίεργο; από το πουθενά μπήκαν 1024MB (εικόνα - το 31.12.9999 που γράφει στην λήξη του το έχω ξαναδεί το βγάζει όταν χρεώνεσαι έξτρα ιντερνετ) και άντε μπήκαν, αφού είχα ήδη πακέτο ίντερνετ (400MB για 30 μέρες) γιατί μπήκαν; Μόνο αυτό έχει λογική να έγινε γιατί απ' ότι θυμάμαι νομίζω αν δεν έχεις ίντερνετ και ανοίξεις σε χρεώνει 2€ για 1GB.

Έχουν κάποιο λάθος (bug) στο σύστημά τους άραγε; Πρόσεξα ότι τα MB μειώνονται διαφορετικά από τα 2 πακέτα λες και κάποια πράγματα στο ίντερνετ δεν καλύπτονται από το bonus που είχα από το "TAP & GET IT" και μειώνει από το έξτρα πακέτο που με χρέωσε, ένα περίεργο πράγμα (Ελλάδα είμαι δεν πήγα εξωτερικό το λέω για την "Περιαγωγή").

Γενικά πως μπορείς να τους εμπιστευτείς και να έχεις λεφτά μέσα; Ανοίγεις ίντερνετ ενώ έχεις ήδη πακέτο ίντερνετ και αυτοί σε χρεώνουν έξτρα;

Πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο και σκέφτομαι μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα (ποιος ξέρει τι μαλ... κάνουν) γιατί τάχα 17/01/2024 θα είχε ελάχιστη ανανέωση 13€ αλλά ακόμα και σήμερα 22/01/2024 δεν το άλλαξαν και μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ποσό και αυτό με τα -2€ έτυχε αυτή την περίοδο , εταιρία που μπορείς να εμπιστευτείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου καταρχάς να πω ότι δεν είναι διόλου απίθανο να παίζουν @@κίες με το f2g.

Παράδειγμα: στο παλιό f2g έχεις 2' ομιλίας που σου απομένουν από το Log in and win πακέτο. Συχνό φαινόμενο διότι αν κάνεις 6 κλήσεις ελάχιστης διάρκειας 3 λεπτών θα σου μείνουν 20 - 18 = 2'

Ε, αν κάνεις μια ακόμα κλήση θα χρεωθείς από το υπόλοιπό σου. Ελάχιστη χρέωση εξακολουθούν να είναι τα 3' οπότε μετράνε το 1' που δεν διαθέτεις ως επιπλέον κόστος.

Σχετικά με αυτό που λες. Έχω την εντύπωση ότι και εμένα μου είχαν "φάει" 1-2 ευρώ πριν από αρκετό καιρό. Στοιχεία δεν έχω διότι δεν είχα καταγράψει κάπου το ακριβές μου υπόλοιπο. Αλλά θυμάμαι ότι όταν είχα ανανεώσει είχα αρκετά λεφτά για ενεργοποιήση ενός πακέτου, και όταν αργότερα (10-15 μέρες μετά) πήγα να το ενεργοποιήσω, για λίγα λεπτά του ευρώ δεν μου έφταναν. Η τιμή του πακέτου δεν είχε αλλάξει. Είχα πακέτα ιντερνετ και τηλεφωνίας άρα δεν παίζει να είχα χρεωθεί λόγω λάθους μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα καθόλου αλλά από τότε καταγράφω το ακριβές υπόλοιπο όταν ανανεώνω για να είμαι σίγουρος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...