Πανος999 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω ενα ανταλλακτικό οροφής για fiat bravo του 09? Είναι ένα πλαστικό που κουμπώνει πάνω στην οροφή..Είναι ένα κ ένα από κάθε πλευρά. Έχω πάει σε διάφορα μαγαζιά με ανταλλακτικά αλλά τζιφος.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Πανος999
nek46 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα αν εισαι αθηνα ειναι ο τσεβας στο κορωπι παρε ενα Τηλ. 2106626630 Κιν. 6947202560 ειναι super market για fiat http://www.s-tsevas.gr/ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από nek46 1
panos_t-jet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δε ξέρω αν βρήκες ανταλλακτικά για την ηλιοροφή αλλά να ξέρεις αυτά τα κομμάτια δεν τα παράγει πλέον η fiat και μπορεί να βρεις κατά καιρούς μεταχειρισμένα στο ebay αμφιβόλου κατάστασης και τα ζητάνε σε τιμη καινούργιου, επειδή έχω κι εγώ το ίδιο θέμα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι σε 3d printing τα πλαστικά αφού κανείς scan τα πλαστικά από την αντίθετη πλευρά.
Black Demis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου το πρόβλημα ειναι οτι το αμάξι ειναι πολύ παλιό, πλέον δεν βγαίνουν πολλά ανταλλακτικά ουτε ιμιτασιόν ουτε γνήσια... μεταχ λογο ηλικίας θα ειναι σε κατάσταση κλάψε μονο αν πας απο μανδρα σε μανδρα μπας και βρεις κατι σε καλη κατασταση.....
panos_t-jet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Ιμιτασιον θα βρεις πολλα μηχανικα μερει αλλα οχι για ηλιοροφες κι αλλα καλουδια αποκλειστικα για το μοντελο, ιδια ηλιοροφη φοραει και το lancia delta οπως και το gulieta αλλα τα καλημματα για τις ραγες ειναι εντελως διαφορετικα μεταξυ τους, μονο με 3d printing οτι κανεις πλεον και μαλιστα μπορεις να διαλεξεις και ποιοτητα υλικου. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μονο μεταχειρισμένα αλλα δύσκολο και ρίσκο γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα ή να ειναι καμμένο και δεν αντέξει. Είχα πρόβλημα με το seicento της συζύγου είχα φάει τον τόπο σε μεταχεισμένα ,ανακυκλώσεις τίποτε. Τελικά το πήγα σε έναν που ασχολείται με τεντες αυτοκινητων στα Γλυκά νερά ξ'ηλωσε την παλιά και εφτιαξε απλή ανοιγόμενη με στραντζαριστα και δερματίνη γιατή η παλιά είχε τρυπήσει και εμπαζε νερά. Μετά από δύο χρόνια καλά δουλεύει όχι βέβαια σαν τη γνήσια αλλά το κυριο δε βαζει νερά πλέον και την ανοίγεις αν θες το καλοκαίρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα