Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Viber


gotheron2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην ομαδα εχω ενα θεμα με την εφαρμογη στον υπολογιστη με το viber ,οταν κανω εγκατασταση το viber στον υπολογιστη μου και του κανω επανακινηση και ξανα μπαινω στα windows χρειαζεται να το ξανα κανω εγκατασταση το viber.Δεν εχω παρατηρησει να το εχω και με αλλες εφαρμογες,οποιαδηποτε ιδεα και λυση του προβληματος δεκτη.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουσιαστικα το κανω install μεσω το admin domain και μετα που παω στο χρηστη υπαρχει,αλλα οταν του κανω restart ξανα μπαινω στο χρηστη και δεν υπαρχει καπου και χρειαζεται εκ νεου εγκατασταση.εχω bitdefender.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπα, μιλάμε για domain; Εκεί πρέπει να δεις τι περιορισμούς έχει και τι επιβάλει ο controller σε κάθε client όταν συνδέεται. Μήπως τρέχει κάποιο script που καθαρίζει την registry ή επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις.

Επίσης, όταν ξαναμπαίνεις στα windows μετά την εγκατάσταση δεν υπάρχει καθόλου ο φάκελος εγκατάστασης του viber ή απλά δεν δείχνει εγκατεστημένο; Αν πας στον φάκελο %localappdata%\Viber (C:\users\USERPROFILE\appdata\local\viber) δεν υπάρχει ο φάκελος; Αν υπάρχει, είναι μέσα το εκτελέσιμο του viber;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...