Προς το περιεχόμενο

Apple watch 8 προβλημα με αργη φορτιση


Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα αγορασα ενα apple watch 8 και τις τελευταιες 4-5 μερες παρατηρησα οτι η φορτιση προχωρα απελπιστικα αργα - σε ενα 10λεπτο ανεβαινει 1-2% η μπαταρια- ενω αρχικα φορτιζε πολυ  γρηγορα, ακομη και αδειο να ηταν μεσα σε μια ωρα το πολυ ειχε φορτισει τερμα.Να πω πως αυτο αρχισε να τοπαρουσιαζει μετα απο update και του 15 pro maχ και του apple watch στις τελευταιες εκδοσεις iOS, δεν ξερω αν ευθυνονται τα update η αν απλα ετυχε.

Πραγματα που δοκιμασα:

1)Εχω 2 φορτιστες 20w γνησιους της apple, οταν μουλαρωνει και φορτιζει αργα κανει το ιδιο και με τους 2 φορτιστες , αρα το προβλημα να ειναι του φορτιστη βγαινει εκτος εξισωσης.

2)Εκανα restart το applewatch, ελυσε εκεινη την στιγμη το θεμα, την αλλη μερα το πρωι που μπηκε στην πριζα παλι τα ιδια.

3)Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο ρολοι,το σεταρα και το εκανα pair με το iphone παλι απο την αρχη,  ομως χωρις αποτελεσμα ουσιαστικα καθως λυθηκε προσωρινα το θεμα εκεινη την στιγμη (οπως με το restart) και την αλλη μερα παλι τα ιδια.

4)Το μονο που βρηκα οτι επιλυει το προβλημα και κανει να φορτιζει το ρολοι "σφαιρα" ειναι η απενεργοποιηση του bluetooth. Την ωρα που μουλαρωνει και φορτιζει αργα, αν το βγαλω απο τον φορτιστη, κλεισω το Bluetooth στο Iphone και το βαλω ξανα στο φορτιστη, επανερχεται η γρηγορη φορτιση στο ρολοι.

Εχει παθει κανεις κατι παρομοιο?Επειδη δεν μου φαινεται και πολυ νορμαλ να πρπει να απενεργοποισω το bluetooth για να φορτσει το ρολοι σε 40-45 λεπτα (διαφορετικα κανει ωρες) εχει κανεις καμια ιδιε τι μπορει να φταιει? Υπαρχει περιπτωση να ειναι hardware το προβλημα στο ρολοι και να πρπει να παει σε service για ελεγχο?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Apple watch 8 προβλημα με αργη φορτιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...