Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Gyftomancer είπε

Το ιδιο πλυντηριο στο αγγλικο του εγχειριδιο στη θεση "Κλινοσκεπασματα" γραφει "Douvet",  που σημαινει παπλωμα (βεβαια η ελληνικη εκδοση ισως εχει αλλαγες!).

Τα κλινοσκεπασματα ΔΕΝ συμπεριλαμβανουν κουβερτες. Οπως σωστα αναφερει στα αγγλικα, αφορα παπλωματα, θηκες, κτλ. 

Το οτι η κουβερτα ειναι συνθετικη δεν εχει να κανει. Βαλε την σε μπανιερα, γεμισε νερο να δεις ποσο νερο θα τραβηξει. Τα 8 κιλα ειναι λιγα. Εμεις πηραμε 11 και δεν εχουμε θεμα. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι είναι ακρυλική βοηθάει στο ότι αποβάλει εύκολα το νερό από λίγες στροφές στυψίματος .

Τα βαμβακερά θέλουν πολλές στροφές

Δημοσ.

Αρχικά εγώ όπως και να βάλω κάτι στο πλυντήριο, δεν θα κάτσει στην ίδια διάταξη,

Στην τελική όμως εσύ μην κάνεις καν στύψιμο άμα δεν τραβάει η φάση. Άπλωσε την και θα κάνει 2 μέρες να στεγνώσει αλλά κλάιν, δεν θα κάνεις και καριέρα πλένοντας κουβέρτες

Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο να μην πλυθεί όταν την τυλίξεις ρολό. Εμπιστεύομαι τον Αντρέα πολύ περισσότερο από κάθε τεχνικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν βλέπω το λόγο να μην πλυθεί όταν την τυλίξεις ρολό. Εμπιστεύομαι τον Αντρέα πολύ περισσότερο από κάθε τεχνικό. 

Καθε τεχνικο που εχω ρωτησει μου εχει πει το ιδιο. Πρωτη ζημια στα πλυντηρια ειναι οι κουβερτες, πατακια και παπλωματα.
Αν κρινω και απο 6-7 πλυντηρια που εχω φτιαξει στην ζωη μου, αλλαζοντας μεχρι ρουλεμαν καδου, θα συμφωνησω μαζι του.
Θες τωρα εσυ να βαζεις κουβερτες και παπλωματα στο πλυντηριο. Βαλτα! κλεφτης θα γινει και ο Κωτσοβολος ?? :)

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2024 στις 8:03 ΜΜ, lasithi12 είπε

γνωμη μου δεν πλενουμε τέτοια πραγματα σε οικιακα πλυντηρια απλα τα γ*******ε

αν ειναι 2.5 κιλα η κουβέρτα ξερεις ποσο θα γινει με το νερο; ξερω γω απλη λογικη

Πλένουμε κουβέρτες στο πλυντήριο πολλά χρόνια...

Δεν έπαθε τίποτα. 

Σταματήστε να φοβάστε και την σκιά σας...

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πλένουμε κουβέρτες στο πλυντήριο πολλά χρόνια...

Δεν έπαθε τίποτα. 

Σταματήστε να φοβάστε και την σκιά σας...

Αρκεί το πλυντήριο να αντέχει τα κιλά διότι αν πας να βάλεις κουβέρτα σε π.χ. 5κιλο πλυντήριο κάτσε να δείς για πότε θα το πάρεις στο χέρι.

• Like 2
Δημοσ.

Αν με το του μπαίνει η κουβέρτα στο πλυντήριο δεν υπάρχει άλλος χώρος στον κάδο μην περιμένεις ούτε να πλυθεί σωστά ούτε να καταφέρει το πλυντήριο να τη στίψει.  Ανάλογα τα κιλά του πλυντήριου επιλέγουμε και τα ρούχα που θα πλένουν. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, andreaspA είπε

Καθε τεχνικο που εχω ρωτησει μου εχει πει το ιδιο. Πρωτη ζημια στα πλυντηρια ειναι οι κουβερτες, πατακια και παπλωματα.
Αν κρινω και απο 6-7 πλυντηρια που εχω φτιαξει στην ζωη μου, αλλαζοντας μεχρι ρουλεμαν καδου, θα συμφωνησω μαζι του.
Θες τωρα εσυ να βαζεις κουβερτες και παπλωματα στο πλυντηριο. Βαλτα! κλεφτης θα γινει και ο Κωτσοβολος ?? :)

Μωρέ αν δεν κοπανάει πού είναι το πρόβλημα; Εξάλλου αυτά τα καινούργια τώρα δεν στίβουν αν υπάρχει άνιση κατανομή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Μωρέ αν δεν κοπανάει πού είναι το πρόβλημα; Εξάλλου αυτά τα καινούργια τώρα δεν στίβουν αν υπάρχει άνιση κατανομή.

εε μα κοπαναει! δεν ειναι οτι δεν κοπανάει!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

εε μα κοπαναει! δεν ειναι οτι δεν κοπανάει!

Άμα το κάνεις ρολό δεν κοπανάει ντε

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είναι ρόλο πώς πλένεται ντε? Μόνο βρεχεται, δεν πλένεται!

Ακόμα και το πλυντήριο τις μισές στροφές τις παίρνει δεξιόστροφα και τις άλλες αριστερόστροφα κατά την πλυση. 

Επίσης όταν είναι ρολό χάνει το κέντρο βάρους στην στυψη για αυτό κοπανάει .

Δημοσ.

Πλένεταιιι, δοκίμασέ το. Απλά το ότι το κάνεις σπιράλ μέσα στον κάδο το βοηθά να μη μαζεύεται σε μια μεριά κατά το στίψιμο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, doomnx είπε

Πλένεταιιι, δοκίμασέ το. Απλά το ότι το κάνεις σπιράλ μέσα στον κάδο το βοηθά να μη μαζεύεται σε μια μεριά κατά το στίψιμο.

Έχω βάλει μονό πάπλωμα. Τελείωσε η πλύση, τελείωσε η στίψη και όταν έβγαλα το πάπλωμα  στη μέση του  ήταν στεγνό!!! Σε 9κιλο πλυντήριο! Αν εννοείς αυτό πλύσιμο παω πάσο. Απλά εγώ θα ήθελα πιο βαθύ καθαρισμό 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...