Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα, οπότε άνοιξα νέο. Σήμερα γύρισε στο σπίτι ο ενοικιαστής και βρήκε τον μετρητή σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Το σπίτι είναι μονοκατοικία πάνω σε κεντρικό δρόμο και ο μετρητής φάτσα φορά, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι μερα μεσημέρι κάποιος μπήκε στην αυλή και βανδαλισε τον μετρητή. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είχα ζητήσει αλλαγή παροχου και θα γινόταν μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ..... μήπως κάτι ήθελε να δει και κατά λάθος έκανε ζημιά. Καμία σκέψη για το τι πρέπει να κάνω; 

IMG-20240125-WA0004.jpg

IMG-20240125-WA0000.jpg

Επεξ/σία από t54g05
Δημοσ.

Επικοινώνησε με την ΔΕΔΔΥΕ πες τους τι έγινε και θα σου πουν αυτοί. Κάντο όμως γιατί μπορεί να πέσει πρόστιμο χωρίς να φταίτε. Καλό είναι να γίνει και μια καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να είσαι πλήρως καλυμμένος. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Επικοινώνησε με την ΔΕΔΔΥΕ πες τους τι έγινε και θα σου πουν αυτοί. Κάντο όμως γιατί μπορεί να πέσει πρόστιμο χωρίς να φταίτε. Καλό είναι να γίνει και μια καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να είσαι πλήρως καλυμμένος. 

Έχω ήδη μιλήσει με δεδδηε για να δω πότε έκαναν τη μέτρηση για αλλαγή παροχου.......μου είπαν ότι το έκαναν εχθές. Παράλληλα τους ενημέρωσα για την ζημιά και τη σπασμένη σφραγίδα. Μου είπαν ότι θα έρθουν να το αποκαταστήσουν. 

Δημοσ.

Ένα φίλο που είχα βοηθήσει μια φορά για αλλαγή παρόχου... ήταν τόσο θολό το τζαμάκι που με το ζόρι φαίνονταν οι ενδείξεις, πόσο μάλλον να βγει σωστή φώτο.

Ίσως αυτός που πήρε καταμέτρηση δεν έβλεπε, πήγε να ανοίξει το κουτί (μάλλον θα'χε κολλήσει απ'τη μπογιά) κι έκανε αυτή τη ζημιά.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ένα φίλο που είχα βοηθήσει μια φορά για αλλαγή παρόχου... ήταν τόσο θολό το τζαμάκι που με το ζόρι φαίνονταν οι ενδείξεις, πόσο μάλλον να βγει σωστή φώτο.

Ίσως αυτός που πήρε καταμέτρηση δεν έβλεπε, πήγε να ανοίξει το κουτί (μάλλον θα'χε κολλήσει απ'τη μπογιά) κι έκανε αυτή τη ζημιά.

Αμφιβάλλω, γιατί έπαιρνα μέτρηση πολύ συχνά και το τζαμακι ήταν μια χαρά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, t54g05 είπε

Παράλληλα τους ενημέρωσα για την ζημιά και τη σπασμένη σφραγίδα. Μου είπαν ότι θα έρθουν να το αποκαταστήσουν

Το θέμα είναι αν αποδεχτούν ότι ευθύνονται αυτοί για τη ζημιά, αλλιώς θα τα χρεώσουν σε σένα στον επόμενο λογαριασμό.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το θέμα είναι αν αποδεχτούν ότι ευθύνονται αυτοί για τη ζημιά, αλλιώς θα τα χρεώσουν σε σένα στον επόμενο λογαριασμό.

Δεν έχω τρόπο να αποδείξω ότι το έκαναν εκείνοι......εικασίες κάνω. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Η μέσα σφραγίδα είναι εντάξει; Γιατί αν δεν είναι θα έχεις μεγαλύτερα θέματα.

Ωπ........δεν ήξερα ότι έχει και μέσα σφραγίδα. Ελπίζω να είναι εντάξει. Δεν μπορώ να το διαπιστώσω τώρα γιατί δεν μένω εκεί και δεν θέλω να βάλω τον ενοικιαστή να το ψάξει. 

Δημοσ.

Μια εικασια ειναι οτι ειχε κολλησει και οσο το παλευαν επεσε και εσπασε.
Αλλα αντε να το παραδεχθει οποιος το εκανε.

Αλλη εικασια ειναι οτι το εκανε ο ιδιος ο ενοικιαστης για να κλεψει ρευμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Γιατί να το κάνει αυτό αφού η παροχή δεν είναι στο όνομά του?  Αυτό καταλαβαίνω από αυτό που έγραψε ο ts.

4 ώρες πριν, t54g05 είπε

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είχα ζητήσει αλλαγή παροχου

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μια εικασια ειναι οτι ειχε κολλησει και οσο το παλευαν επεσε και εσπασε.
Αλλα αντε να το παραδεχθει οποιος το εκανε.

Δεν παίζει αυτό με τον ενοικιαστή γιατί το ρεύμα το πληρώνω εγώ 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, t54g05 είπε

Δεν παίζει αυτό με τον ενοικιαστή γιατί το ρεύμα το πληρώνω εγώ 

Αυτό που κάνεις είναι λάθος και επικίνδυνο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...