Προς το περιεχόμενο

Smart phone 400-500 ευρώ


Se7en92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 29/1/2024 στις 4:57 ΜΜ, Se7en92 είπε

Τι προτείνετε?

Το Xiaomi redmi note 13 Pro plus αξίζει?

Όντας κάτοχος της εν λόγω συσκευής εδώ και λίγες ώρες, μπορώ να πω ότι με τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου, αξίζει καθώς, δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής καποιο σημείο στο οποίο χωλαινει, έχοντας ψάξει όλες τις επιλογές της κατηγορίας, θαρρώ ότι είναι το πιο πλήρες πακέτο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, οι υπόλοιπες επιλογές, έχουν κάτι στο οποίο πάσχουν. Το Galaxy A54 δεν έχει γρήγορη φόρτιση για παράδειγμα, το Nord 3 δεν έχει αδιαβροχοποίηση, στοιχεία τα οποία έχει το Redmi Note Pro Plus. Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλά, πιστεύω ότι είναι μια χαρά για απλή καθημερινή χρήση, εκτός αν αναζητάς επιδόσεις επομένως, ψαχνεσαι προς Poco Χ6 Pro η Nord 3 μεριά αλλά, το Note 13 Pro Plus, είναι μια πλήρης πρόταση σε όλους τους τομείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, Se7en92 είπε

Δεν το θέλω για gaming

Μόνο για ίντερνετ κλπ

Κ κάποιες εφαρμογές 

Αξίζει η διαφορά με το σκέτο pro?

Σε σύγκριση με το σκέτο pro δεν ξέρω να σου πω γιατί πήγα καρφί στο Pro Plus, είναι μικρή η διαφορά στο οικονομικό δεν το έψαξα και ιδιαίτερα, σίγουρα έχει διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης, στην ποιότητα κατασκευής, νομίζω και στην αδιαβροχοποιηση, το Pro νομίζω δεν έχει, δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά. 

 

Για τη χρήση που το θέλεις, θα σε εξυπηρετήσει, για αντίστοιχη χρήση το πήρα κι εγώ και μέχρι στιγμής, διαπιστώνω ότι με καλύπτει και με το παραπάνω κιόλας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...