what30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα Έχω ένα παλιό πικαπ και θα ήθελα να το επισκευάσω για να ακούω δίσκους βινυλίου. Το θέμα είναι οτι πια δεν έχω ιδέα αν έχει μείνει κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά. Αν γνωρίζετε κάπου να μπορώ να το παω στα Δυτικά Προάστεια θα χαρώ να με ενημερώσετε
haris_216 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάτι. Εκείνο όμως που ξέρω είναι ότι το "παλιό" δεν λέει κάτι και για διαφορετικά μοντέλα (σαν εταιρία ή χρονολογία) υπάρχουν διαφορετικοί τεχνίτες που θα ασχοληθούν. Πχ άλλος τεχνίτης (ή και ερασιτέχνης) θα έχει τις γνώσεις για να αναλάβει ένα teppaz της δεκαετίας 50-60 και άλλος με b&o δεκαετίας 70-80. Θεωρώ ότι αν γίνεις πιο συγκεκριμένος για το τι έχεις και τη βλάβη παρουσιάζει (δεν δουλεύει καθόλου, δεν έχει σωστές στροφές, χρειάζεται αλλαγή βελόνας, κλπ) αυξάνεις τις πιθανότητες (σωστής) απάντησης/πρότασης Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2024 από haris_216 1
elgol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Παρε τηλ στην east electronics να σε κατατοπισουν μπορεις να το στειλεις 1
villasg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 εδω ειναι μαζεμενοι πολλοι μαστορες , ρωτα και βρες εναν παλιο να σε φτιαξει https://www.facebook.com/groups/2611707132417783
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα