Προς το περιεχόμενο

Hp instant ink


mMary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,  σκέφτομαι για αγορά αυτού του εκτυπωτή https://www.skroutz.gr/s/30355769/HP-Deskjet-2710e-All-in-One-Egchromo-Polymichanima-Inkjet-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html . Έψαξα να βρω κάπου και δεν βρήκα αν μπορώ να εκτυπώσω σε Β5 η Α5 ξέρετε κάτι? Για την τιμή του αξίζει? καθώς δεν το θέλω για συχνή χρήση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητή φίλη, καλησπέρα. Ναι, τυπώνει όλα τα μεγέθη ΜΕΧΡΙ Α4. Τώρα, αν αξίζει για την τιμή του, είναι πάντα σχετικό. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις ότι, εφόσον δεν το θέλεις για συχνή χρήση, θα πρέπει να τυπώνεις μια σελίδα με όλα τα χρώματα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να αποφύγεις μπελάδες. Οι καθαρισμοί που ζητά απαιτούν κατανάλωση μελανιού. Επίσης, επειδή το κόστος αγοράς του μηχανήματος είναι εξαιρετικά χαμηλό, αντίστοιχα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υψηλό είναι το κόστος των μελανιών ανά σελίδα. Για το μαύρο μελάνι πχ ο μέσος χρήστης το πληρώνει 11-13€ και τυπώνει χοντρικά 50-80 σελίδες. Τέλος, αυτά ισχύουν πάνω κάτω για όλα τα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας.

Και κάτι πολύ ΒΑΣΙΚΟ: Το μοντέλο του μηχανήματος τελειώνει σε -e, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη χρήση συμβατών μελανιών στο μέλλον, ΑΝ και ΟΤΑΝ το θελήσεις. Γι' αυτό το λόγο, αν καταλήξεις στο μηχάνημα που προτείνεις, καλύτερα να προτιμήσεις πχ τον HP DeskJet 2320, ο οποίος δεν σε δένει χειροπόδαρα με τέτοιους περιορισμούς.

Επεξ/σία από georgeole
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eάν μπορείς να δώσεις περισσότερα χρήματα

να κοιτάξουμε κάτι άλλο.

Εάν όχι υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου.

Επεξ/σία από gatos74
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Tα μελανια του instant ink λειτουργουν μονον οσο ειναι ενεργη η συνδρομη. Κατα αντιστοιχια μια smart τηλεοραση θα παιζει netflix αλλα οταν θα διακοπει η συνδρομη ενω το app θα υπαρχει δεν θα εχεις πια προσβαση στο περιεχομενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...