Προς το περιεχόμενο

Anda Seat Kaiser 3 Large - Διαθεσιμότητα


Warlord1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια γνωρίζετε τι γινεται με τη διαθεσιμότητα των καρεκλών του τίτλου?

Ειδικά ενδιαφέρομαι για την Gray Fabric Large και την είχα παραγγείλει απο 16 Δεκεμβρίου από Κωτσόβολο. Κατά την παραγγελία με είχαν ενημερώσει βέβαια πως ειναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας και θα την έχω σε κανα μήνα. Πήγε 16 Ιανουαρίου και δεν είχα κανένα νέο και η εξέλιξη της παραγγελίας στο site ήταν ακόμα στο Αναμονή Διαθεσιμότητας. Εκανα τηλ. στον Κωτσόβολο και με ενημέρωσαν πως δεν έχουν ακόμα κανένα νέο και θα επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή και θα με πάρουν πίσω να με ενημερώσουν. Πέρασε σχεδόν μια βδομάδα και κανένα νέο. Τους ξαναπαίρνω και μου κάνει μια κοπέλα θα την έχετε μέχρι τις 1-2 Φλεβάρη, οκ λεω. Σήμερα λοιπον με παίρνουν απ΄το Κωτσόβολο και μου λένε ο προμηθευτής μόλις τους ενημέρωσε πως δεν θα ξαναφέρουν την εν λόγω καρέκλα. Καλά λεω προχθες με ενημέρωσε συναδελφος πως θα την εχω αρχες Φλεβάρη. Περίεργο, μου κανει, αλλα ισχύει αυτό που μόλις σας είπα. Οκ την μαύρη σε ύφασμα? ρωτάω, δεν γνωρίζουμε αλλά κιαυτη κατοπιν παραγγελίας απανταει. Καλά λεω ακυρώστε την παραγγελία και τελος.

1) Καλά αφου δεν θα ξαναφέρουν γιατι την έχουν ακόμα στην ιστοσελίδα? Γενικά απαράδεκτη τακτική και συνεννόηση με πελάτη/προμηθευτή ακόμα και μεταξύ τους.

2) Εψαξα γενικά Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη Anda Seat Kaiser 3 Large Gray Fabric, ξέρετε τι γίνεται? Είναι σε έλλειψη ή end of life και θα βγάλουν νεο μοντέλο?

Επεξ/σία από Warlord1981
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...