Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΑΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΩΣ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ? (ΠΧ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ) ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΜΕΤΡΟΥ

Δημοσ.

Ρώτησα το μηχανικό μου και μου είπε ότι καλύτερα να το αποφύγω γιατί συνήθως τα ημιυπογεία στις παλιές πολυκατοικίες είναι βοηθητικοί χώροι. Δεν το κατάλαβα καλά. Είπα μήπως κάποιος είναι πιο σχετικός από εμένα και μπορεί να βοηθήσει :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να κάνει με το καθαρό ύψος του χώρου, ο οποίος βάσει ΝΟΚ (ή ΓΟΚ, αναλόγως χρονολογίας κατασκευής) χαρακτηρίζεται ως ΚΧ ή ΒΧ. Προφανώς σε ΒΧ δεν μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει αυτός.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

Με λογιστή που είχα συζητήσει με ενημέρωσε ότι μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας σε χώρο βοηθητικής χρήσης αρκεί να έχει ξεχωριστή είσοδο. Και αυτό υπο συζήτηση :) 

Δημοσ.
51 minutes ago, Theo2022 said:

Με λογιστή που είχα συζητήσει με ενημέρωσε ότι μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας σε χώρο βοηθητικής χρήσης αρκεί να έχει ξεχωριστή είσοδο. Και αυτό υπο συζήτηση :) 

Ωραία, αφού το παίρνει πάνω του ο λογιστής τότε, κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Theo2022 είπε

βοηθητικοί χώροι

Διάβασε στον νοκ τον ορισμό για βοηθητικούς χώρους. Δεν υπάρχουν υπόγεια δλδ για κυρία χρήση ? Με σαλόνι κρεβατοκάμαρα κλπ κλπ. Με βάση τον νοκ και τα μπάνια βοηθητικοί χώροι ειναι

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...