Theo2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΑΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΩΣ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ? (ΠΧ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ) ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΜΕΤΡΟΥ
Theo2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Ρώτησα το μηχανικό μου και μου είπε ότι καλύτερα να το αποφύγω γιατί συνήθως τα ημιυπογεία στις παλιές πολυκατοικίες είναι βοηθητικοί χώροι. Δεν το κατάλαβα καλά. Είπα μήπως κάποιος είναι πιο σχετικός από εμένα και μπορεί να βοηθήσει
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει να κάνει με το καθαρό ύψος του χώρου, ο οποίος βάσει ΝΟΚ (ή ΓΟΚ, αναλόγως χρονολογίας κατασκευής) χαρακτηρίζεται ως ΚΧ ή ΒΧ. Προφανώς σε ΒΧ δεν μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει αυτός. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από MauroPaltoudias 1
Theo2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Με λογιστή που είχα συζητήσει με ενημέρωσε ότι μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας σε χώρο βοηθητικής χρήσης αρκεί να έχει ξεχωριστή είσοδο. Και αυτό υπο συζήτηση
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 51 minutes ago, Theo2022 said: Με λογιστή που είχα συζητήσει με ενημέρωσε ότι μπορείς να κάνεις έναρξη δραστηριότητας σε χώρο βοηθητικής χρήσης αρκεί να έχει ξεχωριστή είσοδο. Και αυτό υπο συζήτηση Ωραία, αφού το παίρνει πάνω του ο λογιστής τότε, κανένα πρόβλημα. 1
alexvi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Theo2022 είπε βοηθητικοί χώροι Διάβασε στον νοκ τον ορισμό για βοηθητικούς χώρους. Δεν υπάρχουν υπόγεια δλδ για κυρία χρήση ? Με σαλόνι κρεβατοκάμαρα κλπ κλπ. Με βάση τον νοκ και τα μπάνια βοηθητικοί χώροι ειναι Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από alexvi 1
Theo2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα