antonis1979 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, GeorgiosKyriakoulis είπε . ναι δικιο εχεις! εγω την ειχα λαθος ρυθμισμενη σε λειτουργια αερα και δεν μου αποδίδει. και μου την εβαλαν σε λειτουργια νερου και παιζω με τα νερα. τωρα με 4 εξω περιπου (αθηνα) την εχω 37 τα νερα μια χαρα!! Αυτο το θεμα ειχα και γω και μου το εξήγησαν...αν εισαι ασχετος δεν ειναι ευκολο να το καταλαβεις!! μεχρι να βγαλω ακρη αστα!! Με 4 βαθμούς έξωτερική και 37 βαθμούς νερά τι θερμοκρασία έχεις μέσα; Επίσης τη δουλευεις 24/7 ;
donganos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Έχω κι εγώ μια LG Therma V, σε σπιτι 90τμ εκανε μια καταναλωση 400+kw περιπου ενω το ειχα στο ΑΙ +1, μετα για καποιο λογο η αντλία εκλεισε απο μονη της (μενω μονος σιγουρα καποιος δεν μπηκε) και τωρα την εχω βαλει στο ΑΙ -2 (γιατι ειχε πολυ ζεστη μεσα). Το θεμα ειναι γιατι εκλεισε μονη της, και δευτερον για καποιο λογο εχουν βγει απ το μενου η ενδειξεις με τις καταναλωσεις που ειχε (μηνιαιες, ημερησιες κτλ) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από donganos
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Αν την έχεις αισθητήρα νερο+αέρα θα κλείσει όταν πιάσει ο χώρος θερμοκρασία, έχει και ρύθμιση μέσα που ορίζεις το εύρος θερμοκρασίας σε ΑΙ
gsrs75 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι τιμές σε λειτουργία "Νερό-Αέρα" για τα μενού "Νερό Θέρμανσης Υστέρησης" και "Αέρας Δωματίου Υστέρησης (Θέρμανση)". Η ΑΘ είναι η R32 Monobloc 14KW της LG (HM143MR U34). Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από gsrs75
dimpap61 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, gsrs75 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι τιμές σε λειτουργία "Νερό-Αέρα" για τα μενού "Νερό Θέρμανσης Υστέρησης" και "Αέρας Δωματίου Υστέρησης (Θέρμανση)". Η ΑΘ είναι η R32 Monobloc 14KW της LG (HM143MR U34). Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! Εγώ την λειτουργώ την ίδια αντλία μόνο σε λειτουργία "νερό". Την υστέρηση για το νερό την έχω στο -2/4 κι από τότε σταμάτησε η αντλία να κάνει συνεχή on/off.
papako35 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Καλή σαρακοστή σε όλους. Εχθές το βράδυ η αντλία μου έβγαλε ένα σφάλμα. Ch 10 και δεν δούλευε. Την έκανα επανεκκίνηση, άναψε και πάλι μετά από λίγο το ίδιο σφάλμα, ch10. Έπαιξα λίγο με on off και μετά από λίγο μου εμφάνισε ένα σφάλμα ch14 και ξεκίνησε να λειτουργεί. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα ότι από το μενού έλειπε το εικονίδιο του ζεστού νερού εντελώς από το μενού. Έκανα πάλι επανεκκίνηση και εμφανίστηκε πάλι το εικονίδιο. Έκτοτε όλα λειτουργούν καλά. Έψαξα στο ίντερνετ να δω τι είναι αυτά τα σφάλματα αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Το manual που έχω δεν έχει λίστα με κωδικούς και βλάβες. Ευχαριστώ πολύ
giorgos-13 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 4 ώρες πριν, papako35 είπε Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Καλή σαρακοστή σε όλους. Εχθές το βράδυ η αντλία μου έβγαλε ένα σφάλμα. Ch 10 και δεν δούλευε. Την έκανα επανεκκίνηση, άναψε και πάλι μετά από λίγο το ίδιο σφάλμα, ch10. Έπαιξα λίγο με on off και μετά από λίγο μου εμφάνισε ένα σφάλμα ch14 και ξεκίνησε να λειτουργεί. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα ότι από το μενού έλειπε το εικονίδιο του ζεστού νερού εντελώς από το μενού. Έκανα πάλι επανεκκίνηση και εμφανίστηκε πάλι το εικονίδιο. Έκτοτε όλα λειτουργούν καλά. Έψαξα στο ίντερνετ να δω τι είναι αυτά τα σφάλματα αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Το manual που έχω δεν έχει λίστα με κωδικούς και βλάβες. Ευχαριστώ πολύ Το ch14 είναι σφάλμα λόγω χαμηλής ροής νερού.. Το ch10 δεν υπάρχει σε βλαβολόγια αλλά επειδή είπες οτι προσωρινά χάθηκε η ένδειξη του νερού ίσως να είναι σφάλμα οτι δεν βλέπει τον αισθητήρα του νερού.. Αυτά τα σφάλματα με ταυτόχρονες απουσίες ενδείξεων και ρυθμίσεων, που διορθώνονται με off και ξανά οn του γενικού, τα έχω ξανασυνατήσει πρόσφατα σε άλλες δύο διαφορετικές περιπτώσεις αντλιών LG. και στις δύο περιπτώσεις επαναλαμβανόντουσαν κάθε 2-4 εβδομάδες.. Δε ξέρω τι φταίει αλλά για μένα είναι ένα πρώτο σημάδι δυσλειτουργίας της πλακέτας (με ότι αυτό συνεπάγεται..). Δεν είμαι τεχνικός όμως να ξέρω σίγουρα, λόγω δουλειάς ασχολούμαι καθημερινά και με αθ LG.. Ελπίζω στη περίπτωση σου να είναι τυχαίο ή από καμιά πτώση τάσης που χρειαζόταν επανεκκίνηση.. 1
papako35 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, giorgos-13 είπε Το ch14 είναι σφάλμα λόγω χαμηλής ροής νερού.. Το ch10 δεν υπάρχει σε βλαβολόγια αλλά επειδή είπες οτι προσωρινά χάθηκε η ένδειξη του νερού ίσως να είναι σφάλμα οτι δεν βλέπει τον αισθητήρα του νερού.. Αυτά τα σφάλματα με ταυτόχρονες απουσίες ενδείξεων και ρυθμίσεων, που διορθώνονται με off και ξανά οn του γενικού, τα έχω ξανασυνατήσει πρόσφατα σε άλλες δύο διαφορετικές περιπτώσεις αντλιών LG. και στις δύο περιπτώσεις επαναλαμβανόντουσαν κάθε 2-4 εβδομάδες.. Δε ξέρω τι φταίει αλλά για μένα είναι ένα πρώτο σημάδι δυσλειτουργίας της πλακέτας (με ότι αυτό συνεπάγεται..). Δεν είμαι τεχνικός όμως να ξέρω σίγουρα, λόγω δουλειάς ασχολούμαι καθημερινά και με αθ LG.. Ελπίζω στη περίπτωση σου να είναι τυχαίο ή από καμιά πτώση τάσης που χρειαζόταν επανεκκίνηση.. Ευχαριστώ πολύ. Μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι. Εάν ξανά παρουσιάσει κάτι θα σας το αναφέρω.
star_cruiser Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Αν δεν κάνω λάθος, επειδή κάπου το είχα δει, το ch10 παίζει να είναι η χαμηλή ροή κίνησης του ανεμιστήρα ή ότι έχει κάποιο θέμα ο ανεμιστήρας…
papako35 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, star_cruiser είπε Αν δεν κάνω λάθος, επειδή κάπου το είχα δει, το ch10 παίζει να είναι η χαμηλή ροή κίνησης του ανεμιστήρα ή ότι έχει κάποιο θέμα ο ανεμιστήρας… αυτο που το ειχες διαβασει? θυμασαι?
star_cruiser Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 7 hours ago, papako35 said: αυτο που το ειχες διαβασει? θυμασαι? Σε ξένα forum, αν ψάξεις θα βρεις αρκετά… σε κάποια έλεγε ότι είναι το μοτέρ του ανεμιστήρα, σε άλλα ότι λόγο χαμηλής ροής νερού βγάζει το σφάλμα οπότε πρέπει να ανεβάσεις το ρυθμό ροής των νερών και σε άλλο λέει ότι παίζει να μην έχει γίνει σωστά η συνδεσμολογία των καλωδίων πάνω στον πλακέτα της αντλίας( το ουδέτερο)
giorgos-13 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βρήκα τον κωδικό αλλα είναι σε ελληνικό manual.. Το αναφέρω επειδή η μετάφραση στα έντυπα αλλά και στο menu της αθ είναι απαράδεκτη. Παρακάτω όπως το γράφει: κωδικος 10: Περιγραφή: BLDC Κλείδωμα κυκλοφορητή νερού Αιτία: Περιορισμός του κυκοφορητή νερού BLDC Κανονική κατάσταση: • BLDC Ανεπιθύμητη αντλία νερού / συνθήκες συναρμολόγησης μη φυσιολογικές • Ανεμιστήρας με ξένο υλικό. Αντιλαμβάνομαι οτι στη περίπτωση σου το σφάλμα 10 αφορά τον κυκλοφορητή και είναι αντίστοιχο με το σφάλμα 14 που αφορά τη ροή.. Αν δεν είχαν χαθεί ταυτοχρονα και οι ρυθμίσεις σου θα σου έλεγα οτι μάλλον κάτι εμπόδισε τη ροή του νερού προσωρινά και σου εβγαλε τα δύο σφάλματα.. Μπορεί και να ήταν μόνιμα οριακή η ροή του νερού και να έπρεπε να αυξήσεις λίγο την απόδοση του κυκλοφορητή.. Όλα αυτά βέβαια σε συνδιασμό με την εξαφάνιση των ρυθμίσεων ίσως είναι εικονικά και να μην ισχύουν και το πρόβλημα να είναι η πλακέτα.. Διευκρίνηση: Εκεί που γράφει ανεμιστήρας με ξένο υλικό είμαι σίγουρος οτι εννοεί τη φτερωτή του κυκλοφορητή.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από giorgos-13
papako35 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Από ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι μετάφραση στα ελληνικά από Google translate. Πάντως και σήμερα όλα δουλεύουν ρολόι. Η αντλία τέθηκε σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο και προχθές για πρώτη φορά μας εμφάνισε σφάλμα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως για κάποιο λόγο είχε πέσει η πίεση στο σύστημα του νερού από την ΕΥΔΑΠ. Μέχρι τώρα το αφήνω στο μυαλό μου ως τυχαίο γεγονός.
giorgos-13 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, papako35 είπε Από ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι μετάφραση στα ελληνικά από Google translate. Πάντως και σήμερα όλα δουλεύουν ρολόι. Η αντλία τέθηκε σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο και προχθές για πρώτη φορά μας εμφάνισε σφάλμα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως για κάποιο λόγο είχε πέσει η πίεση στο σύστημα του νερού από την ΕΥΔΑΠ. Μέχρι τώρα το αφήνω στο μυαλό μου ως τυχαίο γεγονός. Γιατί το λες αυτό???? αυτόματο πλήρωσης έχει η εγκατάσταση έτσι????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα