Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με YouTube / Twitch mirroring!


sp3cial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! Έχω το iPhone 13 στη τελευταία του αναβάθμιση και χρησιμοποιω πολύ το YouTube και το Twitch. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνουν mirroring! Θα πω ξεχωριστά και για τις δυο εφαρμογές. 

Άνοιγα τη τηλεόραση, έβαζα το YouTube εκεί και μετά άνοιγα την εφαρμογή στο κινητό. Πατούσα το κουμπί mirroring, την έβρισκε στη λίστα και συνδεόταν αμέσως! Τώρα και ΑΝ δουλέψει κάνω το εξής. Ανοίγω την εφαρμογή στη τηλεόραση, μετά ανοίγω το YouTube και περιμένω ΑΝ εμφανιστεί, η επιλογή «Σύνδεση»… Δεν δουλεύει πάντα και έχει καταντησει κουραστικό! 
Τώρα στο twitch, δεν βλέπει ούτε για αστείο τις δυο τηλεοράσεις που έχω στο σπιτι..  βγάζει ότι δεν υπάρχουν συνδεδεμένες συσκευές. Όλες οι συσκευές είναι στο ίδιο δίκτυο! 
 
Μπορειτε να μου προτείνετε λύσεις/πειραματα να δοκιμάσω…; Μήνες τρέχει αυτό το πρόβλημα. Μην μου πείτε για AirPlay γιατί εκεί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το CC (υπότιτλους). 

Αξίζει μάλλον να αναφέρω ότι δεν είχαμε Internet από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο (βλάβη). Ίσως κάτι να επηρέασε το δίκτυο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...