Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

εχετε να προτεινετε καποιο καλο κολλυριο φυσικο για τα μάτια μετα απο πολυωρη εργασια στο pc στη φαση που πριζονται και στεγνονουν τα ματια?

Χρησιμοποιουσα το Himalaya - Opthacare αλλα δεν υπαρχει πια στην αγορα.

Καποια προταση καλη που να ξεκουραζει-ξεπριζει-ξεκοκκινιζει τα ματια, ειδα οτι υπαρχει και κολλυριο με υαλουρονικο οξυ, το εχει δοκιμασει κανεις;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Tablet είπε

Καλησπέρα σε όλους,

εχετε να προτεινετε καποιο καλο κολλυριο φυσικο για τα μάτια μετα απο πολυωρη εργασια στο pc στη φαση που πριζονται και στεγνονουν τα ματια?

Χρησιμοποιουσα το Himalaya - Opthacare αλλα δεν υπαρχει πια στην αγορα.

Καποια προταση καλη που να ξεκουραζει-ξεπριζει-ξεκοκκινιζει τα ματια, ειδα οτι υπαρχει και κολλυριο με υαλουρονικο οξυ, το εχει δοκιμασει κανεις;

Artelac complete drops...Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα το καλοκαίρι Bepanthene Eye Drops που έχουν και υαλουρονικό οξύ και ήταν μια χαρά. Τώρα χειμώνα βάζω προληπτικά κυρίως κάθε βράδυ ή κάπου κάπου. Δοκίμασε κάποιο και αν δεις ότι σου κάνει δουλειά το κρατάς.

Δημοσ.

Εμένα το κολλύριο με βόλευε καλύτερα από τις αμπούλες αλλά δοκίμασε και βλέπεις, διάβασε κριτικές και πάρε κάποιο. Αν έχεις και κανα γνωστό φαρμακοποιό/γιατρό μπορείς να τον συμβουλευτείς.

Δημοσ.

Βλεπω αυτες εχουν περισσοτερο υαλουρονικο οξυ.. Εινια καλυτερα το 0,4 απο 0,15 που εχουν οι αλλες; Δεν ξερω τι κανει το υαλουρονικο στα μιατια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, killer_instinct είπε

Εμένα οφθαλμίατροι μου έχουν προτείνει αυτά: https://www.skroutz.gr/s/7092188/Maxyn-Hye-Ofthalmikes-Stagones-me-Yalouroniko-Oxy-20x0-5ml.html

Ειναι πολυ καλό αλλά δύσκολο  στην χρήση ενώ λόγω της κατασκευης του φιαλιδίου πολλές σταγόνες πάνε χαμένες 

Εγώ βάζω αυτό (μετά από πρόσφατη επέμβαση διόρθωσης μυωπίας και αστιγματισμού)  και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δυστυχώς τα καλά κολλύρια ειναι ακριβά

https://www.skroutz.gr/s/7224194/Thea-Pharma-Hellas-Thealoz-Duo-Ofthalmikes-Stagones-me-Yalouroniko-Oxy-gia-Xirofthalmia-10ml.html

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.

Artelac, καλό, σχεδόν όσο το thealoz,    μετά με υαλουρονικό έχει και το novax pharma visionlux duo που είναι δυο μπουκαλάκια των 10Ml σε λογική τιμή

Βολεύουν και οι αμπούλες,  αν και χάνεις κάποιες σταγόνες, βάζεις λιγότερο απο ότι με το μπουκαλάκι με αποτέλεσμα να κρατάνε αρκετά.

Δημοσ.

Το καλύτερο μάλλον είναι το Thealoz Duo.

Η πολλές ώρες στην οθόνη στεγνώνουν το μάτι επειδή δεν ανοιγοκλείνει συχνά οπότε θέλει κάτι για να λιπανθεί.

Μια επίσκεψη σε οφθαλμίατρο βέβαια δεν θα έκανε κακό. Μπορεί από την ταλαιπωρία να την έχει ακούσει το μάτι και να έχει και τίποτα άλλο πλέον εκτός από ξηροφθαλμία.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Μια επίσκεψη σε οφθαλμίατρο βέβαια δεν θα έκανε κακό. Μπορεί από την ταλαιπωρία να την έχει ακούσει το μάτι και να έχει και τίποτα άλλο πλέον εκτός από ξηροφθαλμία.

Ακριβώς αυτό , αν δεν το έχεις κάνει ακόμη να το κάνεις.Ένας καλός έλεγχος είναι απαραίτητος αν πρήζονται όπως λες. Με τα μάτια δεν παίζουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...