oscalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, korakios said: Σε όλο το σπίτι είδες 210-214V ? Μπορείς να δοκιμάσεις το εργαλείο σε άλλο σπίτι ? (για τη σπάνια περίπτωση να μη μετρά σωστά) Ναι σε ολο το σπιτι. Αυριο εχω κανονισει να το παω σε αλλο σπιτι που ειναι καινουρια πολυκατοικια για επιβεβαιωση.
G.TH. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με τη λογική οτι μπορείς να πας σε άλλο σπίτι και να μετρήσεις, θα μπορούσες να δανειστείς και ενα UPS για μια μέρα για αν δεις αν όντως είναι η λύση σου. Ή θα μπορούσες να πας τον υπολογιστή. Πάντως ανεξάρτητα του προβλήματος σου, σε περιοχή εκτός κέντρου είναι επένδυση το UPS Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από G.TH.
oscalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 6 minutes ago, G.TH. said: Με τη λογική οτι μπορείς να πας σε άλλο σπίτι και να μετρήσεις, θα μπορούσες να δανειστείς και ενα UPS για μια μέρα για αν δεις αν όντως είναι η λύση σου. Ή θα μπορούσες να πας τον υπολογιστή. Πάντως ανεξάρτητα του προβλήματος σου, σε περιοχή εκτός κέντρου είναι επένδυση το UPS Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει ups δυστυχώς. Αλλά ναι θα πάω και το pc από εκεί εαν είναι καλύτερα.
fmarkos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 32 λεπτά πριν, oscalex είπε Δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει ups δυστυχώς. Αλλά ναι θα πάω και το pc από εκεί εαν είναι καλύτερα. Άσχετα από το πρόβλημα που έχεις, ένα καλό ups είναι από τα must για τους υπολογιστές και γλιτώνει από πολλές κακοτοπιές. 1
oscalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, fmarkos said: Άσχετα από το πρόβλημα που έχεις, ένα καλό ups είναι από τα must για τους υπολογιστές και γλιτώνει από πολλές κακοτοπιές. Εννοείται, είναι στα σχέδια μου να πάρω απλά θέλω να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι καλής ποιότητας με την πρώτη ευκαιρία. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δουλεύουν σε μεγάλο ευρος οποτε δε.νομιζω να ειναι θέμα. Τα 210 νορμαλ είναι για δεδομενα Ελλάδας. Εμενα πολλες φορες εχει πέσει στα 170 σκεψου.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Ψάχνεις λάθος, αλλου είναι το πρόβλημα
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι το μόνο πράγμα που βγάζει νόημα βάση ωρών που έχω θέμα και ωρών που είναι καλύτερα τα πράγματα, θα το κοιτάξω μιας και δεν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
basilis_k6 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Και 210 να παρει το τροφοδοτικό, ζοριζεται μεν αλλα παλι τις σωστες τασεις δινει στο pc. Εφτιαξες καινούργιο υπολογιστή με καινουργιο τροφοδοτικο; τι προβλημα αντιμετωπιζεις;
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, basilis_k6 said: Και 210 να παρει το τροφοδοτικό, ζοριζεται μεν αλλα παλι τις σωστες τασεις δινει στο pc. Εφτιαξες καινούργιο υπολογιστή με καινουργιο τροφοδοτικο; τι προβλημα αντιμετωπιζεις; Καινούριο pc με καινούριο τροφοδοτικό ναι. Έχω θέμα με lag/input lag στα games. Το πράγματα είναι 200% καλύτερα και μπορώ να παίξω σαν άνθρωπος από τις 01:00 και μετά και εκείνες τις ώρες η τάση μου είναι στα 223-224 και πολύ πιο σταθερή ενώ τις κανονικές ώρες ανεβοκατεβαίνει σαν τρελή. Δεν πιστεύω να είναι τυχαίο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δες τις προδιαγραφές ενος τροφοδοτικού της bequiet ____________________ Model System Power 10 650W Continuous power (W) 650 Voltage (Vac) 200 - 240 Frequency (Hz) 50 Input current (A) 5
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω δει τις προδιαγραφές, το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω ότι όλα αυτά είναι τυχαία μιας και οι ώρες/τάσεις ταιριάζουν με τα θέματα που έχω. Από βδομάδα θα μάθουμε μιας και η τάση πρέπει να φτιαχτεί ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
basilis_k6 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 39 λεπτά πριν, oscalex είπε Έχω δει τις προδιαγραφές, το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω ότι όλα αυτά είναι τυχαία μιας και οι ώρες/τάσεις ταιριάζουν με τα θέματα που έχω. Από βδομάδα θα μάθουμε μιας και η τάση πρέπει να φτιαχτεί ούτως ή άλλως. μήπως η τάση επιράζει το ρουτερ και οχι το Pc? επισης οι ωρες που αναφέρεις ειναι πολύ λογικο να έχουν λιγοτερη κινηση και να εχεις καλύτερη συνδεση.
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, basilis_k6 said: μήπως η τάση επιράζει το ρουτερ και οχι το Pc? επισης οι ωρες που αναφέρεις ειναι πολύ λογικο να έχουν λιγοτερη κινηση και να εχεις καλύτερη συνδεση. Θα μπορούσε εαν και έχω κάνει tests και offline και υπήρχε το ίδιο θέμα. Αυτό που έχω προσέξει και πιστεύω οτι παίζει ρόλο το ρεύμα είναι οτι επειδή εγώ φεύγω έξω για δουλειά, όταν το pc μείνει εκτός ρεύματος για καιρό μετά δουλεύει πάρα πολύ καλύτερα έως και για μέρες μέχρι που ξαναρχίζει να κάνει τα ίδια. Δηλαδή σαν να καθαρίζει από την κακή ενέργεια και να δουλεύει καλύτερα στην αρχή (δεν γνωρίζω άμα ισχύει κάτι τέτοιο απλά λέω μια γνώμη). Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Σε συνδυασμό με την πληροφορία που δώθηκε πριν, ότι τα τροφοδοτικά δεν είναι τόσο ευαίσθητα στην τάση εισόδου, μήπως τελικά έχεις κακή μάρκα/ποιότητα τροφοδοτικού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα